NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
10
7
2:15, ARENA4
Philadelphia Eagles - Chicago Bears
6 napja
faszom a Spurs Nuggets jól hangzik, de esélytelen hogy ébren maradjak addigde sztem itt is jóccakát
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 napja
nekem a múlthét elvette a kedvem, az az egy meccs vitte, amelyiken kiszoptunk 21-0-ról 😀 Előtte 91 meccset nyert egymás után az eagles 21 pont előnyről.az eredmények tudatában utólag nyilvánvaló 😀mind a 4 meccsen nyert az underdog, nagy hiba volt nem rááldozni legalább egy ezrest.2000€-t megért volna
eaglesmcnabb
Negritis, a vajda
shagi0206
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 napja
nem hót mind1?Itt miért mész rá 2 pontra? Nem sikerül, és teljesen megölöd a meccset. Berúgod az 1 pontot, és van még remény.Mert idióta az oldalvonalinbanda azèrt
Wtf
Proxyi
dande2
6 napja
Proxyi
156
Sietett haza a családhoz Siriani.
6 napja
Itt miért mész rá 2 pontra? Nem sikerül, és teljesen megölöd a meccset. Berúgod az 1 pontot, és van még remény.Mert idióta az oldalvonalinbanda azèrt
Wtf
Proxyi
6 napja
az eredmények tudatában utólag nyilvánvaló 😀mind a 4 meccsen nyert az underdog, nagy hiba volt nem rááldozni legalább egy ezrest.2000€-t megért volna
eaglesmcnabb
Negritis, a vajda
6 napja
egy safety plusz TD kombóval simán nyerünk 😀onside, boooo, meg se próbáltuk 😕
eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 napja
mind a 4 meccsen nyert az underdog, nagy hiba volt nem rááldozni legalább egy ezrest.2000€-t megért volna
eaglesmcnabb
6 napja
egy safety plusz TD kombóval simán nyerünk 😀
6 napja
mind a 4 meccsen nyert az underdog, nagy hiba volt nem rááldozni legalább egy ezrest.
6 napja
Proxyi
156
Itt miért mész rá 2 pontra? Nem sikerül, és teljesen megölöd a meccset. Berúgod az 1 pontot, és van még remény.Wtf
6 napja
Nem követek a szagértőket, de gondolom ezen a meccsen a Sasokat hozták ki toronymagas esélyesnek.Bármi lehet , tegnap úgy éreztem flowba kerültünk , Love első évének vége vibe volt , ...aztán lehet bilibe lóg a kezem azt agyon csap minket a bears jövőhéten , tényleg csak mosolygok mindenhéten amikor a szakik megmondjak a frankót , ez nem az a szezon .Bears ezt ha innen behuzza megvan nekik playoff 1 meccs már lesz nekik a maradékból ..Lions,Niners wild card sanszai halványulnak .Bírnám ha megint 3 NFC North csapat jutna PO-ba.
nando89
Ja, és ne essük ki az első körbe.
SBL
nando89
6 napja
éjfél előtt be is fejezik.
6 napja
Ezèrt olyan rohadt idegesítő ez az egèsz azenvedès.....
6 napja
ha a 2 pontos meg lett volna akkor talánnah lesz vmi meglepetés?nem tartom vszínűnek
Negritis, a vajda
shagi0206
6 napja
hát, így nem
6 napja
nah lesz vmi meglepetés?
6 napja
I am a knower of ball. pic.twitter.com/4kXhuEEmTo
— ThatsGoodSports (@BrandonPerna) November 28, 2025
6 napja
vele lehet nyernekFitzmagic a primenál szokott közvetíteni Shermannel és Gonzalezzel. Szerintem beállna tudott volna ő is ennyit hozniStatement win a Bearstől, kellemesen megemeli az elkövetkező örökrangadók rangját.Őszintén én örülök ha lesz egy jo bears , kell az nekünk jo volt őket verni általában , de kopott fénye , kell a rivális és ahhoz h eufória legyen egy W , néha ki is kell kapni , ez a bears ha talál egy Qb-t vagy Caleb beleszokik a rendszerbe , kompetitiv rivális lesz .
Kampman
nando89
shagi0206
6 napja
Bármi lehet , tegnap úgy éreztem flowba kerültünk , Love első évének vége vibe volt , ...aztán lehet bilibe lóg a kezem azt agyon csap minket a bears jövőhéten , tényleg csak mosolygok mindenhéten amikor a szakik megmondjak a frankót , ez nem az a szezon .Bears ezt ha innen behuzza megvan nekik playoff 1 meccs már lesz nekik a maradékból ..Lions,Niners wild card sanszai halványulnak .Bírnám ha megint 3 NFC North csapat jutna PO-ba.
nando89
SBL
6 napja
Mintha elengedték volna a sasok ezt a meccset, az edzőkkel együtt.mázlijuk van hogy a többi csapat mennyire szar
Surtr
6 napja
Fitzmagic a primenál szokott közvetíteni Shermannel és Gonzalezzel. Szerintem beállna tudott volna ő is ennyit hozniStatement win a Bearstől, kellemesen megemeli az elkövetkező örökrangadók rangját.Őszintén én örülök ha lesz egy jo bears , kell az nekünk jo volt őket verni általában , de kopott fénye , kell a rivális és ahhoz h eufória legyen egy W , néha ki is kell kapni , ez a bears ha talál egy Qb-t vagy Caleb beleszokik a rendszerbe , kompetitiv rivális lesz .
Kampman
nando89
6 napja
Bears ezt ha innen behuzza megvan nekik playoff 1 meccs már lesz nekik a maradékból ..Lions,Niners wild card sanszai halványulnak .Bírnám ha megint 3 NFC North csapat jutna PO-ba.
nando89
6 napja
Statement win a Bearstől, kellemesen megemeli az elkövetkező örökrangadók rangját.Őszintén én örülök ha lesz egy jo bears , kell az nekünk jo volt őket verni általában , de kopott fénye , kell a rivális és ahhoz h eufória legyen egy W , néha ki is kell kapni , ez a bears ha talál egy Qb-t vagy Caleb beleszokik a rendszerbe , kompetitiv rivális lesz .
Kampman