NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
több mint 7 éve
Jaja most láttam. Nekem az is toresnek tűnt mint Mariottanal.Carr egy Cole sck után esélyes lábtörés vagy szalaghúzódás minimum, idénre sanszos hogy outMost kéne RW-t gyorsan lehozni mielőtt ti is úgy jártok mint az Oakland..............................Mert? Ott mi volt?
dande
silent7939
dande
Hullanak a QBk a fordulóban
több mint 7 éve
Wehttam
100
Amíg nem lesz rendes OL, addig mindig veszélyben lesz RW
több mint 7 éve
Wehttam
100
Most kéne RW-t gyorsan lehozni mielőtt ti is úgy jártok mint az Oakland..............................Carr-t alig sackelték az oaklandi fal mögött. Azért RW már rutinos, sajnos gyűrik máskor is rendesen.
dande
több mint 7 éve
fölöslegesen jutottunk be a PO-ba
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 7 éve
Carr egy Cole sck után esélyes lábtörés vagy szalaghúzódás minimum, idénre sanszos hogy outMost kéne RW-t gyorsan lehozni mielőtt ti is úgy jártok mint az Oakland..............................Mert? Ott mi volt?
dande
silent7939
Szerkesztette: dande2
több mint 7 éve
Most kéne RW-t gyorsan lehozni mielőtt ti is úgy jártok mint az Oakland..............................Mert? Ott mi volt?
dande
több mint 7 éve
Most kéne RW-t gyorsan lehozni mielőtt ti is úgy jártok mint az Oakland..............................
több mint 7 éve
Na jó. Ha Kottonzarot nem basszuk ki az utolsó meccs után akkor mindenki elmehet a picsaba a vezetosegbol
több mint 7 éve
miről maradtam le?
több mint 7 éve
Kearse innen álázni fog mindenkit!De legalábbis megoldotta hogy a keretben maradjon.
braxa88
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
braxa88
12 534
Kearse innen álázni fog mindenkit!
több mint 7 éve
Ez a Collins elég jól tolja
több mint 7 éve
Bethel mit etettunk szünetben?
több mint 7 éve
Lehet hülye vagyok, csak fél füllel figyeltem, de jól hallom, hogy Rawls is megsérült a vállán?Aha
Hanni
több mint 7 éve
Lehet hülye vagyok, csak fél füllel figyeltem, de jól hallom, hogy Rawls is megsérült a vállán?
több mint 7 éve
Na a lába tört el Lockettnek. Ez nem jó hír. Jobbulást neki
több mint 7 éve
twitter.com/ESPNStatsInfo/status/812794417132294144
több mint 7 éve
Ezzel a fallal nekimenni a PO-nak életveszélyes Russelra nézve. Hihetetlen hogy lehetett ezt így elkurni PC-ek részéről
több mint 7 éve
a darts az jó, rajtuk nem megy át senkiNa takarodjanak most már a faszba ezekkel a más sportágakban (is) megbukott szerencsétlenekből összekukázott "fallal". Szánalom.Jövőre egy ex darts-billiárd-ping-pong-póker-.rúdtánc fallal indulunk. Rosszabb úgysem lehet.
Nadal17
garrett27
több mint 7 éve
Na takarodjanak most már a faszba ezekkel a más sportágakban (is) megbukott szerencsétlenekből összekukázott "fallal". Szánalom.Jövőre egy ex darts-billiárd-ping-pong-póker-.rúdtánc fallal indulunk. Rosszabb úgysem lehet.
Nadal17
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
asszem DJnek nem lesz most 100 yardos meccse
több mint 7 éve
braxa88
12 534
21 passzjátékbol 16x volt nyomás. az fal...
több mint 7 éve
7 kísérletből nem tudtunk összehozni nem egy TD-t, egy normális passzt sem. Nyugodt PO lesz, hosszú offseasonnel.
több mint 7 éve
Sherman
78
osszeszedtek , az pont eleg 😀mindig mikor mar atkozom a csapatot es kezdem megutalni oket , akkor csinal valami nagyszerut a D es rajovok hogy ezert lehet oket szeretnisok köze nem volt a D-nek ehhez 😀😀
Sherman
Löfli