NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
NFL Draft 2018
3 feliratkozó
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 846
Elaludtam. Ki lett az 1/1?Ha felébredsz megtudod.
Stez
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Elaludtam. Ki lett az 1/1?Tebow
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
bowl.hu stream várható?holnap
Negritis
több mint 6 éve
bowl.hu stream várható?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Padrinaggio
222
@mlombardiNFL: Hearing Browns will trade 4, but only when they are on the clock, not before the pick and they don't want to go down too far.Jön a pats és viszi Mayfieldet. 😀
Bazzani
több mint 6 éve
@mlombardiNFL: Hearing Browns will trade 4, but only when they are on the clock, not before the pick and they don't want to go down too far.
több mint 6 éve
Volt már olyan hogy valaki vállalta a kevesebb lóvét, csak hogy lecsúszhasson a kiszemelt csapathoz? Én nem hallottam még róla, pedig jó filmet lehetne csinálni belőle. 😊Draft day vol.2! Főszerepben The Rock, úgyis mindenben benne van!
ozibozi
A modernkori Morgen Freeman!
több mint 6 éve
Sziasztok! Magyar idő szerint mikor lesz a 2. és 3. nap kezdete? Köszi előre is!2. nap szombat hajnal 1
Fast Willie
3. nap szombat este 6
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Sziasztok! Magyar idő szerint mikor lesz a 2. és 3. nap kezdete? Köszi előre is!
több mint 6 éve
ozibozi
17 132
Volt már olyan hogy valaki vállalta a kevesebb lóvét, csak hogy lecsúszhasson a kiszemelt csapathoz? Én nem hallottam még róla, pedig jó filmet lehetne csinálni belőle. 😊
több mint 6 éve
zsutu
785
Nincs más dolguk... én a helyükben szívnék még egy kis kokaint és mámorral várnám a draftot.Vajon lesz ma este is olyan hír, esemény, mely egy játékos draft stockját erősen hazavágja? Lásd utóbbi években Conley, Collins...Most éppen Josh Allen régi tweetjeire gerjedtek rá odakint, amiket 13 és 15 évesen írt.
Pari
Beki
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Vajon lesz ma este is olyan hír, esemény, mely egy játékos draft stockját erősen hazavágja? Lásd utóbbi években Conley, Collins...Most éppen Josh Allen régi tweetjeire gerjedtek rá odakint, amiket 13 és 15 évesen írt.
Pari
több mint 6 éve
Vajon lesz ma este is olyan hír, esemény, mely egy játékos draft stockját erősen hazavágja? Lásd utóbbi években Conley, Collins...
több mint 6 éve
kik lesznek a szakértők, műsorvezetők?Elvileg a Faragó, Bencsics, Buday trió fogja vinni a sport tv-s adást.
Második napi bowl.hu-s közvetítés/podcast lesz?
Pari
mi is készülünk valamilyen adással 2. napra