NFL Draft 2024 kibeszélő
2 feliratkozó
7 hónapja
Cruyffista
3 345
Allitolag a Rams boardjan Bowers az 1/1. Szep lenne ha fel tudnanak erte cserelni.
7 hónapja
Tomcsik
8 010
Na alig 8 perc és új Era kezdődik Chicagóban. Csak bele lövünk már 1x végre…
7 hónapja
ezek a kinti műsorok sem a régiek már, csak átbasszák az ember fejétNekem erről a Goodellről mindig egy puffadt fejű Bozsik Petya jut eszembeNah mégsem 3ra jöttél ? xD
petey
Sixo
7 hónapja
1/9 miatt kell inkább izgulnodfrissen és üdén jöjjön Williams 😀Nekem erről a Goodellről mindig egy puffadt fejű Bozsik Petya jut eszembeNah mégsem 3ra jöttél ? xD
petey
Sixo
Toto21
7 hónapja
Bears miért pörgeti le az órát amikor mindenki tudja hogy Caleb Williams lesz...és ültek a war roomban, mindenki a kis székében, istenem
Heisman nádor
7 hónapja
Bears miért pörgeti le az órát amikor mindenki tudja hogy Caleb Williams lesz...Mert show, meg ilyenkor mindenki gratulál egymásnak, kiélvezik
Heisman nádor
Lesz ez még így se!
7 hónapja
Toto21
5 949
frissen és üdén jöjjön Williams 😀Nekem erről a Goodellről mindig egy puffadt fejű Bozsik Petya jut eszembeNah mégsem 3ra jöttél ? xD
petey
Sixo
7 hónapja
Bears miért pörgeti le az órát amikor mindenki tudja hogy Caleb Williams lesz...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
bogjosi
1 491
Tud vki élő videjó linket?Pat McAfee show BB-vel:
ThundersNFL a Paraszt
www.youtube.com/live/-pWRjnVa2rw?si=S3iP99ARwKLmA8H2
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
7 hónapja
Nekem erről a Goodellről mindig egy puffadt fejű Bozsik Petya jut eszembeNah mégsem 3ra jöttél ? xD
petey
7 hónapja
De kurva jó látni, hogy a Detroit mennyire felfelé megy.Mármint a focira érted ugye? Szerintem minden más kurvára haldoklik ott.
tenorx
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
7 hónapja
Nekem erről a Goodellről mindig egy puffadt fejű Bozsik Petya jut eszembe
7 hónapja
put your hands up 4 detroit, i love this city
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
7 hónapja
Na csalódtam D-be. Alig booooozták Rodgert 😊beindult 😊
Tomcsik
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
KeyG
9 492
De kurva jó látni, hogy a Detroit mennyire felfelé megy.A Bad Boys Pistons is visszatérhetne.
tenorx
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
7 hónapja
Cruyffista
3 345
Amatőr, én 80as oddson raktam hogy Dejean lesz az első védő pick 😀Én ő under 23,5-re se mertem pedig van rá sansz. Byron Murphy lesz szerintem az első.
Vonster
7 hónapja
De kurva jó látni, hogy a Detroit mennyire felfelé megy.
7 hónapja
Goodellék pont jó mennyiségben találták el a cringe faktort 😀Igen, ez jó volt 😀
Heisman nádor
7 hónapja
dazn.com, itt van már a gamepass. Csak regelsz és ingyenes NFL Networkös stream van.Na, a DAZN-ön tök ingyenes és jó minőségű a stream, én ott nézem.Link pls
tenorx
ThundersNFL a Paraszt