NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
81
13
2:15, Arena4
Tampa Bay Buccaneers - New Orleans Saints
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Brees kezén miért van kesztyű?
több mint 5 éve
És a támadófal képtelen blokkolni a futóknak.vegyünk már egy lottót közösen
Dallasban a 2. félidőre már a passrusht sem tudták tompítani. Remélem, most nem ez következik.
Rutin
több mint 5 éve
A Ravens jobban játszik a nulla QB-val.... jobb a Ravens O-al????Kinél van a legjobb futó-duó?
Ezen lehet gondolkodni
több mint 5 éve
Rutin
2 021
Számomra egyébként elég meglepő, hogy Kamara a múlt heti brutál ütés után az agyrázkódás-protokoll közelében sem járt, ha jól tudom.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Armstead nem egy fecske.Egy fecske?????? Ez nem Arm hiánya. Teljes összeomlás, nagy arc, lazaság, nem tudom.Teljesen biztos vagyok benne, hogy meg fogják oldani Paytonék, kezdve az Oline-nal, ami Armstead visszatérésével biztosan nagyot fog javulni. Bár valszeg a jövő hetet is nélküle kell letolni.nem a tampa a gond. a másfél meccses támadójátékunk és a szerzett pontok....Most akarjuk elbszabni amit egész évben felépítettünk?Ne reagáljuk már túl. Mégha el is bukjuk a mai meccset, akkor is első körös bye-unk van. Tampában hagyományosan megszenvedünk amúgyis.
kapitnono
PEEtör
Kájzerszóze
Amúgy az az érzésem, hogy Kamara pl valmi sérüléssel bajlódik már második hete.
PEEtör
Kamara lehet sérül, de akkor ki kell ültetni, megoldani nélküle, ha már PO-ra készülünk nem????
Kájzerszóze
több mint 5 éve
Rutin
2 021
És a támadófal képtelen blokkolni a futóknak.Dallasban a 2. félidőre már a passrusht sem tudták tompítani. Remélem, most nem ez következik.
több mint 5 éve
Egy fecske?????? Ez nem Arm hiánya. Teljes összeomlás, nagy arc, lazaság, nem tudom.Teljesen biztos vagyok benne, hogy meg fogják oldani Paytonék, kezdve az Oline-nal, ami Armstead visszatérésével biztosan nagyot fog javulni. Bár valszeg a jövő hetet is nélküle kell letolni.nem a tampa a gond. a másfél meccses támadójátékunk és a szerzett pontok....Most akarjuk elbszabni amit egész évben felépítettünk?Ne reagáljuk már túl. Mégha el is bukjuk a mai meccset, akkor is első körös bye-unk van. Tampában hagyományosan megszenvedünk amúgyis.
kapitnono
PEEtör
Kájzerszóze
PEEtör
Kamara lehet sérül, de akkor ki kell ültetni, megoldani nélküle, ha már PO-ra készülünk nem????
több mint 5 éve
Rutin
2 021
Simán el tudom képzelni... Az elmúlt másfél meccs teljesen töketlen támadójátékot mutat.Szerintem nem.Szerinted, ha továbbra is így játszunk, a hátralévő 3 meccsből melyiket fogjuk megnyerni?Most akarjuk elbszabni amit egész évben felépítettünk?Ne reagáljuk már túl. Mégha el is bukjuk a mai meccset, akkor is első körös bye-unk van. Tampában hagyományosan megszenvedünk amúgyis.
kapitnono
PEEtör
Rutin
Szerinted továbbra is így fogunk játszani a hátralevő 3 meccsen?
Kezd nem annyira biztos lenni az az első hetes pihi atapapaCsak a mai meccsről beszéltem, hogy mi lesz utána, más kérdés.
PEEtör
És ma nem azért állunk 3 ponton, mert Thomas helyett a többi WR kapja a passzokat, és elejti őket (mint Dallasban), hanem Thomas felé megy a labda, de ma egyelőre ez is kevés.
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Teljesen biztos vagyok benne, hogy meg fogják oldani Paytonék, kezdve az Oline-nal, ami Armstead visszatérésével biztosan nagyot fog javulni. Bár valszeg a jövő hetet is nélküle kell letolni.nem a tampa a gond. a másfél meccses támadójátékunk és a szerzett pontok....Most akarjuk elbszabni amit egész évben felépítettünk?Ne reagáljuk már túl. Mégha el is bukjuk a mai meccset, akkor is első körös bye-unk van. Tampában hagyományosan megszenvedünk amúgyis.
kapitnono
PEEtör
Kájzerszóze
Szerkesztette: PEEtör
több mint 5 éve
nem a tampa a gond. a másfél meccses támadójátékunk és a szerzett pontok....Most akarjuk elbszabni amit egész évben felépítettünk?Ne reagáljuk már túl. Mégha el is bukjuk a mai meccset, akkor is első körös bye-unk van. Tampában hagyományosan megszenvedünk amúgyis.
kapitnono
PEEtör
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Szerintem nem.Szerinted, ha továbbra is így játszunk, a hátralévő 3 meccsből melyiket fogjuk megnyerni?Most akarjuk elbszabni amit egész évben felépítettünk?Ne reagáljuk már túl. Mégha el is bukjuk a mai meccset, akkor is első körös bye-unk van. Tampában hagyományosan megszenvedünk amúgyis.
kapitnono
PEEtör
Rutin
Szerinted továbbra is így fogunk játszani a hátralevő 3 meccsen?
Kezd nem annyira biztos lenni az az első hetes pihi atapapaCsak a mai meccsről beszéltem, hogy mi lesz utána, más kérdés.
több mint 5 éve
Rutin
2 021
Szerinted, ha továbbra is így játszunk, a hátralévő 3 meccsből melyiket fogjuk megnyerni?Most akarjuk elbszabni amit egész évben felépítettünk?Ne reagáljuk már túl. Mégha el is bukjuk a mai meccset, akkor is első körös bye-unk van. Tampában hagyományosan megszenvedünk amúgyis.
kapitnono
PEEtör
több mint 5 éve
akkor is első körös bye-unk van.PEEtörHát ezzel a "teljesítménnyel" kétlem hogy bármelyik hátralévő meccset behuzzuk
több mint 5 éve
Kezd nem annyira biztos lenni az az első hetes pihiMost akarjuk elbszabni amit egész évben felépítettünk?Ne reagáljuk már túl. Mégha el is bukjuk a mai meccset, akkor is első körös bye-unk van. Tampában hagyományosan megszenvedünk amúgyis.
kapitnono
PEEtör
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Most akarjuk elbszabni amit egész évben felépítettünk?Ne reagáljuk már túl. Mégha el is bukjuk a mai meccset, akkor is első körös bye-unk van. Tampában hagyományosan megszenvedünk amúgyis.
kapitnono
több mint 5 éve
Főleg.Másfél meccs alatt 13 pont.JETS
Lehet bármit mondani de azért ez rosszabb mint a Giants / Colts stb
diceman
Kájzerszóze
Ránéztem a Giants meccsre - én kérek elnézést.
És a Coltstol is.
több mint 5 éve
Másfél meccs alatt 13 pont.JETS
Lehet bármit mondani de azért ez rosszabb mint a Giants / Colts stb
diceman
több mint 5 éve
Most akarjuk elbszabni amit egész évben felépítettünk?
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Uh hat itt meg mi történik?
több mint 5 éve
Brate még elnyomott egy spanglit is, annyira ráért..... gyalázatos az a mai Saints is. A múlt héten semmi sem ment, oké, egyszer lehet ilyen. Ma még szarabbak vagyunk.
több mint 5 éve
Végülis ellenünk kell így játszania, egész évben meg úgy játszik mint egy csöves
több mint 5 éve
Rutin
2 021
10-10 lesz a félidő... Remélhetőleg.Visszavonom... 😕
Rutin