NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Tampa Bay Buccaneers - New Orleans Saints
több mint 5 éve
Rutin
2 021
Rankins covering Mike Evans.. 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
Ez a Bucs D a "leggyengébb" a szezon hátralévő részére.Remélem kitalalunk valamit a szunetben
több mint 5 éve
ez incomplete volt, de SP nem meri bedobni, buktunk már emiatt eleget. A false start segített 😀
több mint 5 éve
Rutin
2 021
Ha a D nem szerez labdát vhogy, szerintem nem nyerünk...
több mint 5 éve
Jó, hát most jöjjenek ki a gondok inkább, mint januárban. Nincs olyan nagy gond két gyengébb meccs miatt, ráadásul ennek nincs még végeszerintem elég nagy gond, ha nem szerzünk pontot..... elmúlik ez januárra???
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Jó, hát most jöjjenek ki a gondok inkább, mint januárban. Nincs olyan nagy gond két gyengébb meccs miatt, ráadásul ennek nincs még vége
több mint 5 éve
Mondjuk most jól ment az O legalább, ha Thomas nem esek el valóószínű TD. De az előző két drive-ban mi volt az O val. a D-től sem várható el, hogy mindig mindent kivédekezzenek
több mint 5 éve
Nahát, 3 megvan!!!!!Ez akkor is siralmas eddig. Már megint és ez nem a DAL sztár védelme.....
több mint 5 éve
Rutin
2 021
Miscommunication Brees<->Thomas...
több mint 5 éve
Ami feltűnő még, hogy egyre kevesebbet használjuk kamarát elkapóként, és nem nagyon dobálunk felé, meg útvonalakra sem küldjük, hogy elvonja az embereket
több mint 5 éve
Rutin
2 021
A D nagyjából rendben van... De hogy előre hogy fogunk haladni, az a nagy kérdés ma is..................
több mint 5 éve
10-0 lesz a szünet, remélem összekapjuk magunkat. Két meccsen zsinórban pont nélkül komoly gondot jelent.
több mint 5 éve
jól álltunk fel a védekezéshez, mégis missed tackle lett
több mint 5 éve
Értem én hogy elengedjük a home fieldet de azért a bye week jol jött volna.
több mint 5 éve
Ha már az O-fal. A TB fala jól tart és Winston is jól mozog...nem lesz ez könnyű megint, sőt....
több mint 5 éve
Úgy látszik mindenki elhitte, h az O-line a világ legnagyobb királya...megérte a sok extra szabadnap Ezt jelenleg elarcoskodtuk...azért még van idő visszapattani 😉
több mint 5 éve
Az OL valahogy szétesett. Lehet sérülés vagy ilyesmi, nem tudom.
több mint 5 éve
Rutin
2 021
Mi történt az elmúlt 2 hétben?Nincs O-line-unk, TE-játékunk, és MT13 mögött több elkapónk. Más baj nincs.
Mintha egy teljesen más csapatot néznék.
Elhagytuk az idei playbookot és a tavalyelőtti találtak csak meg???
diceman