NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
3
3
2:15, Arena4
NFL Draft 2024 kibeszélő
2 feliratkozó
7 hónapja
😀 Az volt a kérdés, hogy a draft vagy a műsor kezdődik 2kor 😀😀02:00-kor kezdődik a draft vagy a műsor?ÉN úgy tudom igen
Toto21
Sixo
Az igen erre furcsa válasz 😀
7 hónapja
02:00-kor kezdődik a draft vagy a műsor?ÉN úgy tudom igen
Toto21
7 hónapja
Toto21
5 949
02:00-kor kezdődik a draft vagy a műsor?
7 hónapja
James007
1 852
😀 😀21-ben Stokes. Egy évvel Love után, aki akkor még szintén nem tűnt jó ötletnek.Mondjuk Stokes és Wyatt volt az évtizedben az a 2 pick, amik után nem kaptam WTF-et 😀
James007
zacknorb
Igen, Stokes utólag bohócult meg
A face oldalunkon található az alábbi telitalálat komment:
"Mivel Packers draftról beszélünk ezért senki ne lepődjön meg, ha az első körben jön egy Kicker, a másodikban meg QB és LS"
Szerkesztette: James007
7 hónapja
21-ben Stokes. Egy évvel Love után, aki akkor még szintén nem tűnt jó ötletnek.Mondjuk Stokes és Wyatt volt az évtizedben az a 2 pick, amik után nem kaptam WTF-et 😀
James007
7 hónapja
James007
1 852
21-ben Stokes. Egy évvel Love után, aki akkor még szintén nem tűnt jó ötletnek.Mikor húztatok bohócot utoljára az első körben?Ha a Packers is valami bohóc picket tol akkor békén hagyjuk.Amire szintén van esély 😀
Sixo
zacknorb
Sixo
7 hónapja
Holnap valahogy fel kel kellnem, eljutnom Budapestre, majd Ferihegyre, hogy aztán este repüljek Stockholmba 😀 De nem hagyom ki a draftotEz a Stockholm szindróma?
tenorx
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Nekem holnap jön anyósom, nem lesz szabad szoba... De max kiülök az étkezőbe szombat éjjel 😂Mi szombat reggel a 7.25-ös Ryaniarrel megyünk Dublinba illetve mjad Belfastba buszval ès szerda este gyüvünk 🙂😁Holnap valahogy fel kel kellnem, eljutnom Budapestre, majd Ferihegyre, hogy aztán este repüljek Stockholmba 😀 De nem hagyom ki a draftotMikorra mész?
tenorx
Ja csak este repülsz, akkor sztornó, én reggel hétre megyek
r.baggio
Úgyhogy a szombat èjjeli követelődzès necces lesz.
dande2
7 hónapja
Löfli ide egy bant gyorsanAz a Houston volt 1/1-re 🥳Mikor húztatok bohócot utoljára az első körben?Ha a Packers is valami bohóc picket tol akkor békén hagyjuk.Amire szintén van esély 😀
Sixo
zacknorb
Sixo
dande2
7 hónapja
Az a Houston volt 1/1-re 🥳Mikor húztatok bohócot utoljára az első körben?Ha a Packers is valami bohóc picket tol akkor békén hagyjuk.Amire szintén van esély 😀
Sixo
zacknorb
Sixo
7 hónapja
Ha a Packers is valami bohóc picket tol akkor békén hagyjuk.Amire szintén van esély 😀
Sixo
7 hónapja
Mi szombat reggel a 7.25-ös Ryaniarrel megyünk Dublinba illetve mjad Belfastba buszval ès szerda este gyüvünk 🙂😁Holnap valahogy fel kel kellnem, eljutnom Budapestre, majd Ferihegyre, hogy aztán este repüljek Stockholmba 😀 De nem hagyom ki a draftotMikorra mész?
tenorx
r.baggio
Úgyhogy a szombat èjjeli követelődzès necces lesz.
Szerkesztette: dande2
7 hónapja
Holnap valahogy fel kel kellnem, eljutnom Budapestre, majd Ferihegyre, hogy aztán este repüljek Stockholmba 😀 De nem hagyom ki a draftotMikorra mész?
tenorx
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
Holnap valahogy fel kel kellnem, eljutnom Budapestre, majd Ferihegyre, hogy aztán este repüljek Stockholmba 😀 De nem hagyom ki a draftot
7 hónapja
Iszunk, utána meggallyazzuk Zacknorbot a gecibe.Akkor iszunk, vagy vesszőzünk?Hagyjad már szegényt. Egész este ki lesz akadva a Jayden Daniels pick után. Kb mint én a Latham után.Első, wáhháháhh 😂Itt is csak a második, baggio után
warr_b
zacknorb
Sixo
warr_b
7 hónapja
Akkor iszunk, vagy vesszőzünk?Hagyjad már szegényt. Egész este ki lesz akadva a Jayden Daniels pick után. Kb mint én a Latham után.Első, wáhháháhh 😂Itt is csak a második, baggio után
warr_b
zacknorb
Sixo
7 hónapja
Hagyjad már szegényt. Egész este ki lesz akadva a Jayden Daniels pick után. Kb mint én a Latham után.Első, wáhháháhh 😂Itt is csak a második, baggio után
warr_b
zacknorb
7 hónapja
Első, wáhháháhh 😂Itt is csak a második, baggio után
warr_b
7 hónapja
Első, wáhháháhh 😂Kell a sikerèlmèny 😏🥳🎉😉
warr_b
7 hónapja
Vki tervez live-ot róla?
7 hónapja
Első, wáhháháhh 😂