NFL Draft 2024 kibeszélő
2 feliratkozó
7 hónapja
KeyG
9 492
Another WR deal in Philadelphia: Eagles and Pro-Bowl WR A.J. Brown reached agreement on a 3-year, $96 million extension that includes $84 million guaranteed, per sources. The $32 million is the highest per-year average for any WR.Tory Dandy negotiated and confirmed the deal.
Ő nem lesz elcserélve ma.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
7 hónapja
Én Tampa-Floridát nézek addig, csak sajnunk szopunk ismét 😀
Lesz ez még így se!
7 hónapja
hálisten most amerikai managerem van így ő megérti 😊nah nasi bekészítveÉn is kiakartam venni, de bővül a bolt oszt szabi visszavonva mondtam draft van magas pickkel ezt nem lehet kihagyni
szabik kivéve
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
mondjuk hétfő-keddet is kivettem remnant 2 dlc meg manor lords miatt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Lehet erdélyi.Elszámolta 😀 1től műsor, 2től pickNAh itt van.műsor 2, első pick 302:00-kor kezdődik a draft vagy a műsor?Sztem a draft.
Toto21
Sixo
petey
Sixo
tenorx
7 hónapja
philly-new yorkba is belenézek míg jön a draftnah nasi bekészítveLakers meccs is le fog menni?
szabik kivéve
Negritis, a vajda
KeyG
7 hónapja
nah nasi bekészítveÉn is kiakartam venni, de bővül a bolt oszt szabi visszavonva mondtam draft van magas pickkel ezt nem lehet kihagyni
szabik kivéve
Negritis, a vajda
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
Elszámolta 😀 1től műsor, 2től pickNAh itt van.műsor 2, első pick 302:00-kor kezdődik a draft vagy a műsor?Sztem a draft.
Toto21
Sixo
petey
Sixo
7 hónapja
KeyG
9 492
nah nasi bekészítveLakers meccs is le fog menni?
szabik kivéve
Negritis, a vajda
7 hónapja
The 2024 NFL Draft coverage will begin at 7 p.m. ET on ESPN, and the draft itself will start at 8 p.m. ET. Each team in the first round will have ten minutes to decide and submit their pick.
7 hónapja
NAh itt van.műsor 2, első pick 302:00-kor kezdődik a draft vagy a műsor?Sztem a draft.
Toto21
Sixo
petey
7 hónapja
Nem elég a profilkép? 😁😁😁Én is itten kobászolokHonnan tudjuk, hogy tényleg te vagy az? Dobd be egy csöcsöt, hogy bizonyítsd.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Draft
7 hónapja
KeyG
9 492
Már énekelgetnek networkon, 2 lesz az.
7 hónapja
nah nasi bekészítveszabik kivéve
7 hónapja
Jó estét. Huh rég voltam ilyen izgatott draft előtt…Ha nem Caleb lesz repül a TV?
Tomcsik
Draft
7 hónapja
Mondom, valaki az elején beírta, hogy 3kor.Mondjuk 3kor kezdődik többen lehet csak akkorra jönnek.Nem 2?
Sixo
Tomcsik
7 hónapja
Akkor valaki nagyon meg fog lepődni, amikor megkapcsolná az 1/1et és 1/11 jön.2-re írják mindenhol, 8 PM EasternMondjuk 3kor kezdődik többen lehet csak akkorra jönnek.What? Nemár
Sixo
tenorx
tenorx
7 hónapja
Asszem Petey írta pár órájaMondjuk 3kor kezdődik többen lehet csak akkorra jönnek.What? Nemár
Sixo
tenorx
7 hónapja
2-re írják mindenhol, 8 PM EasternMondjuk 3kor kezdődik többen lehet csak akkorra jönnek.What? Nemár
Sixo
tenorx
7 hónapja
Én is itten kobászolokHonnan tudjuk, hogy tényleg te vagy az? Dobd be egy csöcsöt, hogy bizonyítsd.
ThundersNFL a Paraszt
7 hónapja
Én is itten kobászolok
Draft
7 hónapja
Mondjuk 3kor kezdődik többen lehet csak akkorra jönnek.What? Nemár
Sixo