NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
NFL Draft 2018
3 feliratkozó
több mint 6 éve
braxa88
12 534
amugy Ricsi minek oda?
több mint 6 éve
Késett már valaki ki az időből??? akkor mi van?????
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Meg azért legalább addig is a csapattal foglalkoznak kicsitAz 1/1 már most 2-kor bejelentésre kerül vagy lesz egy kis felvezetés?Általában húzzák az időt, amíg lehet
Apex
WyattSokba kerülnek a reklám blokkok...Az 1/1 már most 2-kor bejelentésre kerül vagy lesz egy kis felvezetés?Általában húzzák az időt, amíg lehet
Apex
Wyatt
Tomcsik
több mint 6 éve
Uh azt hittem kevesebbet??? Mitől félnek, hogy Valaki nyom egy J.Jacksont??? ?)😊banyek, nem szabad twittereznem a spoilerek miatt 😕Jah kurva game pass is késik vagy 15-20 mp-t
Löfli
Tomcsik
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 6 éve
Én kussban vagyok/leszek.banyek, nem szabad twittereznem a spoilerek miatt 😕Én onnan majd iktriadok meg ide spoilereznek 😀
Löfli
Sixo
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Az 1/1 már most 2-kor bejelentésre kerül vagy lesz egy kis felvezetés?Általában húzzák az időt, amíg lehet
Apex
Wyatt
Sokba kerülnek a reklám blokkok...Az 1/1 már most 2-kor bejelentésre kerül vagy lesz egy kis felvezetés?Általában húzzák az időt, amíg lehet
Apex
Wyatt
több mint 6 éve
Az 1/1 már most 2-kor bejelentésre kerül vagy lesz egy kis felvezetés?bejön Goodell hápog valamit majd indítják az órát
Apex
több mint 6 éve
Az 1/1 már most 2-kor bejelentésre kerül vagy lesz egy kis felvezetés?2-kor megnyitja Boodell a draftot, onnan indul az óra, szóval kb 7-9 perc
Apex
több mint 6 éve
Az 1/1 már most 2-kor bejelentésre kerül vagy lesz egy kis felvezetés?Kettőkör indul a draft hivatalosan, azaz elindul ketyegni a Browns ideje.
Apex
több mint 6 éve
Az 1/1 már most 2-kor bejelentésre kerül vagy lesz egy kis felvezetés?Tudtommal akkor indul a Browns órája.
Apex
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Az 1/1 már most 2-kor bejelentésre kerül vagy lesz egy kis felvezetés?Általában húzzák az időt, amíg lehet
Apex
több mint 6 éve
banyek, nem szabad twittereznem a spoilerek miatt 😕Én onnan majd iktriadok meg ide spoilereznek 😀
Löfli
több mint 6 éve
Apex
2 980
Az 1/1 már most 2-kor bejelentésre kerül vagy lesz egy kis felvezetés?
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
banyek, nem szabad twittereznem a spoilerek miatt 😕Jah kurva game pass is késik vagy 15-20 mp-t
Löfli
több mint 6 éve
banyek, nem szabad twittereznem a spoilerek miatt 😕
több mint 6 éve
Ilyenkor esik igazán jól a kaja. De jó is ez!
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
1/1 : Lamar Jackson! xD Csak h a Browns hozza a formát
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Szóval hashajtó 😀Akkor beszarokMilyen anyagot tolsz, és miért nem adsz nekem is?@mlombardiNFL: Hearing Browns will trade 4, but only when they are on the clock, not before the pick and they don't want to go down too far.Jön a pats és viszi Mayfieldet. 😀
Bazzani
Padrinaggio
Wyatt
ThundersNFL
Mondjuk én meg elkezdtem élőzni, szóval én sem vagyok teljesen normális, de legalább ez ébren tart a végéig 😊
több mint 6 éve
Akkor beszarokMilyen anyagot tolsz, és miért nem adsz nekem is?@mlombardiNFL: Hearing Browns will trade 4, but only when they are on the clock, not before the pick and they don't want to go down too far.Jön a pats és viszi Mayfieldet. 😀
Bazzani
Padrinaggio
Wyatt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
gabor25
5 144
www.cnet.com/how-to/nfl-draft-2018-when-it-starts-how-to-stream/ fizetosok itt vannak ha erdekel....
több mint 6 éve
megtörtént, illetve beszúrtam az egyik youtube-os linket, hogy ne kelljen minden 2. betévedőnek kérnie (bocs braxa, hogy belenyúltam a hsz-be)csak szólok hogy itt nincs insider info, twitterl, meg egyéb hasonló spoilerek. csak akkor írjátok be a icket ha goodel bemondta.Ezt valaki pinnelje ki please.
braxa88
tenorx