NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Wild Card szombat
több mint 1 éve
1 perc néma csend azokért, akik most kapcsolódnak be a meccsbe
több mint 1 éve
"Ezen a hotdogon túl sok mustár volt."Ez valami fogadás volt, hogy Maka be meri-e mondani?
több mint 1 éve
Pickett ezt pontosabban dobta volna 😅
több mint 1 éve
ekkora pisztoly párbajt nem tudom láttam e valaha nfl pályán...
több mint 1 éve
Ez is a bored ape csoportba tartozik?Ez egy NFT, az értéke 1 millió dollárköszi, ezt kerestem évek óta a világhálónvárom mikor bukkan fel a Jets-es Flaccoíme
petey
zacknorb
😀
petey
r.baggio
több mint 1 éve
Dikk van kakaó a kisgyerek kezében
több mint 1 éve
Fú ez nem Brownson múlott....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ez a Barnett nem fért be az azóta legyengült Phily D-be? 😀Nem fér be hozzánk, mert kell a rosterhely fontosabb játékosoknak, mint pl Albert Okwuegbunam 4 számú TE.
iktriad
több mint 1 éve
Most miért? A szezon 2. felében nem voltak rosszakVégre valami futballa sok Bears meccs után ...😉
davemayer
yooker
több mint 1 éve
Végre valami futballa sok Bears meccs után ...😉
davemayer
több mint 1 éve
lehet is nekem utalni, mert megosztottam ittEz egy NFT, az értéke 1 millió dollárköszi, ezt kerestem évek óta a világhálónvárom mikor bukkan fel a Jets-es Flaccoíme
petey
zacknorb
😀
petey
r.baggio
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Végre valami futball
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Hááát - nem publikus 😀Ki mást?Mást szopik mostano?Cefrét már évek óta nem láttam a fórumon.Esetleg cefre, ha iszik is.az már cifra leszLöfli elég rég nem szólt hozzá, szóval......szarik
Tactful Cactus
shagi0206
Sixo
iktriad
Sixo
Kampman
shagi0206
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Ez egy NFT, az értéke 1 millió dollárköszi, ezt kerestem évek óta a világhálónvárom mikor bukkan fel a Jets-es Flaccoíme
petey
zacknorb
😀
petey

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Stingley kísérgeti Coopert? Elég csendes meccse van.
több mint 1 éve
2 héttel ezelőtt mondtam el neki, hogy már 17 meccses az alapszakasz, mert nem tudott rólaano?Cefrét már évek óta nem láttam a fórumon.Esetleg cefre, ha iszik is.az már cifra leszLöfli elég rég nem szólt hozzá, szóval......szarik
Tactful Cactus
shagi0206
Sixo
iktriad
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
Dehát még csak 3 perce volt a play 😀 😀A dpi-t még lehet challengelni?Nem. 1 évig lehetett.
r.baggio
iktriad
több mint 1 éve
Ez a Barnett nem fért be az azóta legyengült Phily D-be? 😀
több mint 1 éve
Ki mást?Mást szopik mostano?Cefrét már évek óta nem láttam a fórumon.Esetleg cefre, ha iszik is.az már cifra leszLöfli elég rég nem szólt hozzá, szóval......szarik
Tactful Cactus
shagi0206
Sixo
iktriad
Sixo
Kampman
shagi0206
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ő ismerősöm FB-n, ott szokott néha posztolni.ano?Cefrét már évek óta nem láttam a fórumon.Esetleg cefre, ha iszik is.az már cifra leszLöfli elég rég nem szólt hozzá, szóval......szarik
Tactful Cactus
shagi0206
Sixo
iktriad
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
nah meg is jöttHú, én nemvárom mikor bukkan fel a Jets-es Flaccoén a Broncosost várom
petey
Negritis, a vajda
Assurbanapli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Mást szopik mostano?Cefrét már évek óta nem láttam a fórumon.Esetleg cefre, ha iszik is.az már cifra leszLöfli elég rég nem szólt hozzá, szóval......szarik
Tactful Cactus
shagi0206
Sixo
iktriad
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
köszi, ezt kerestem évek óta a világhálónvárom mikor bukkan fel a Jets-es Flaccoíme
petey
zacknorb
😀