Philadelphia Eagles - Dallas Cowboys
5 napja
Ebből él, basszus. És nem egyet kellett volna nyernie... Szerintem ezt hagyjuk...Mindenki megerdemel egy masodik eselyt. AR meg mindig csak vele nyert SB-t.Akkor megvan McC 2. negatív szezonja Dallasban. Garrettnek csak egy volt.Azt hiszem, MM-nek annyi. Speciel én azt sem értettem, minek vitték oda.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Blevi
5 napja
Reméld csak azt, de csoporton belülre nem megyKemény volt, de nem. Majd úgyis jön hozzánk gigaszerződésért, amúgy is Eagles fanboy.AnyádSzabálytalan volt?Parsonsbírók.....
dande2
tamas424
balintbaba
5 napja
3 turnover, piha. Mi öttel is nyertünk 😄4 🤪
warr_b
5 napja
Mindenki megerdemel egy masodik eselyt. AR meg mindig csak vele nyert SB-t.Akkor megvan McC 2. negatív szezonja Dallasban. Garrettnek csak egy volt.Azt hiszem, MM-nek annyi. Speciel én azt sem értettem, minek vitték oda.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
5 napja
Kéne még AJ-től vagy 40 yard. Kicsi rá az esély. 😊 Futtatjuk majd Barkley-t.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
5 napja
Akkor megvan McC 2. negatív szezonja Dallasban. Garrettnek csak egy volt.Azt hiszem, MM-nek annyi. Speciel én azt sem értettem, minek vitték oda.
Tactful Cactus
5 napja
3 turnover, piha. Mi öttel is nyertünk 😄
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 napja
Na akkor innentől Barkleyt futtatni amíg tudjuk míg legalább 30-40 yardot
5 napja
Ahh köszi erről lemaradtamDean amúgy mikor sérült meg? Túl sokat van Burks a pályánMèg a múlt meccsen nála is agyrázkódás eleve inaktív volt
mustaine
dande2
5 napja
Brownnak talán belefér, de pl. egy Calcaterrának ki kéne fizetnie a mez árát a csapatnak, durva. 😀Hát ha már ő volt hülye, neki kell fizetni érte 😅Öreg Big Dom, nincs olyan meccs, mikor nem kap szerepet. Most éppen a labdát kellett visszaszereznie a special service guy-nak.Brown megígérte a mezét a srácnak 🙏
balintbaba
Eazzy
zacknorb
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
5 napja
Dean amúgy mikor sérült meg? Túl sokat van Burks a pályánMèg a múlt meccsen nála is agyrázkódás eleve inaktív volt
mustaine
5 napja
Hát ha már ő volt hülye, neki kell fizetni érte 😅Öreg Big Dom, nincs olyan meccs, mikor nem kap szerepet. Most éppen a labdát kellett visszaszereznie a special service guy-nak.Brown megígérte a mezét a srácnak 🙏
balintbaba
Eazzy
5 napja
Öreg Big Dom, nincs olyan meccs, mikor nem kap szerepet. Most éppen a labdát kellett visszaszereznie a special service guy-nak.Cserébe a srác meg megkapja AJ mezét. Végül is jó csere. 😊
balintbaba
E-A-G-L-E-S EAGLES !
5 napja
Öreg Big Dom, nincs olyan meccs, mikor nem kap szerepet. Most éppen a labdát kellett visszaszereznie a special service guy-nak.Brown megígérte a mezét a srácnak 🙏
balintbaba
Don't talk the walk, Walk the talk!
5 napja
Öreg Big Dom, nincs olyan meccs, mikor nem kap szerepet. Most éppen a labdát kellett visszaszereznie a special service guy-nak.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
5 napja
Tactful Cactus
14 107
Akkor megvan McC 2. negatív szezonja Dallasban. Garrettnek csak egy volt.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 napja
McKee nem kicsit jobban fest, mint Pickett.Valamiért Kolb érzet 🤣
5 napja
dinkaaa
1 071
Na akkor már csak jöv hèten kéne kikapni és MM mehet arra amerre lát. Perfect.
5 napja
Eagles = QB factory
5 napja
Jöhetnek a csöcsök...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 napja
tamas424
1 789
Az viszont nagy holding volt ParsonsonRemélem egy csendes anyázást ez is megért 😉
dande2
5 napja
Az viszont nagy holding volt Parsonson
5 napja
Brown azta durva