Wild Card szombat
több mint 1 éve
Májkül Jordan
több mint 1 éve
mi a fasz van itt? 😊
több mint 1 éve
Mi ez a meccs?
több mint 1 éve
Lesz ma védekezés is? Nem a csajom kérdezi...Kína-Tádzsikisztán meccsen elment az összes védekezés a mai napra.
davemayer
több mint 1 éve
Az mi blokk volt neki
több mint 1 éve
Ott vannnnn
több mint 1 éve
Meg a Cardinalst, Seahawks,Madaraknak fogsor?Lófaszt előkapom az 5 évesen kapott orvosi cuccomat és én leszek Dr. Buboelőtte azér guglizz rá, hátha vmi 30 éve nem látott fertőzés a bajÉn meg fotelorvos vagyok holnap megyek műteni úgysem kell ide már szaktudásén felismerem képernyőről, hogy egy-egy sérülés mennyire súlyos és ez nem az.Na ez lesz a szar a palacsintában....Na ha Tunsil megmurdál akkor lesznek itt gondok Garrett miatt.nem szép ahogy sétál le
tenorx
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Jobbágy
gedam
ThundersNFL a Jobbágy
petey
ThundersNFL a Jobbágy
Ne sértegessük az Eaglest meg a Ravenst...
bobi0092
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Mahomes who?Kansasi City Chiefs 2 X SB győztes irányítója 😉
Zsellér van de Vrij
Draft

több mint 1 éve
gedam
6 227
Lesz ma védekezés is? Nem a csajom kérdezi...most felszíjja magát a barnák védelme
davemayer
több mint 1 éve
Madaraknak fogsor?Lófaszt előkapom az 5 évesen kapott orvosi cuccomat és én leszek Dr. Buboelőtte azér guglizz rá, hátha vmi 30 éve nem látott fertőzés a bajÉn meg fotelorvos vagyok holnap megyek műteni úgysem kell ide már szaktudásén felismerem képernyőről, hogy egy-egy sérülés mennyire súlyos és ez nem az.Na ez lesz a szar a palacsintában....Na ha Tunsil megmurdál akkor lesznek itt gondok Garrett miatt.nem szép ahogy sétál le
tenorx
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Jobbágy
gedam
ThundersNFL a Jobbágy
petey
ThundersNFL a Jobbágy
Ne sértegessük az Eaglest meg a Ravenst...
több mint 1 éve
ElfáradtakLesz ma védekezés is? Nem a csajom kérdezi...úgy indult hogy igen
davemayer
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Lesz ma védekezés is? Nem a csajom kérdezi...úgy indult hogy igen
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Még egy td, és nagyon be fog durranni Hunt karjaMa TD-kre vadászik.
Assurbanapli
több mint 1 éve
Lesz ma védekezés is? Nem a csajom kérdezi...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Mahomes who?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Gondoltam nézek egy fáradt D# párbajt ma. Hát majdnem 😃
több mint 1 éve
Lófaszt előkapom az 5 évesen kapott orvosi cuccomat és én leszek Dr. Buboelőtte azér guglizz rá, hátha vmi 30 éve nem látott fertőzés a bajÉn meg fotelorvos vagyok holnap megyek műteni úgysem kell ide már szaktudásén felismerem képernyőről, hogy egy-egy sérülés mennyire súlyos és ez nem az.Na ez lesz a szar a palacsintában....Na ha Tunsil megmurdál akkor lesznek itt gondok Garrett miatt.nem szép ahogy sétál le
tenorx
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Jobbágy
gedam
ThundersNFL a Jobbágy
petey
Draft

több mint 1 éve
Bitonio off erre Flacco megcsinálja a first downt maga 😀Majd jön a TD is. DeShaun who?
Drip
több mint 1 éve
Mindkét csapat sztár OL-je kiszáll.Pedig ez a Browns Guard páros elég extra, talán az egyik legjobb ligában.
Flacco-t nem érdekli, hogy Bitonio kiszállt.
iktriad
több mint 1 éve
ritka 2 szimpi csapat / story ez
több mint 1 éve
Még egy td, és nagyon be fog durranni Hunt karja
több mint 1 éve
Bitonio off erre Flacco megcsinálja a first downt maga 😀