Wild Card szombat
10 hónapja
Hajrá jó meccs
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Bírom a houstont, de itt nyerni kell!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Aki tud valami új poént elsütni az idei PO EK-ben ami még sose nem voltám de sose az | ügyes fijúúú 😉 |
10 hónapja
Ez első hozzászólásnak Flacco és Stroud szinten elitCSÖCSÖK ÉS SEGG, KURVAÉLETwww.youtube.com/watch?v=JbUaCNKn22U&ab_channel=MosolySziget
zacknorb
Hegetron
10 hónapja
Rájaccccás 😎
10 hónapja
Szomi
30
Pizza sör bekèszìtve. 15 éve masodik meccs ami miatt igazán izgulni tudok. Hajrá Browns
Törtelyi Dévid
10 hónapja
Na akkor jöjjön az örök klasszikus!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
A meccsig még ezt lepörgethetjükA mai Facebook videója is remek
www.youtube.com/watch?v=qshOGEuxU3c&ab_channel=Mediafigyelo
James007
10 hónapja
Jó estét, jó szurkolástSzép a Flacco sztori, de én Stroud hypen vagyok😁
Hajrá Houston!
10 hónapja
Lesz meccs link is mert dolgozom, gondoltam áldozom a NFL oltárán is ...streameast.to/nfl/event/11956317
Tapsi Hapsi
10 hónapja
a spamet hagyjuk meg a félidőig/garbage time-it pls 😀Mi számít spamnek ilyenkor? Ha a meccsről beszélünk? 😀
Löfli
10 hónapja
Tyreek Hill coming out of the locker room for kickoff of Dolphins-Chiefs pic.twitter.com/3iMwXss1zS
— NFL Memes (@NFL_Memes) January 13, 2024
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
10 hónapja
Sérülés esetére jöjjön előre isyoutu.be/UNAr5tzZxdk?si=HTBFi-QT6wmOFuFz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Melegítek én is: www.youtube.com/watch?v=45fvwFunaKE
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
10 hónapja
a spamet hagyjuk meg a félidőig/garbage time-it pls 😀
10 hónapja
Tapsi Hapsi
689
Egy ideig nézegettem, aztán belepörgettem, de nem változott semmi, igazi minőség! Bár a kapan hangjára kiváncsi lettem volna...Mindkettőt elküldtem az asszonynak, névnapja van.... A cici már megvan, kellett az Alekosz is, igazi minőség! 😀A haverom egyszer végig nézte, hogy nem rejtettek-e el valami üzenetet benne.
Tapsi Hapsi
James007
10 hónapja
James007
1 854
Mindkettőt elküldtem az asszonynak, névnapja van.... A cici már megvan, kellett az Alekosz is, igazi minőség! 😀A haverom egyszer végig nézte, hogy nem rejtettek-e el valami üzenetet benne.
Tapsi Hapsi
10 hónapja
Tapsi Hapsi
689
Mindkettőt elküldtem az asszonynak, névnapja van.... A cici már megvan, kellett az Alekosz is, igazi minőség! 😀
10 hónapja
LanceVance
1 376
A meccsig még ezt lepörgethetjükBaszki, megelőztél 😀
www.youtube.com/watch?v=qshOGEuxU3c&ab_channel=Mediafigyelo
James007
10 hónapja
James007
1 854
A meccsig még ezt lepörgethetjükwww.youtube.com/watch?v=qshOGEuxU3c&ab_channel=Mediafigyelo