NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
9
4
2:15, Arena4
NFL Draft 2024 kibeszélő
2 feliratkozó
6 hónapja
Viccen kívül a Raiders sleeper jó draftja van. Értéktelen posztokra hoztak jó játékosokat.Nekem is nagyon tetszik mit csinálnak New Vegasban.
Sixo
6 hónapja
Mahogááány
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
Mahogany talán a legnagyobb csúszó
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
6 hónapja
Viccen kívül a Raiders sleeper jó draftja van. Értéktelen posztokra hoztak jó játékosokat.
6 hónapja
shagi0206
10 921
Naaaaa, Mahogány, a gány térdével csak kiment
6 hónapja
Még egy kicker
6 hónapja
XFL?CFL?primary school? Ahhoz meg kicsit túlkorosnak néz ki. Bár fekete, lehet csak 14 évesAz oké, hogy a játékosról se hallottam még, de hogy az egyetemről sem!? FIndlay...ohhhHonnan tudod h egyetem?
shagi0206
Sixo
shagi0206
6 hónapja
Ki kérte Laube-t?
6 hónapja
shagi0206
10 921
primary school? Ahhoz meg kicsit túlkorosnak néz ki. Bár fekete, lehet csak 14 évesAz oké, hogy a játékosról se hallottam még, de hogy az egyetemről sem!? FIndlay...ohhhHonnan tudod h egyetem?
shagi0206
Sixo
6 hónapja
Findlay, oké...
6 hónapja
Az oké, hogy a játékosról se hallottam még, de hogy az egyetemről sem!? FIndlay...ohhhHonnan tudod h egyetem?
shagi0206
6 hónapja
shagi0206
10 921
Az oké, hogy a játékosról se hallottam még, de hogy az egyetemről sem!? FIndlay...ohhh
6 hónapja
Úgy is lesz 🙂Na még ezt a Browns picket megvárom aztán ennyi voltTessék, egy LB, mehetsz aludni rá 1-et 😊
Drip
shagi0206
Király volt most is a draft week 🙂
6 hónapja
Make it six
6 hónapja
shagi0206
10 921
Na még ezt a Browns picket megvárom aztán ennyi voltTessék, egy LB, mehetsz aludni rá 1-et 😊
Drip
6 hónapja
Miondjuk az utolsó öt húzás nevét sose láttam még.
6 hónapja
deyell
11 702
így van, Air Force. Trey Taylor igazán elkelhetne márlehetne izgalmasabb ami azt illeti. mondjuk jöhetne pick az Ithaca, Slippery Rock, Portland State, Mount Union meg ilyen egyetemekről.Army, Air Force?
deyell
warr_b
choose life