NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
10
5
2:20, Arena4
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
3 órája
KB23
828
Miért lenne hiszti? Ez a játék része. Te hoztad fel, hogy a fél csapat a kórházban van.csak aztán ne legyen hiszti, ha esetleg ez titeket is érint majdMármint a kórházba térnek vissza? Az látod lehet, ha még Shannahan lesz az edző 😁hát megértem, végre így van esélyetek hogy mindenki a kórházban csücsül. nem saját erőből.Csak az őszinte szeretet 😉Jó látni hogy a 9ers is szenved 😁ezért vagytok olyan szimpatikus szurkolók meg franchise
KB23
petey
KB23
jövőre visszatér a világ rendje, nyugi 😉
petey
KB23
petey
3 órája
csak aztán ne legyen hiszti, ha esetleg ez titeket is érint majdMármint a kórházba térnek vissza? Az látod lehet, ha még Shannahan lesz az edző 😁hát megértem, végre így van esélyetek hogy mindenki a kórházban csücsül. nem saját erőből.Csak az őszinte szeretet 😉Jó látni hogy a 9ers is szenved 😁ezért vagytok olyan szimpatikus szurkolók meg franchise
KB23
petey
KB23
petey
KB23
3 órája
KB23
828
Mármint a kórházba térnek vissza? Az látod lehet, ha még Shannahan lesz az edző 😁hát megértem, végre így van esélyetek hogy mindenki a kórházban csücsül. nem saját erőből.Csak az őszinte szeretet 😉Jó látni hogy a 9ers is szenved 😁ezért vagytok olyan szimpatikus szurkolók meg franchise
KB23
petey
KB23
petey
3 órája
hát megértem, végre így van esélyetek hogy mindenki a kórházban csücsül. nem saját erőből.Csak az őszinte szeretet 😉Jó látni hogy a 9ers is szenved 😁ezért vagytok olyan szimpatikus szurkolók meg franchise
KB23
petey
KB23
3 órája
shagi0206
10 939
Murray menjen mar borbelyhoz! Mi ez a haj?Addig, amíg befér a sisak alá, nem hiszem hogy zavarja 😀
funkyparduc
3 órája
Murray menjen mar borbelyhoz! Mi ez a haj?
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
3 órája
KB23
828
Charbonnet bazdmeg, miért ő van fent goalline? Totál useless az emberRemélem jövőre elküldjük halál felesleges a csávó
Sebii
3 órája
Ügyes gyerek lett idénre ez a JSN
3 órája
Sebii
3 533
Charbonnet bazdmeg, miért ő van fent goalline? Totál useless az ember
3 órája
KB23
828
Miért is Charbonne fut?
3 órája
KB23
828
Csak az őszinte szeretet 😉Jó látni hogy a 9ers is szenved 😁ezért vagytok olyan szimpatikus szurkolók meg franchise
KB23
petey
3 órája
Jó látni hogy a 9ers is szenved 😁ezért vagytok olyan szimpatikus szurkolók meg franchise
KB23
3 órája
KB23
828
Amúgy ahhoz képest, hogy def meccs, nem unalmas, sőt rohadt pörgős. Jó látni, hogy milyen agresszívek a védelmek
3 órája
KB23
828
Ezek hol voltak eddig???
3 órája
shagi0206
10 939
Jó látni hogy a 9ers is szenved 😁Az azért bőven várható is volt Purdy és Bosa kiesésével.
KB23
3 órája
KB23
828
Jó látni hogy a 9ers is szenved 😁
3 órája
KB23
828
Bazd meg Geno, fuss baszod
3 órája
KB23
828
Na van futásunk, mik vannak
3 órája
KB23
828
Ez tuti nem elkapas. Mit kell ezen visszanézni?
4 órája
shagi0206
10 939
Jenkins nem úgy volt, hogy visszatér? Vagy elővigyázatosságból csak néha küldik fel a pályára? Még szerintem nem is láttam.