NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
San Francisco 49ers - Kansas City Chiefs
több mint 10 éve
hát egyrészt sajnálom Alexet másrészt meg örülük a győzelemnek... 5 FG... brr...lényeg a 3 pont
de a győzelem az győzelem 😀Josszi
több mint 10 éve
Josszi
3 362
hát egyrészt sajnálom Alexet másrészt meg örülük a győzelemnek... 5 FG... brr...de a győzelem az győzelem 😀
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
jaaa bocs nem tudtam. én is KC-nak Smitty miatt, de ma nem tudtam meghasonulni 😊Ez nem nektek szól, Reid miatt, a KC-nak is drukkolok, semmi köze a múlt heti meccshez 😀dandekár érte........dandeszerintem engedd el azt a múlt heti vereséget, békére lel a lelked :A:petey
több mint 10 éve
Igen ezt gondoltam, hogy írjam-e én, de te autentikusabb vagy 😀 Hátha a Bolts-t sikerülne megcsípni, de egyenlőre nem akarnak lassítani.kár érte........dandeÚgyis viszi a Denver a csoportot. A Bolts ma agyonverte a Jetset. Hárman nem jutnak be kétszer egymás után. Főleg hogy mindenki sérült szinte.ulpianus
több mint 10 éve
kár érte........dandeÚgyis viszi a Denver a csoportot. A Bolts ma agyonverte a Jetset. Hárman nem jutnak be kétszer egymás után. Főleg hogy mindenki sérült szinte.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Ez nem nektek szól, Reid miatt, a KC-nak is drukkolok, semmi köze a múlt heti meccshez 😀kár érte........dandeszerintem engedd el azt a múlt heti vereséget, békére lel a lelked :A:petey
több mint 10 éve
Gratulálok a ninersnek! Sztem jó meccs volt.És a szurkolók ma is jó fejek voltak. Ez jó eredménykövetés volt. 😊
több mint 10 éve
kár érte........dandeszerintem engedd el azt a múlt heti vereséget, békére lel a lelked :A:
több mint 10 éve
kár érte........
több mint 10 éve
Kokszi igazi INT mágnes lett! 😊
több mint 10 éve
hát ez nem volt nagy comeback drive 😀
több mint 10 éve
Ennyi. Ma nem volt szerencsénk.
több mint 10 éve
Köszi ALEX!!!!
több mint 10 éve
leccgó KC, ha már mi ennyire szoptunk denverben 😀Dexxter Tailorki nem fog ott?
több mint 10 éve
Jó volt ez a meccs.Jól láttam? Konkrétan az alapvonalra rúgta? 😀
több mint 10 éve
azért annyira nem...így ez még nagyon meleg lehetAlabama Niners10 megkérdezett kardiológus közül kilenc nem ezt a meccset ajánljahe7edik
több mint 10 éve
leccgó KC, ha már mi ennyire szoptunk denverben 😀
több mint 10 éve
he7edik
1 239
így ez még nagyon meleg lehetAlabama Niners10 megkérdezett kardiológus közül kilenc nem ezt a meccset ajánlja
több mint 10 éve
Sok kérdés nem maradt. Vagy TD, vagy vége.
több mint 10 éve
Sajnos, hogy gyakorlatilag nincs TE a csapatban, eléggé érezhető az #O játékában