NFL Draft 2024 kibeszélő
2 feliratkozó
6 hónapja
Még egy RB?Az, Davis
Wester
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Detroithoz nincs más köthető zene, csak a Kisstől a Detroit rock city? Már nem tudom hanyadjára hallomEgyik kedvencem a mestertől.
shagi0206
youtu.be/CM3fCUmSheY?si=S1RU2mvSwiRdWQMl
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 hónapja
shagi0206
10 921
Detroithoz nincs más köthető zene, csak a Kisstől a Detroit rock city? Már nem tudom hanyadjára hallom
6 hónapja
6 hónapja
Willie Parker
15 376
Nah Bub Means, menőbb, mint a szamoai nevek.Boob- nak hívtam Panthers meccseken
Sixo
6 hónapja
shagi0206
10 921
Nah ő lesz Hill, pár órája mondta valaki, hogy nincs még1 Hill, hát most már lesz.szerénységem volt 😊
Sixo
6 hónapja
Hányadik Michigan playa?
6 hónapja
Így is maradt 9 idénre.Már 2 vagy 3 picket elpasszoltunk jövő éviértEagles eléggé elpuntolta a draft végét 😀 pedig vannak még bent használható gyerekekA 2 offense pick ami bohóckodás, a többi rendben volt.
mustaine
Sixo
mustaine
6 hónapja
Már 2 vagy 3 picket elpasszoltunk jövő éviértEagles eléggé elpuntolta a draft végét 😀 pedig vannak még bent használható gyerekekA 2 offense pick ami bohóckodás, a többi rendben volt.
mustaine
Sixo
6 hónapja
Eagles eléggé elpuntolta a draft végét 😀 pedig vannak még bent használható gyerekekA 2 offense pick ami bohóckodás, a többi rendben volt.
mustaine
6 hónapja
Nah ő lesz Hill, pár órája mondta valaki, hogy nincs még1 Hill, hát most már lesz.
6 hónapja
Jó pick
6 hónapja
shagi0206
10 921
Backup qb
6 hónapja
Eagles eléggé elpuntolta a draft végét 😀 pedig vannak még bent használható gyerekek
6 hónapja
Na feljottunk vkiertA kör utolsó hat húzásából akkor három a tiétek
Beki
6 hónapja
shagi0206
10 921
Nah Bub Means, menőbb, mint a szamoai nevek.Mondjuk ő veszélyes játékos. Főleg a saját qbra
Sixo
6 hónapja
Packersnél ez már a 3. safety pick.Jah, akartam mondani, hogy ez már nem az első safety pickjük
shagi0206
6 hónapja
Beki
806
Na feljottunk vkiert