Washington Redskins - Tampa Bay Buccaneers
több mint 9 éve
A 40 passzkísérletre megint csak 19 futás jutott, bár a nagy hátrányban passzolni kellett. Morris 5 kemény yardot futott. Pedig sokkal több van benne, sajnálom, hogy ilyen keveset használják.
Szerkesztette: pbalazs
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!
több mint 9 éve
Az egész csapat jól lehozta a meccset az első 24 bekapott pont után. Gruden csak nem akar elmenni, de a győzelemért jár a dicséret az egész csapatnak! Izgalmas meccs lett a végére
több mint 9 éve
nabassza meg ez heroic comeback lesz, jobb lett volna 0-ra kiszopniSok van még vissza. Én bízom Grudenben. Valamit úgy is benéz. De persze nem lesz könnyű, ha szénné büntetik a Tampát.
sapka
több mint 9 éve
De akkor most már nyerjünk, nem akkor hogy megint Cousins-on menjen el... Szimpatikus, nagyon sajnálnám.
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 9 éve
nabassza meg ez heroic comeback lesz, jobb lett volna 0-ra kiszopniÚgy néz ki, Gruden nem akarja, hogy kirúgják
sapka
több mint 9 éve
Ennyit az edzőbuktatásról....- . -
több mint 9 éve
nabassza meg ez heroic comeback lesz, jobb lett volna 0-ra kiszopni
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
szerintem most felcserélték a két félidőben nyújtott játékot, mert az első negyedben nagyon rosszul játszott a csapat, de most a harmadikban (ami eddig volt borzalmas) egész jók 😊
több mint 9 éve
mondjuk én a nyúl england meccset nézem inkább, mert a Tampa ellen ennyivel kikapni ezt nem tudom megemészteni 😊kezdd el nézni...!
sapka
több mint 9 éve
Grantnek nem szóltak, hogy el van adva a meccselég legyen már 😀
több mint 9 éve
bálnalekvár
695
Akármit mondtok, Cousins sztem megint teljesen jól tolja (legalábbis amit láttam)a legelején borzalmasan homály volt, de nagyon följavult
nexion218
akkorisredskins
több mint 9 éve
mondjuk én a nyúl england meccset nézem inkább, mert a Tampa ellen ennyivel kikapni ezt nem tudom megemészteni 😊
több mint 9 éve
Akármit mondtok, Cousins sztem megint teljesen jól tolja (legalábbis amit láttam)
több mint 9 éve
Asszem Morris fantasyben suck and bustKöszönd Juniornak...
ThundersNFL
több mint 9 éve
Asszem Morris fantasyben suck and bust
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Megy a saját HC-nk... Én utóbbitól félek jobban...Nem akarom, hogy veszítsünk, de ha ezt most innen megnyerjük, az életben nem szabadulunk meg Jr.-tól... Bár a 3. negyed sztem jegeli majd a meccset...: - )jó, azért a tampa meg big love az ellenfél
nexion218
sapka
több mint 9 éve
Nem akarom, hogy veszítsünk, de ha ezt most innen megnyerjük, az életben nem szabadulunk meg Jr.-tól... Bár a 3. negyed sztem jegeli majd a meccset...: - )jó, azért a tampa meg big love az ellenfél
nexion218
több mint 9 éve
Nem akarom, hogy veszítsünk, de ha ezt most innen megnyerjük, az életben nem szabadulunk meg Jr.-tól... Bár a 3. negyed sztem jegeli majd a meccset...: - )
több mint 9 éve
Némmá egy Roberts drop...Mint a fehér holló..Ja, nem...
több mint 9 éve
Vhol megértem az álláspontodat....: - )egy stream esetleg, ami nem szaggat?nincs. ilyen csapatnak??
nexion218
apeszos
több mint 9 éve
egy stream esetleg, ami nem szaggat?nincs. ilyen csapatnak??
nexion218
több mint 9 éve
egy stream esetleg, ami nem szaggat?
több mint 9 éve
Ez a Tampon 2 defense ismerős. De Big Love ezt már lecsengeti, mindenki mehet haza békességben.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Egy quick recap-et kérhetek?