Philadelphia Eagles - Arizona Cardinals
1 feliratkozó
több mint 8 éve
Progressor
51
Szívesen laknek nyugdíjas éveimben arizonaban azért
több mint 8 éve
Egyre jobban fáj, hogy a Raiders nem verte meg a Packerst. :S
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
"Arizónát szeretik a nyugdíjasok..."Jujj...😊 ezen beszartam
Végül is mindenki levezetni jön ide. XD
CJ2K, Palmer, ....
Rozo
több mint 8 éve
"Arizónát szeretik a nyugdíjasok..."Végül is mindenki levezetni jön ide. XD
CJ2K, Palmer, ....
több mint 8 éve
Cardinalis
5 788
Johnny javított :o))pbs.twimg.com/tweet_video/CWuGoFeWEAA59f-.mp4
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
zsojti
4 063
Hulyek mindenhol vannak...a tobbi meg nezopont kerdesePP mekkora mocsok, mint tavaly a Raiders ellen Dockett!Szerintem teljesen szándékosan csinálja. Ne rágjatok be Phili drukkerek, nem is nektek szól az, amit mondok, hanem a kintieknek. Az Eagles szurkolók a legmocskosabbak az NFL-ben. Amikor Bowman lesérült ellenük, megdobálták. Ez mindent elmond róluk.
Rozo
shagi0206
több mint 8 éve
Hát ez kedves. : DPP mekkora mocsok, mint tavaly a Raiders ellen Dockett!Szerintem teljesen szándékosan csinálja. Ne rágjatok be Phili drukkerek, nem is nektek szól az, amit mondok, hanem a kintieknek. Az Eagles szurkolók a legmocskosabbak az NFL-ben. Amikor Bowman lesérült ellenük, megdobálták. Ez mindent elmond róluk.
Rozo
shagi0206
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
PP mekkora mocsok, mint tavaly a Raiders ellen Dockett!Szerintem teljesen szándékosan csinálja. Ne rágjatok be Phili drukkerek, nem is nektek szól az, amit mondok, hanem a kintieknek. Az Eagles szurkolók a legmocskosabbak az NFL-ben. Amikor Bowman lesérült ellenük, megdobálták. Ez mindent elmond róluk.
Rozo
több mint 8 éve
zsojti
4 063
Biggers ..te szerencsetlen szar😄
több mint 8 éve
SMOKEYYYY
több mint 8 éve
Danny
1 717
Smokey TD, erett
több mint 8 éve
Palmer passzolt TD. XD
több mint 8 éve
MrMiksa
3 787
Be kell engedni aztán kész had gyakoroljon az O
több mint 8 éve
PP mekkora mocsok, mint tavaly a Raiders ellen Dockett!
több mint 8 éve
zsojti
4 063
Na kb ez a sima eltiltas ha hazai szurkoloknak csinalta..
több mint 8 éve
Eszméletlenül imádom ezt a védelmet. Mindig tudnak csinálni valamit, ami tetszik nekem. Ahhoz képest, hogy azt hittem Bowles távozásával gyengülünk, nagyon nem úgy lett.tavaly is hasonló volt asszem. nyeltük a yardokat, de mindig jöttek a nagy playek
shagi0206
több mint 8 éve
Danny
1 717
PP de hulye 😀
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
Eszméletlenül imádom ezt a védelmet. Mindig tudnak csinálni valamit, ami tetszik nekem. Ahhoz képest, hogy azt hittem Bowles távozásával gyengülünk, nagyon nem úgy lett.
több mint 8 éve
MrMiksa
3 787
3x akkorát kapott johnson és nem ejtette ki...
több mint 8 éve
CP a pályán és passzol. 😊
több mint 8 éve
zsojti
4 063
Mathews jol cipelte kb a szel is kivihette volna
több mint 8 éve
karcol a d 😀
több mint 8 éve
Danny
1 717
Mauro - Swearinger osszjatek