San Francisco 49ers - Jacksonville Jaguars
2 hónapja
Most ésszel! Ha 3 pont jön, 3 pont jön! Persze egy Jax TD jó lenne, de ne legyünk telhetetlenek.
2 hónapja
Na ezt pofazom, nulla ST kész életveszélyjó hogy kirúgtuk tavaly a ST edzőt is
Tapsi Hapsi
2 hónapja
Wow! Haladunk.Igen most még mentek a FG.-raNa én maradtam van 4/TD ha nem onnan jöjjön ki a jags.... tipik SanyiMindjárt félidő, és mi kezdjük a 2. játékrészt. Szerintem térdeltünk volna.
Tapsi Hapsi
iktriad
Tapsi Hapsi
2 hónapja
Ma nagyon nem megy.
2 hónapja
majd holnap meghallgatjuk a topikban, hogy a kurva Purdy mennyi labdát elejtettAzt hittem ez Trevor signiture moveja. 😀
petey
2 hónapja
Igen most még mentek a FG.-raNa én maradtam van 4/TD ha nem onnan jöjjön ki a jags.... tipik SanyiMindjárt félidő, és mi kezdjük a 2. játékrészt. Szerintem térdeltünk volna.
Tapsi Hapsi
iktriad
2 hónapja
Na én maradtam van 4/TD ha nem onnan jöjjön ki a jags.... tipik SanyiMindjárt félidő, és mi kezdjük a 2. játékrészt. Szerintem térdeltünk volna.
Tapsi Hapsi
2 hónapja
Hogy lesz így TD-onk?
2 hónapja
majd holnap meghallgatjuk a topikban, hogy a kurva Purdy mennyi labdát elejtett
2 hónapja
elnézve a mait vannak kétségeimlolJön helyette a Niners TD hamarosan.
a végén vártam egy fumblet-azért
petey
iktriad
2 hónapja
lolJön helyette a Niners TD hamarosan.
a végén vártam egy fumblet-azért
petey
2 hónapja
Ez a Jags. Minden azért nem pattan hozzánk. Bár még egy Niners turnover kéne, hogy meglegyen a 3 labdaszerzés/meccs átlag ma is.Bourne majdnem nektek adta a labdátMIKi? Hol? Amúgy nyugi már a térfelünkön vagytok.
A
FASZT
CSINÁLNAK?
petey
iktriad
utána CMC-ről pattant fel
petey
2 hónapja
Center false start - istenem....Brendel amúgy is nagy kedvencem. jövőre kell egy baszó Center és LT TW helyére
2 hónapja
Bourne majdnem nektek adta a labdátMIKi? Hol? Amúgy nyugi már a térfelünkön vagytok.
A
FASZT
CSINÁLNAK?
petey
iktriad
utána CMC-ről pattant fel
2 hónapja
Aubry Thomas! Az üvegcsontú!? Ha itt is van sérült biztos!elment Filibe
Tapsi Hapsi