Wild Card szombat
több mint 1 éve
mi még évekig nem leszünk PObaez nem volt egy rossz nyargalásNyargalás ? Nem a Broncos van a pályán 😀 😀
petey
bobi0092
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nem úgy volt, hogy elit a Browns D?
több mint 1 éve
ez ott egy Táccsdánn ZoliAndré Adler
(aki tudja kitől az idézet az geci öreg)
petey
több mint 1 éve
holnap akartam belőle enni, de lehet hogy minjá bevágom a másik felét a pork bellynek az air fryerbe 😀
több mint 1 éve
ez ott egy Táccsdánn Zoli(aki tudja kitől az idézet az geci öreg)
több mint 1 éve
ez nem volt egy rossz nyargalásNyargalás ? Nem a Broncos van a pályán 😀 😀
petey
több mint 1 éve
jó meccs lesz...
több mint 1 éve
NICE
több mint 1 éve
Beindult a meccs
több mint 1 éve
az mi play Stroudtól?
több mint 1 éve
Jó szemed van 😂Nem látom rendesen az avatarod. Angela művésznő?youtu.be/iv77N1_AQCk?si=eQRw4rx3VFz7giUFcsak ne rejszolj a zárábaFlacco "futása" olyan kecses, mint egy Zetor a ganésbanha annyira megállithatatlan mint a zetor akkor jó lesz 😀
petey
Kúrfürst briareos
zacknorb
ThundersNFL a Jobbágy
Tactful Cactus
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Flacco 2009-ben nyert először playoff meccset, nem 2012-benA kérdés készítője és a grafika jó volt, a gyenge pont Maka volt…megint. A Hunglish NFL szótár feltalálója
Kampman
több mint 1 éve
Maka szerint 2012 ben nyert Flacco rájátszás meccset először.Kemény.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Nem látom rendesen az avatarod. Angela művésznő?youtu.be/iv77N1_AQCk?si=eQRw4rx3VFz7giUFcsak ne rejszolj a zárábaFlacco "futása" olyan kecses, mint egy Zetor a ganésbanha annyira megállithatatlan mint a zetor akkor jó lesz 😀
petey
Kúrfürst briareos
zacknorb
ThundersNFL a Jobbágy
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
youtu.be/iv77N1_AQCk?si=eQRw4rx3VFz7giUFcsak ne rejszolj a zárábaFlacco "futása" olyan kecses, mint egy Zetor a ganésbanha annyira megállithatatlan mint a zetor akkor jó lesz 😀
petey
Kúrfürst briareos
zacknorb
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
csak ne rejszolj a zárábaFlacco "futása" olyan kecses, mint egy Zetor a ganésbanha annyira megállithatatlan mint a zetor akkor jó lesz 😀
petey
Kúrfürst briareos
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Flacco "futása" olyan kecses, mint egy Zetor a ganésbanRivers dobómozdulatával nem veheti fel a versenyt
petey
több mint 1 éve
Flacco "futása" olyan kecses, mint egy Zetor a ganésbanha annyira megállithatatlan mint a zetor akkor jó lesz 😀
petey
több mint 1 éve
Most már én is 😀...Young a 'bamáról jött (utálom őket 😀)Hát Stroud passzolt két drive alatt négy olyat, amiből Youngnak egész évben három nem jött össze 😀 Tudtam, csak nem sejtettem, hogy ez lesz 😀Gondoltam belenézek a meccsbe, nem volt okos döntés...Miért?
SrBandi
shagi0206
SrBandi
shagi0206