NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
270
20
01:30 Tennessee vs NC State [Bank of America Stadium, Charlotte] - abc
Tampa Bay Buccaneers - New Orleans Saints
8 hónapja
Fujjatok le a meccset. Mi mar lattunk eleget, tobb nem is kell 😆
8 hónapja
MC12
6 030
Ha Carrnak ez az 5-15 yardos TE-knek menő passzok tetszenek, állnak jól, akkor a faszèrt nem èpítettük erre az O-t…lehet az ilyesmivel tisztességesen haladni.
“Igen, a kurva anyád, szerintem. Mivel elmúltam hatéves, ezért MINDEN, bazdmeg, amit leírok, szerintem van, és ha véletlenül nem szerintem van, akkor majd oda fogom írni, ki szerint. Tanuld meg a nagybetűket és dögölj meg.” Széplábi.
8 hónapja
Baszoggyal meg David!!! A kurva anyad a minusz 5 yardos screen passzert is, de a minuszos futasert vagjak le a repad!!! Hanyinger! Miert nem dobta el a faszba a boxon kivul??? Altalanos iskola....
8 hónapja
MC12
6 030
Nem szeretem az ilyen inteket.
“Igen, a kurva anyád, szerintem. Mivel elmúltam hatéves, ezért MINDEN, bazdmeg, amit leírok, szerintem van, és ha véletlenül nem szerintem van, akkor majd oda fogom írni, ki szerint. Tanuld meg a nagybetűket és dögölj meg.” Széplábi.
8 hónapja
MC12
6 030
Opening drive TD 😮 az első idén... Nem kapkodta el az O, naHova sietni?
Gyurma Pappa
8 hónapja
Opening drive TD 😮 az első idén... Nem kapkodta el az O, na
8 hónapja
qpee1
100
esetleg valaki tudna egy linket?
8 hónapja
19:00, Net4+