NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
NFL Draft 2018
3 feliratkozó
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Na, hol jár az esemény? Most értem haza, nem gondoltam, hogy még mindig tart.
több mint 6 éve
Zseniális pick... találtak Bortlinál pontatlanabb QB-t, így fogják növelni az önbizalmát 😀@LedyardNFLDraft: Blake Bortles and Tanner Lee at the facility twitter.com/LedyardNFLDraft/status/990333262118768640/photo/1
ROTFL.....
Igor
több mint 6 éve
Zseniális pick... találtak Bortlinál pontatlanabb QB-t, így fogják növelni az önbizalmát 😀ROTFL.....
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Na csak jött QB a Jagsbe - Tanner Lee
több mint 6 éve
Cichy, várható volt, hogy vki dob rá egy flyert.
több mint 6 éve
5'6 magas RB az komoly.😊
több mint 6 éve
A Falcons meg elvisz egy tipikus Jets prospektet a Yaleről .
több mint 6 éve
Eskuszom, a Titans egesz draft strategiaja, hogy a patset szopassa.Majd ősszel BB visszavág.
Pari
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Eskuszom, a Titans egeszegész offseasondraftstrategiaja, hogy a patset szopassa.
Pari
több mint 6 éve
Eskuszom, a Titans egesz draft strategiaja, hogy a patset szopassa.
több mint 6 éve
Luke Falk tényleg az AFC Southban kötött ki, csak nem nálunk.
több mint 6 éve
Klaci79
22 215
vajon véletlen hogy a Titans a 199. helyen kihúzza Falkot? 😀
több mint 6 éve
Igen, vmiert Khalilnak es Reginaldnak is hivjak, de o DT nem G, mint a trackerben.jaj, a kocsog geci Chiefs elvitte a GMunk fiat!De a bemondásnàl más név meg poszt volt.
Ezek mekkora gyokerek...
Pari
Bazzani
több mint 6 éve
jaj, a kocsog geci Chiefs elvitte a GMunk fiat!De a bemondásnàl más név meg poszt volt.
Ezek mekkora gyokerek...
Pari
több mint 6 éve
jaj, a kocsog geci Chiefs elvitte a GMunk fiat!pont akartam írni h mekkora trollok 😀
Ezek mekkora gyokerek...
Pari
több mint 6 éve
jaj, a kocsog geci Chiefs elvitte a GMunk fiat!Ezek mekkora gyokerek...
több mint 6 éve
a draft trakcer jol mukodik?NE huzott volna, majd azt írta, hogy a Titans, erre most Chiefs!?
több mint 6 éve
vajon BB választja ki a QBt, vagy már inkább JMD?erről a newsrol lemaradtam...Asszonyfojtogató? Sanszosvagy Barrett?Litton (Marshall) helyett nem jobb prospect a Shimonek (Texas Tech)?Luke Falk lesz ez esetben az, vagy a Marshall QB?húzott már QBt a pats?gondolom a 6. körben akarnak...idén nagyon rámennek a Brady utódra
Pari
Klaci79
iktriad
Pari
Pari
Wyatt
Pari
több mint 6 éve
Na még megvárom St. Brown, Falk meg Colby Gossett hol köt ki, és nekem ennyi.😊