NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
Tennessee Titans - New England Patriots
1 hónapja
szerintem 2x is false start volt fent left tackle posztonSzemüveget a 60pusztai zebráknak
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
szerintem 2x is false start volt fent left tackle poszton
1 hónapja
Maye-nek nem kellene így bemenni a darálóba.
1 hónapja
Simmons is out, hát ha így is kikapunk...
1 hónapja
Nah végre valami de megint egy misstacklevel indult..7 yardot futott Ward, mert ha sack még félpályán sem jönnek át 😕
ParadSEC
1 hónapja
Nah végre valami de megint egy misstacklevel indult..
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
1 hónapja
Na ez fájhatott. Talán lesz egy kis riszpekt.
1 hónapja
Mindent a nagydarab csinál!Jó lenne ha az lb sor is rákapcsolna
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
1 hónapja
1&20-nál is majdnem meglógott az elkapó.
1 hónapja
59-0, októberi hóviharban59-3 vagy valami hasonló volt a meccs. De azok nem voltak normális körümények.Szenvedős meccsnek néz ki.emlékszem egy havas Titans meccsre, valahogy ott az elején úgy álltak a meccsnek TB, hogy nem nyerhet a Titans
Surtr
orbitális nagy verést kaptak
NB2
Burkus
1 hónapja
Lesz olyan play amit nem szopunk be csúnyán?
1 hónapja
59-3 vagy valami hasonló volt a meccs. De azok nem voltak normális körümények.Szenvedős meccsnek néz ki.emlékszem egy havas Titans meccsre, valahogy ott az elején úgy álltak a meccsnek TB, hogy nem nyerhet a Titans
Surtr
NB2
1 hónapja
picsának zónázunkÉn sem értem pontosan, hogyha valami ilyen nyilvánvalóan nem megy, akkor minek erőltetjük.
rohadt ideges kezdek lenni 😕
NB2
1 hónapja
Szenvedős meccsnek néz ki.emlékszem egy havas Titans meccsre, valahogy ott az elején úgy álltak a meccsnek TB, hogy nem nyerhet a Titans
Surtr
1 hónapja
Naggyá tesszük a rookie-t 😕
1 hónapja
rohadtul nem ilyen meccsre számítottam 😕Abszolút trap game. De sok van még hátra
NB2
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
1 hónapja
Minden csapatrész meghülyült?
1 hónapja
Nagyon bukec szagú, olyan térjünk vissza a földre meccs ez
1 hónapja
Szenvedős meccsnek néz ki.
1 hónapja
rohadtul nem ilyen meccsre számítottam 😕
1 hónapja
Viszont ma meglepően jól futunk.
1 hónapja
Mi a kurva anyját csinál a sec?A gond az hogy nem tudunk olyan gyenge csapattal játszani,aki az első negyedben ne tudna 1-2x gond nélkül át gyalogolni a vedelmen.
zinedine5
1 hónapja
A passrush sem acélos.