San Francisco 49ers - Jacksonville Jaguars
2 hónapja
Ennyire ne legyünk udvarias vendégek - 3 & 1-re delay of game...Ja csak altatunk. 😀
iktriad
2 hónapja
Ennyire ne legyünk udvarias vendégek - 3 & 1-re delay of game...
2 hónapja
Ahogy kutatók az emlékeimben, 1 félidő, egy- két lepkézés, aztán Saleh alatt 2. félidőben lehúzzuk a rolót. Na, Sanyi, ezt Te sem gondoltad komolyan....azért a bírók kurva anyját is, declineáolni akarta a holdingot de valamiért rá sem szartak a bírók
Tapsi Hapsi
2 hónapja
amúgy miér vagyunk már megint fehérben?Yes! Kezd a tököm tele lenni ezzel a fehér meg old school mániával. A vörös helyett meg vmi fekete csoda lesz.
petey
2 hónapja
Ahogy kutatók az emlékeimben, 1 félidő, egy- két lepkézés, aztán Saleh alatt 2. félidőben lehúzzuk a rolót. Na, Sanyi, ezt Te sem gondoltad komolyan....
2 hónapja
Megtörtént.Ez mondjuk szerintem jó challange, érinti a földet a labdaúgyis megadják
Platypus
petey
2 hónapja
Ez mondjuk szerintem jó challange, érinti a földet a labdaúgyis megadják
Platypus
2 hónapja
Ez mondjuk szerintem jó challange, érinti a földet a labda
2 hónapja
Ja, ha már Niners D. 1-2 Bryce Huff sack esetleg jöhet. Ha még szerez idén 6-ot, egy 4. kör jön a Philytől jövőre egy 5. helyett. 😀
2 hónapja
hát ez bazdmeg, csillagos ötös védekezés 3 és végtelenre. mondjuk nem sok kellett volna, hogy Sigle kiüsse a labdát megint
2 hónapja
Harrisonnak nem kéne kiesni. A legjobb OL-ünk idén.
2 hónapja
Úgy látom már megint a D adhatja meg a lehetőséget a W. -re.Mint nálunk.
Tapsi Hapsi
2 hónapja
Na, ezért fáztam ettől a meccstől, tali 4 évente, össze vissza csapat, kiszámíthatatlanok! Vagy esnek kellenek vagy ....... Persze ettől még nyerni kell.Plusz tele vagytok ex-jaguár beépített emberekkel - Luke Farrell már bizonyította is mekkora tégla.
Tapsi Hapsi
2 hónapja
Na, ezért fáztam ettől a meccstől, tali 4 évente, össze vissza csapat, kiszámíthatatlanok! Vagy esnek kellenek vagy ....... Persze ettől még nyerni kell.
2 hónapja
hát ehhez nem sok közötök volt, CMC odaadta.hát geci, tegyük már naggyá őket
peteyezt nem hiszem el.....11. labdaszerzés idén - liga elsők vagyunk ebben is. Tavaly volt 9... 17 meccsen. 😀
Platypus
iktriad
Warner is elkaphatta volna ugye..
2 hónapja
Mai meccsre/idei eddigi szezonra utalok. Nálunk is állat BTJ, csak nem idén...ha nem ismerted volna 😀Ok, Pearsall is állat.kb Etienne az offenzük egyedülMint nálatok CMC? 😀
petey
iktriad
iktriad
Kittle? aki még minimum 1 hét, Aiyuk ugye..
petey
2 hónapja
ha nem ismerted volna 😀Ok, Pearsall is állat.kb Etienne az offenzük egyedülMint nálatok CMC? 😀
petey
iktriad
iktriad
Kittle? aki még minimum 1 hét, Aiyuk ugye..
2 hónapja
hát geci, tegyük már naggyá őket
petey
ezt nem hiszem el.....11. labdaszerzés idén - liga elsők vagyunk ebben is. Tavaly volt 9... 17 meccsen. 😀
Platypus
2 hónapja
ezt nem hiszem el.....
2 hónapja
Ok, Pearsall is állat.kb Etienne az offenzük egyedülMint nálatok CMC? 😀
petey
iktriad