NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card szombat
1 291
65
22:30-től, ARENA4
Week 17 szombati dupla
14 napja
Szimpatikus csapat ez a Bóltimór. Ja, nem.Ekkora tahó társaságot ritkán látni... pláne hogy PO se lesz nekik...
nagylaza, főpohárnok
14 napja
A foci decemberben kezdődik, erre jön 3 L. nekünk nagyon bejött a hétcsapatos PO.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
14 napja
Megnéztem volna a Willis sérülés nélkül a végét.Konkrétan nektek a Bears a legjobb matchup, Shanny ezt megeszi.
Ezzel a D-vel amúgy nem megyünk majd sokra.
Tactful Cactus
Szóval el kell kezdeni a Bearsnek szurkolni
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
14 napja
Szimpatikus csapat ez a Bóltimór. Ja, nem.
14 napja
Megnéztem volna a Willis sérülés nélkül a végét.Ezzel a D-vel amúgy nem megyünk majd sokra.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
14 napja
A mélyebb hangú kommentátor iszonyat fogalmatlan. BorzalomTe mondd, hogy fos ez a Packers D, a te hangod mélyebb.
JC6 (Mr. Miele)
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
14 napja
Oké, itt a vége. Grat Ravens!
14 napja
A mélyebb hangú kommentátor iszonyat fogalmatlan. Borzalom
14 napja
Henry egymaga megver minket. Hány yardnál tart?170 körül
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
14 napja
Henry egymaga megver minket. Hány yardnál tart?177
nagylaza, főpohárnok
We are just the Ravens!
14 napja
Henry egymaga megver minket. Hány yardnál tart?
14 napja
Na jön a menetrendszerű fumble?
14 napja
Szerencsétlen Tune. Ez Meltoné volt.
14 napja
Hú de ellenszenves ez a Humphrey, egész nap szopatták a DB sort, stay humble
We are just the Ravens!
14 napja
érdemtelen, mert kb akármilyen jöttmentből kinézem ezek után, hogy csereként értelmezhető teljesítményt tud belőle kicsiholni ez az edzői kollektíva. ez coaching+playcalling teljesítmény, nem elvitatva természetesen willis érdemeit. de ez kb 85-15 nem az ő javára. és emiatt értelmetlen is túlfizetni őt. értem, hogy a szurkoló érzelmi alapon a gatyába durrant, amikor így játszik a csereirányító, de ez a packersnek nem ér évi ~15 milliót, mert ha egy malik willisből sikerül ezt kihozni, akkor most mondok még gondolkodás nélkül féltucat bust-félreménytelen qbt, akivel ugyanez ugyanilyen alapon összejöhetha egy malik willisből ezt tudják kihozni, akkor kb érdemtelen ragaszkodni hozzá.Érdemtelen vagy értelmetlen?
fake.id
nagylaza, főpohárnok
14 napja
Stay Tuned.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
14 napja
A mi vèdelmünket egy utcáról.behivott fèlvak kezdő is megszopatja.
14 napja
én meg úgy vagyok vele, hogy volt benne munka, nálunk bármikor kidőlhet Love.Willis bazdmeg ugyanaz megint. Hogy lehetne megtartani?ha egy malik willisből ezt tudják kihozni, akkor kb érdemtelen ragaszkodni hozzá. mert egy ligaátlag nfl qb skillsetjéhez képest elég alacsonyan van azon képességek száma, amik kizárják, hogy másból is élhető backupot tudjanak faragni. inkább ez a kemény. nyilván fejlődik willis is, tavaly év elején dobatni is alig akarták, ehhez képest itt légiriadót rendez most, de nem hinném, hogy máshol kezdőként is így alázna. aztán tudja a fene, végülis egy színtisztán fizikai tehetségből élő prospect volt és benne van, hogy sikerült mostanra felcoacholni. de az azért példanélküli lenne, ha karriert csinálna magának kezdőként az előéletével
Tactful Cactus
fake.id
több pénz neki v. meló egy új arccal?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
14 napja
Doubshoz ragad a labda...Bencheltem fantasyben, ennyi a titok.
nagylaza, főpohárnok

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
14 napja
Doubshoz ragad a labda...