Philadelphia Eagles - Arizona Cardinals
1 feliratkozó
több mint 8 éve
PP be van tépve :o))Nem tudom mit szívott, de a többieknek ne adjon. 😀
Cardinalis
több mint 8 éve
zsojti
4 063
Tok mindegy tudsz olyan csapatreszt mondani ami mukodik?? Semmi nincs futas nincs elkapas nincs fal,nincs passzvedekezes nincs futas elleni vedelem, nincs passrush most kb ezekHa skins a jovo heten nem.nyeri meg a csoportot akkor soha..Naa, azért ez a Cards eléggé ott van. Mi meg...ki tudja mikor, hogyan jatszunk.
Totalis 0 minden teren
zsojti
BalintBaba
több mint 8 éve
Orbitális off:általában délben, vagy kora délután szokták feltenni az új időpontokat
A 28-i Star Warsra akarjok jegyet foglalni azt írták 21-én lehet. Időpontban az mit jelenthet? Reggel, délben, este?
Fucu
több mint 8 éve
Danny
1 717
Vegre jo a csapat, hadd elvezzuk mar ki 😉OktatokonyvAzért nem kell elragadtatni magatokat, ez a meccs nem arról szólt, hogy mindenki meghal a győzelemért... Nekünk szombaton kell nyernünk... Látom Ricsiék is tettetik a hülyét.Legalábbis remélem...
Danny
MrMiksa
több mint 8 éve
Danny
1 717
PP mega szep nyelvet is megmutogatta
több mint 8 éve
MrMiksa
3 787
OktatokonyvAzért nem kell elragadtatni magatokat, ez a meccs nem arról szólt, hogy mindenki meghal a győzelemért... Nekünk szombaton kell nyernünk... Látom Ricsiék is tettetik a hülyét.Legalábbis remélem...
Danny
több mint 8 éve
Orbitális off:A 28-i Star Warsra akarjok jegyet foglalni azt írták 21-én lehet. Időpontban az mit jelenthet? Reggel, délben, este?
On:
Buc megérdemelte.
Stantont a pályára!!
több mint 8 éve
Ha skins a jovo heten nem.nyeri meg a csoportot akkor soha..Naa, azért ez a Cards eléggé ott van. Mi meg...ki tudja mikor, hogyan jatszunk.
Totalis 0 minden teren
zsojti
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Cardinalis
5 788
First career interception. First career touchdown.
pbs.twimg.com/tweet_video/CWuH-2xW4AAlx-l.mp4
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
Na, én szerintem megyek is lefeküdni, talán már nem maradok le semmi lényegesről. Meg aludni kéne a holnap edzésem előtt, nem akarok mosott szar lenni. Jó éjt, és mindörökké: GO CARDS!
több mint 8 éve
zsojti
4 063
Ha skins a jovo heten nem.nyeri meg a csoportot akkor soha..Totalis 0 minden teren
több mint 8 éve
Be kell engedni aztán kész had gyakoroljon az OJól halad a fejlődés
MrMiksa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
az utolsó 5 meccsünkből 4 szoros volt, kellett végre egy ilyen is. főleg, hogy ezzel lesz meg az NFC West 😊
több mint 8 éve
Progressor
51
Na most mar remélem sérülés nélkül lehozzuk a meccset
több mint 8 éve
Danny
1 717
Oktatokonyv
több mint 8 éve
igen te ismered őket egytől egyig, örülj, hogy az edzőitek nem ennek a hozzászólásnak a színvonalán vannak. inkább örülj magatoknakPP mekkora mocsok, mint tavaly a Raiders ellen Dockett!Szerintem teljesen szándékosan csinálja. Ne rágjatok be Phili drukkerek, nem is nektek szól az, amit mondok, hanem a kintieknek. Az Eagles szurkolók a legmocskosabbak az NFL-ben. Amikor Bowman lesérült ellenük, megdobálták. Ez mindent elmond róluk.
Rozo
shagi0206
szép hetet
több mint 8 éve
jóóóóóóóóóóóóóóóóóó
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
Bucannon!!! 😊
több mint 8 éve
PICK SIX XD
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
Szívesen laknek nyugdíjas éveimben arizonaban azértAzért én nem költöznék ki az USA-ba, jól érzem magam én itt a hegyek között. Legfeljebb évi 1x 2x telente kimennék 😊
Progressor
több mint 8 éve
zsojti
4 063
Bradly fletcher neg szabad?!☺lassan o is erosites lenne ide biggers meg watkins helyett..huuu leirni is szornyu
több mint 8 éve
"Arizónát szeretik a nyugdíjasok..."pont most beszéltek Al Michaelsék az edzői stábról
Végül is mindenki levezetni jön ide. XD
CJ2K, Palmer, ....
Rozo
Tom Pratt 80 éves, Tom Moore 77, Arians meg 63 😀