Washington Redskins - New York Giants
több mint 8 éve
Harris! Reméljük nem súlyos, bár nem néz ki túl jól... legfontosabb ST ember Wing-ék mellett. (nem a visszahordásaival, azokat idén rossz nézni)
több mint 8 éve
POra mondjuk már berakható visszahordani OBJ is..
több mint 8 éve
Egyre inkább túl erősnek tűnik ez a Giants védelem ennek a Redskinsnek. Senkit nem bántva, ritka egy unalmas meccs
több mint 8 éve
a térd az nem gyors dolog
több mint 8 éve
Harris out baszki...Hát ő legyen ma a legnagyobb veszteség és akkor elégedett vagyok
nagir
több mint 8 éve
mégse megy a probowlra szegény
több mint 8 éve
ki az?
több mint 8 éve
Harris out baszki...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
jólvan, én sem törtem össze a laptopot mérgemben a döntés miatt 😊A játék képe fontosabb mint az eredménynemtom, 13-0 után kb egy FG kellett volna még a meccsen, h meglegyenSzerintem ez mar a PO-nak szól. Jo hívás attól függetlenül hogy nem jött be.Én lehet nekimennekMcAdoo is
balu10
Szesze
Blevi
Szesze
gyurczi
több mint 8 éve
Harris?
több mint 8 éve
Bízott a védelemben McAdoo, és okkal.
több mint 8 éve
Illetve a D-benennek most fogalmam sincs mi értelme volt, de komolyanPedagógiai célzattal hisz az O-ban.
Szesze
Blevi
több mint 8 éve
A játék képe fontosabb mint az eredménynemtom, 13-0 után kb egy FG kellett volna még a meccsen, h meglegyenSzerintem ez mar a PO-nak szól. Jo hívás attól függetlenül hogy nem jött be.Én lehet nekimennekMcAdoo is
balu10
Szesze
Blevi
Szesze
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
Ez a Skins szerintem tippszmikszűtt
több mint 8 éve
Ez az ifjú alma nekem egyre szimpatikusabb
több mint 8 éve
Jó volt a 4.re hívott play, de a tanulság, hogy inkább Shepard-re kellene az ilyeneket, mert mindenki OBJ-re figyel ilyenkor.
több mint 8 éve
Nem látom, hogy csinálna ez a Skins 10 pontot manemtom, 13-0 után kb egy FG kellett volna még a meccsen, h meglegyenSzerintem ez mar a PO-nak szól. Jo hívás attól függetlenül hogy nem jött be.Én lehet nekimennekMcAdoo is
balu10
Szesze
Blevi
Szesze
több mint 8 éve
Eddigiek alapján tíz is elég, sztem ezen a meccsen ez beleférnemtom, 13-0 után kb egy FG kellett volna még a meccsen, h meglegyenSzerintem ez mar a PO-nak szól. Jo hívás attól függetlenül hogy nem jött be.Én lehet nekimennekMcAdoo is
balu10
Szesze
Blevi
Szesze
több mint 8 éve
Csori Raiders McGloin is out.
több mint 8 éve
És ha a fiúk a döntetlenre fogadtak?

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
nemtom, 13-0 után kb egy FG kellett volna még a meccsen, h meglegyenSzerintem ez mar a PO-nak szól. Jo hívás attól függetlenül hogy nem jött be.Én lehet nekimennekMcAdoo is
balu10
Szesze
Blevi