NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
175
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
85
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
71
15
22:25
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
26 másodperce
hát ma nem mi fogunk nyerni
11 perce
emberke22
572
Zseniális defense meccs, mindkét védelem harap, sajnos a mi támadósorunk több hibát vét eddig.Paris Johnsont se láttam még ennyire gyengén játszani..
13 perce
KB23
816
Jobbat kérdezek mi történt a védelmünkkel?
13 perce
shagi0206
10 935
Siralom az O*O-line. Se a futáshoz, se a passzhoz nem blokkolnak lószart se
Danny
13 perce
Sebii
3 533
Williams rámegy a hét védője címre
13 perce
KB23
816
Mi történt a cardinalssal?
13 perce
Danny
1 723
Siralom az O
20 perce
KB23
816
Hasít ez a védelem. Csak osszerakja Meki
20 perce
hú de ronda volt, és nyilván most vettem ki sok helyen fantasyben Bryantet, pedig egyetem óta lieblingem
21 perce
KB23
816
Azt hova szánta a Pumukli?
22 perce
Danny
1 723
Jó ütemű TO volt 😀
31 perce
Sebii
3 533
2. drive ahol Geno kisackelteti magát field goal távból ....
40 perce
Cardinalis
5 796
Murray menjen mar borbelyhoz! Mi ez a haj?Így szeressük😁
funkyparduc
THIS IS THE WAY
47 perce
KB23
816
Miért lenne hiszti? Ez a játék része. Te hoztad fel, hogy a fél csapat a kórházban van.csak aztán ne legyen hiszti, ha esetleg ez titeket is érint majdMármint a kórházba térnek vissza? Az látod lehet, ha még Shannahan lesz az edző 😁hát megértem, végre így van esélyetek hogy mindenki a kórházban csücsül. nem saját erőből.Csak az őszinte szeretet 😉Jó látni hogy a 9ers is szenved 😁ezért vagytok olyan szimpatikus szurkolók meg franchise
KB23
petey
KB23
jövőre visszatér a világ rendje, nyugi 😉
petey
KB23
petey
49 perce
csak aztán ne legyen hiszti, ha esetleg ez titeket is érint majdMármint a kórházba térnek vissza? Az látod lehet, ha még Shannahan lesz az edző 😁hát megértem, végre így van esélyetek hogy mindenki a kórházban csücsül. nem saját erőből.Csak az őszinte szeretet 😉Jó látni hogy a 9ers is szenved 😁ezért vagytok olyan szimpatikus szurkolók meg franchise
KB23
petey
KB23
petey
KB23
55 perce
KB23
816
Mármint a kórházba térnek vissza? Az látod lehet, ha még Shannahan lesz az edző 😁hát megértem, végre így van esélyetek hogy mindenki a kórházban csücsül. nem saját erőből.Csak az őszinte szeretet 😉Jó látni hogy a 9ers is szenved 😁ezért vagytok olyan szimpatikus szurkolók meg franchise
KB23
petey
KB23
petey
56 perce
hát megértem, végre így van esélyetek hogy mindenki a kórházban csücsül. nem saját erőből.Csak az őszinte szeretet 😉Jó látni hogy a 9ers is szenved 😁ezért vagytok olyan szimpatikus szurkolók meg franchise
KB23
petey
KB23
57 perce
shagi0206
10 935
Murray menjen mar borbelyhoz! Mi ez a haj?Addig, amíg befér a sisak alá, nem hiszem hogy zavarja 😀
funkyparduc
58 perce
Murray menjen mar borbelyhoz! Mi ez a haj?
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
1 órája
KB23
816
Charbonnet bazdmeg, miért ő van fent goalline? Totál useless az emberRemélem jövőre elküldjük halál felesleges a csávó
Sebii
1 órája
Ügyes gyerek lett idénre ez a JSN