San Francisco 49ers - Seattle Seahawks
több mint 3 éve
Momentum
több mint 3 éve
MVP.esetleg ha egy legit NFL védelemmel találkozna...
akdestroyer
több mint 3 éve
choker balfasz egy csapat vagyunk, az első negyedben ki kellett volna végezni a seahawkst...
több mint 3 éve
MVP.Aanyos vagy, nem jár még nekem... 😀
akdestroyer
több mint 3 éve
igen screen.... szerintetek a 9-ers ezt nem olvassaa, ha én igen?!
több mint 3 éve
Jól látom hogy a madaraknál komoly edzői munka volt a szünetben meg most is ?Nagyon zárt a vonal ....screen
VvAlekosz
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
Szerintem megtalálták a megoldást: RW kurvagyorsan hátraszalad 20 yardot, és onnét dob. Így több ideje van, mert a rusherek lassabban futják azt a 20 yardot.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Jól látom hogy a madaraknál komoly edzői munka volt a szünetben meg most is ?
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Ha ma meg csütörtökön is kikapunk, mennyire kerülünk távol a csoportelsőségtől?
több mint 3 éve
...ez a Lance nem lesz megváltás...Adjatok már neki 3-4 meccset. Wilsont (Jets) is eltemette mindenki, azt ma focsizott egy kicsit .
Alabama Niners
több mint 3 éve
Pedig kúrva jó csávó. Olyan mint én 😀 De komolyan, csak 50x annyira ért hozzá, mint én... Döbbenetes kultúr-ember.... ilyen fiatal Marty Schottenheimer.annnemtom, KK-t valahogy nem csipázom
a legszimpibb vezetőedző......Közben A Cards O inasba vágja a Rams D-t..... eddiglegjobb csapat jelenleg a csoportban
Helmut Zimmer
petey
Helmut Zimmer
petey
több mint 3 éve
...ez a Lance nem lesz megváltás...mondjuk ha esetleg ő gyakorolna az első csapattal...
Alabama Niners
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
...ez a Lance nem lesz megváltás...Sosem gondoltad volna hogy egyszer még visszasírod gerappa fineszes megoldásait mi? 😀
Alabama Niners
több mint 3 éve
...ez a Lance nem lesz megváltás...
több mint 3 éve
Itt a cseh2 -n késik a stream, meg az app is késön jelezz! 😁köszi.Jimmy Garoppolo has a calf injury, return is questionableLancelot kezdi a 2. félidőt!
petey
steelwolf
már megy 10 perce lassan a Q3 😀
petey
több mint 3 éve
annnemtom, KK-t valahogy nem csipázom
a legszimpibb vezetőedző......Közben A Cards O inasba vágja a Rams D-t..... eddiglegjobb csapat jelenleg a csoportban
Helmut Zimmer
petey
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
anna legszimpibb vezetőedző......Közben A Cards O inasba vágja a Rams D-t..... eddiglegjobb csapat jelenleg a csoportban
Helmut Zimmer
petey
több mint 3 éve
12th member
1 053
Ezekből az outside futásokból csináltunk már az életben valaha 1st downt?már az is csoda kb ha nem mínuszos lesz, pedig D oldalon olyan szépen esszük meg mindig
akdestroyer
több mint 3 éve
köszi.Jimmy Garoppolo has a calf injury, return is questionableLancelot kezdi a 2. félidőt!
petey
steelwolf
már megy 10 perce lassan a Q3 😀
több mint 3 éve
Jimmy Garoppolo has a calf injury, return is questionableLancelot kezdi a 2. félidőt!
petey
több mint 3 éve
Közben A Cards O inasba vágja a Rams D-t..... eddiglegjobb csapat jelenleg a csoportban
Helmut Zimmer