NFL eredménykövetés
- 3 aktív topik
Arizona Cardinals - Dallas Cowboys
42
11
22:25, Net4+ Sport
Seattle Seahawks - Carolina Panthers
42
10
22:05
Kansas City Chiefs - Chicago Bears
6
5
22:25, Arena4
Philadelphia Eagles - New York Giants
8 hónapja
Remek meccset játszottak a cseréink...👍

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
8 hónapja
Daboll máris ült is le Keny mellé és mantrázta, hogy a POban szükségünk lesz rád!!!😁

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
8 hónapja
Végül egész jól szerepeltünk ma. De a lényeg jövő héten lesz Minneapolisban… 😀😀
8 hónapja
Most megtáltosodik, és lehet majd a PO-ban is használni 😀
8 hónapja
Szrjunk sünt
8 hónapja
Golladay hol voltál 😀
8 hónapja
És Golladay beérte Thibs-et TD-kben!!!Meg Landon Collinst is
Zet

8 hónapja
És Golladay beérte Thibs-et TD-kben!!!
8 hónapja
Golloday TDJézus

8 hónapja
Azért a Giants 3. számú védelme eléggé megnehezíti az Eagles dolgát, ha így játszatok a Division körben, akkor lehet egy one and done. Nálunk értékelhető a küzdés, és jó is látni a fiatalokon.
8 hónapja
Boston Scott az Eagles Ochoa-ja
8 hónapja
Legalább a csoportgyőzelem meglehet 😊
8 hónapja
TD Webb 🤣🤣🤣minta Hook 'em-et mutatott volna utána 😀
nagir

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
8 hónapja
Na ez viszont már szánalmas így 😡És tényleg az ... 🥴
dande2
Mindkét oldalról.
Szerkesztette: nagir

8 hónapja
Na ez viszont már szánalmas így 😡
8 hónapja
TD Webb 🤣🤣🤣

8 hónapja
Igazán nem lehet azt mondani hogy könnyen adják a sack rekordot....akkor ez a Watt féle inkább 😀
dande2

8 hónapja
Igazán nem lehet azt mondani hogy könnyen adják a sack rekordot....
8 hónapja
sosem értettem ezt a túl sok pihenés dolgot

8 hónapja
Balfaszkodas folytatása evör.....
8 hónapja
c csapat vs tré csapat 😀a Giants magával rántotta az Eagles-t

8 hónapja
Intecske😁

8 hónapja
Jajj de trükkösek vagyunk 😊
8 hónapja
Fu bazzeg a Giantsnek kb preseason mindent kiprobalnak.