Washington Redskins - Dallas Cowboys
több mint 8 éve
Már évek óta jönnek a levelek, csak mind a spambeA beharangozó ma right on the money, micsoda szerzoink vannakHamarosan jön a levél az NFL.com-tól, hogy csatlakozzatok
Höri
Kampman
több mint 8 éve
Már elküldtük a felkérést, azóta írnak az ncaa-ről is elég sokatA beharangozó ma right on the money, micsoda szerzoink vannakHamarosan jön a levél az NFL.com-tól, hogy csatlakozzatok
Höri
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Sajnos jó ez a skins D.Szar cassel.
BalintBaba
Es nem a színész hanem a qb
több mint 8 éve
Foster olyan kapucsinoFujjj, rasszista... Volt egy ilyen árnyalatú diákom, ő válltig állította, hogy a feketének csak egy árnyalata van...😀
Janek
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
Sajnos jó ez a skins D.Ezt a Cowboys O-t csak a legjobbak képesek megfékezni
BalintBaba
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Kampman
28 290
A beharangozó ma right on the money, micsoda szerzoink vannakHamarosan jön a levél az NFL.com-tól, hogy csatlakozzatok
Höri
több mint 8 éve
Az nem baj.Fekete lb az tabu a skinsben?Csak indiánok vannak, baj?
Janek
Höri
Én kedvelem őket szép a táj arra felé.
több mint 8 éve
Sajnos jó ez a skins D.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Fekete lb az tabu a skinsben?Perry Riley speciel kezdő lenne de sérült
Janek
több mint 8 éve
Fekete lb az tabu a skinsben?Mason Foster, Perry Riley, Keenan Robinson...
Janek
több mint 8 éve
14esben van Ryan Grant, lássuk akkorNem vagyok én szakértő, RG3 miatt nézem csak a meccsetKomolyan elhiszed hogy ezt a párharcot nem 1:1-re hozzák le a felek?A Dallas nagy dilemma előtt áll. Kb ugyanakkora esélyük van a playoffra, mint az 1/1-re. Vajon Jerry Jones önbecsülésébe beleférne az, hogy végignézi, ahogy a csapata végigtankolja a szezon hátralévő részét?Ha nyernek, semmi nem menti meg őket a playofftól
Kampman
baggio
Höri
baggio
több mint 8 éve
Én jobban bírom DJaxet, mint a mostani Eaglest az a baj. 😀Ez mar a te bajod
mustaine
több mint 8 éve
Én jobban bírom DJaxet, mint a mostani Eaglest az a baj. 😀Azt hittem már megbarátkoztál Maxwell-el.
mustaine
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Én jobban bírom DJaxet, mint a mostani Eaglest az a baj. 😀Éppen tegnap arattatok egy világraszóló győzelmet
mustaine
több mint 8 éve
Nem vagyok én szakértő, RG3 miatt nézem csak a meccsetKomolyan elhiszed hogy ezt a párharcot nem 1:1-re hozzák le a felek?A Dallas nagy dilemma előtt áll. Kb ugyanakkora esélyük van a playoffra, mint az 1/1-re. Vajon Jerry Jones önbecsülésébe beleférne az, hogy végignézi, ahogy a csapata végigtankolja a szezon hátralévő részét?Ha nyernek, semmi nem menti meg őket a playofftól
Kampman
baggio
Höri
---
több mint 8 éve
Én jobban bírom DJaxet, mint a mostani Eaglest az a baj. 😀
több mint 8 éve
FunEagles drukkerként a dallasnak szurkolni DJax ellen.
több mint 8 éve
yaaaaay
több mint 8 éve
Barmelyik krimoban nezheted mindenhol foci van.Na kié?
Skins