Wild Card szombat
10 hónapja
JOK isn't joking
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
az hagyján, de követeljük tőle a rímeketVagy a verselő gyerek Krojfkoma. Ő mondjuk bejutott a fórumra és emptytaxi álnéven ide írogat verseket.Nézői sms-ek itt nincsenek? 😁A francnak se hiányzik a másnap vizsgázó, de ma született gyereke, aki xy szurkoló lett.
warr_b
shagi0206
Sixo
10 hónapja
karanténkaszt spotify kommentszekcióba előkerülnek néha 😀Vagy a verselő gyerek Krojfkoma. Ő mondjuk bejutott a fórumra és emptytaxi álnéven ide írogat verseket.Nézői sms-ek itt nincsenek? 😁A francnak se hiányzik a másnap vizsgázó, de ma született gyereke, aki xy szurkoló lett.
warr_b
shagi0206
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
shagi0206
10 921
Ma már nevettem sokat 2 3 év alatti gyereken, nem gondoltam, hogy lesz még 😀Vagy a verselő gyerek Krojfkoma. Ő mondjuk bejutott a fórumra és emptytaxi álnéven ide írogat verseket.Nézői sms-ek itt nincsenek? 😁A francnak se hiányzik a másnap vizsgázó, de ma született gyereke, aki xy szurkoló lett.
warr_b
shagi0206
Sixo
10 hónapja
bobi0092
4 353
A "naked bootleg" kifejezést mire lehetne fordítani?
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
10 hónapja
Valaki mondja már el mi a fasz értelme van a hullámosan perforált budipapírnak és a "smooth tear" élménynek. Ezeknek a kurva amerikaiaknak már tényleg ennyire nincs megoldandó problémájuk?
10 hónapja
Vagy a verselő gyerek Krojfkoma. Ő mondjuk bejutott a fórumra és emptytaxi álnéven ide írogat verseket.Nézői sms-ek itt nincsenek? 😁A francnak se hiányzik a másnap vizsgázó, de ma született gyereke, aki xy szurkoló lett.
warr_b
shagi0206
10 hónapja
Game set match PanthersHead to head 1-0 Bryce-nak, sakk-matt.Stroud=bustÉs Young?😂😂😂
Jakehomer
ThundersNFL a Jobbágy
Jakehomer
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Nézői sms-ek itt nincsenek? 😁Hol a sárga vonal mindig felfestik?
warr_b
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Head to head 1-0 Bryce-nak, sakk-matt.Stroud=bustÉs Young?😂😂😂
Jakehomer
ThundersNFL a Jobbágy
Tepper takarodj!
10 hónapja
shagi0206
10 921
Arra nem tértél ki 😀bronwonstól?nah lesz egy értelmes punt? 😀De hát volt már.
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
10 hónapja
bobi0092
4 353
Wild CardColts-Chiefs, Luck féle comeback.jojo volt egy pár jó meccs már na😊Nekem a Broncos - Ravens vége jutott eszembe (Manning vs Flacco Mile Highon)ekkora pisztoly párbajt nem tudom láttam e valaha nfl pályán...Rams - KáCé pár éve?
yooker
iktriad
bobi0092
yooker
Vagy az alapszakasz volt?
steelwolf
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
10 hónapja
Kampman
28 290
Nézői sms-ek itt nincsenek? 😁Múlt héten a Packers-Bears topikban volt egy kommentelő, aki mindenáron szeretett volna üzenni a kommentátoroknak.
warr_b
10 hónapja
Pontosan ezt kívántam megidézni, köszi 😃😃Helikopteeer helikopteeerwww.youtube.com/watch?v=a0DbzUe-r4Q
Hanni
Negritis, a vajda
10 hónapja
shagi0206
10 921
Nézői sms-ek itt nincsenek? 😁A francnak se hiányzik a másnap vizsgázó, de ma született gyereke, aki xy szurkoló lett.
warr_b
10 hónapja
bronwonstól?nah lesz egy értelmes punt? 😀De hát volt már.
Negritis, a vajda
shagi0206
hmm, nem olyan szar az átlag akkor csak bias
Szerkesztette: Negritis, a vajda
10 hónapja
Nézői sms-ek itt nincsenek? 😁
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Kampman
28 290
Wild card volt.Colts-Chiefs, Luck féle comeback.jojo volt egy pár jó meccs már na😊Nekem a Broncos - Ravens vége jutott eszembe (Manning vs Flacco Mile Highon)ekkora pisztoly párbajt nem tudom láttam e valaha nfl pályán...Rams - KáCé pár éve?
yooker
iktriad
bobi0092
yooker
steelwolf
10 hónapja
nah lesz egy értelmes punt? 😀
10 hónapja
Colts-Chiefs, Luck féle comeback.jojo volt egy pár jó meccs már na😊Nekem a Broncos - Ravens vége jutott eszembe (Manning vs Flacco Mile Highon)ekkora pisztoly párbajt nem tudom láttam e valaha nfl pályán...Rams - KáCé pár éve?
yooker
iktriad
bobi0092
yooker
10 hónapja
Helikopteeer helikopteeerwww.youtube.com/watch?v=a0DbzUe-r4Q
Hanni