Washington Redskins - Tampa Bay Buccaneers
több mint 10 éve
A 40 passzkísérletre megint csak 19 futás jutott, bár a nagy hátrányban passzolni kellett. Morris 5 kemény yardot futott. Pedig sokkal több van benne, sajnálom, hogy ilyen keveset használják.
Szerkesztette: pbalazs
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!
több mint 10 éve
Az egész csapat jól lehozta a meccset az első 24 bekapott pont után. Gruden csak nem akar elmenni, de a győzelemért jár a dicséret az egész csapatnak! Izgalmas meccs lett a végére
több mint 10 éve
nabassza meg ez heroic comeback lesz, jobb lett volna 0-ra kiszopniSok van még vissza. Én bízom Grudenben. Valamit úgy is benéz. De persze nem lesz könnyű, ha szénné büntetik a Tampát.
sapka
több mint 10 éve
De akkor most már nyerjünk, nem akkor hogy megint Cousins-on menjen el... Szimpatikus, nagyon sajnálnám.
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
nabassza meg ez heroic comeback lesz, jobb lett volna 0-ra kiszopniÚgy néz ki, Gruden nem akarja, hogy kirúgják
sapka
több mint 10 éve
Ennyit az edzőbuktatásról....- . -
több mint 10 éve
nabassza meg ez heroic comeback lesz, jobb lett volna 0-ra kiszopni
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
szerintem most felcserélték a két félidőben nyújtott játékot, mert az első negyedben nagyon rosszul játszott a csapat, de most a harmadikban (ami eddig volt borzalmas) egész jók 😊
több mint 10 éve
mondjuk én a nyúl england meccset nézem inkább, mert a Tampa ellen ennyivel kikapni ezt nem tudom megemészteni 😊kezdd el nézni...!
sapka
több mint 10 éve
Grantnek nem szóltak, hogy el van adva a meccselég legyen már 😀
több mint 10 éve
Akármit mondtok, Cousins sztem megint teljesen jól tolja (legalábbis amit láttam)a legelején borzalmasan homály volt, de nagyon följavult
nexion218
akkorisredskins
több mint 10 éve
mondjuk én a nyúl england meccset nézem inkább, mert a Tampa ellen ennyivel kikapni ezt nem tudom megemészteni 😊
több mint 10 éve
Akármit mondtok, Cousins sztem megint teljesen jól tolja (legalábbis amit láttam)
több mint 10 éve
Asszem Morris fantasyben suck and bustKöszönd Juniornak...
ThundersNFL
több mint 10 éve
Asszem Morris fantasyben suck and bust
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Megy a saját HC-nk... Én utóbbitól félek jobban...Nem akarom, hogy veszítsünk, de ha ezt most innen megnyerjük, az életben nem szabadulunk meg Jr.-tól... Bár a 3. negyed sztem jegeli majd a meccset...: - )jó, azért a tampa meg big love az ellenfél
nexion218
sapka
több mint 10 éve
Nem akarom, hogy veszítsünk, de ha ezt most innen megnyerjük, az életben nem szabadulunk meg Jr.-tól... Bár a 3. negyed sztem jegeli majd a meccset...: - )jó, azért a tampa meg big love az ellenfél
nexion218
több mint 10 éve
Nem akarom, hogy veszítsünk, de ha ezt most innen megnyerjük, az életben nem szabadulunk meg Jr.-tól... Bár a 3. negyed sztem jegeli majd a meccset...: - )
több mint 10 éve
Némmá egy Roberts drop...Mint a fehér holló..Ja, nem...
több mint 10 éve
Vhol megértem az álláspontodat....: - )egy stream esetleg, ami nem szaggat?nincs. ilyen csapatnak??
nexion218
apeszos
több mint 10 éve
egy stream esetleg, ami nem szaggat?nincs. ilyen csapatnak??
nexion218
több mint 10 éve
egy stream esetleg, ami nem szaggat?
több mint 10 éve
Ez a Tampon 2 defense ismerős. De Big Love ezt már lecsengeti, mindenki mehet haza békességben.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Egy quick recap-et kérhetek?