NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Philadelphia Eagles - Dallas Cowboys
1 feliratkozó
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Stream: firstrownow.eu/sport/american-football.html | nutjob.eu/schedule.html | www.viponlinesports.eu/sports/american-football.htmlBeharangozó:
több mint 11 éve
rossz ki mondani, de gratula a dallasnak sokkal jobb csapat volt maeaglesmcnabbmajd a vissszavágó szorosabb lesz. (na jó, azért remélem, nem 😀)
több mint 11 éve
Rossz ki mondani de Vick nélkül megvoltunk halva.
több mint 11 éve
rossz ki mondani, de gratula a dallasnak sokkal jobb csapat volt ma
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
ja hát igen, de azért már a múlt héten sem volt rossz a passzvédekezés, akármilyen soknak is tűnik a yardok száma.úgy átlagosan értetem. amikor még Foles játszott.beltazoremberfogás. és máris van D!!beltazorez mondjuk pont zóna volt 😊slowmotion
pont annyit csináltak, hogy ne engedjék vissza partiba a Skinst, és most az Eagles-t sem.
több mint 11 éve
úgy átlagosan értetem. amikor még Foles játszott.emberfogás. és máris van D!!beltazorez mondjuk pont zóna volt 😊slowmotion
több mint 11 éve
emberfogás. és máris van D!!beltazorez mondjuk pont zóna volt 😊
több mint 11 éve
Radikális megközelítése az óra futtatásának, hogy ezt az ellenféllel teszik, de gondolom Carra ment ki az egész...17 pont, 2intből egy FG se tudunk csinálni elég nagy 0...Kroosfield. position.
burn. the. clock.
play. safe.
folytassam?slowmotion
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Faszom ha tudom hogy Barkley is játszik Carr-t kezdetem.
több mint 11 éve
Ha Barkley valaha jó NFL QB lesz..............
több mint 11 éve
na, ennyi volt, kicsit azért jobban izgultam ennél.
több mint 11 éve
dinkaaa
1 044
Carr megérdemelte
több mint 11 éve
Szegény Barkley... azértz sajnálom, nem sok esélye volt,menni kellett ,rohanni,passzolni, nem volt egyszerű
több mint 11 éve
Na csá, viszlát a redskins eredménykövetőben!
több mint 11 éve
BARKLEY TE SZEMÍÍTT, hát nem oylan rekordot kértünk hogy egy negyed alatt dobj 4 intet
több mint 11 éve
legalább Cooper jó
több mint 11 éve
D-Jax nullázva by Carr.
több mint 11 éve
17 pont, 2intből egy FG se tudunk csinálni elég nagy 0...Kroosfield. position.
burn. the. clock.
play. safe.
folytassam?
több mint 11 éve
Engem a vendég védelem rövidzárlatai aggasztanak igazán.igen, de azért ez a QB-teljesítmény a másik oldalon azért nem ad okot bizakodásra... a hazaiaknakslowmotionElég hasonlót láttam, hogy ne viccelődjek ilyesmivel.gyeekMég kell valami az O-tól, bármilyen rossz is eddig az Eagles, még nincs vége...gyeekNe vicceljünk. Ez már megvan.krisz0621
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 11 éve
igen, de azért ez a QB-teljesítmény a másik oldalon azért nem ad okot bizakodásra... a hazaiaknakElég hasonlót láttam, hogy ne viccelődjek ilyesmivel.gyeekMég kell valami az O-tól, bármilyen rossz is eddig az Eagles, még nincs vége...gyeekNe vicceljünk. Ez már megvan.krisz0621
több mint 11 éve
Elég hasonlót láttam, hogy ne viccelődjek ilyesmivel.Még kell valami az O-tól, bármilyen rossz is eddig az Eagles, még nincs vége...gyeekNe vicceljünk. Ez már megvan.krisz0621
több mint 11 éve
Még kell valami az O-tól, bármilyen rossz is eddig az Eagles, még nincs vége...gyeekte se gondolod komolyan 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Még kell valami az O-tól, bármilyen rossz is eddig az Eagles, még nincs vége...gyeekugyan már.........
több mint 11 éve
17 pont, 2intből egy FG se tudunk csinálni elég nagy 0...
több mint 11 éve
dinkaaa
1 044
Még kell valami az O-tól, bármilyen rossz is eddig az Eagles, még nincs vége...gyeekNe vicceljünk. Ez már megvan.