Wild Card szombat
10 hónapja
shagi0206
10 921
A Csődör meg vad ágyúzásba kezdettÚgy könnyű, ha van egy Njokuja
SrBandi
10 hónapja
SrBandi
565
A Csődör meg vad ágyúzásba kezdett
10 hónapja
shagi0206
10 921
GM játékban azért mentem a jó pickre, h Stroudot húzzam. Csak az 1/2 jött össze, persze Stroud ki is ment 1/1-en. Annyira nem bíztam Youngban, hogy Levist vittem. Persze közrejátszott, hogy Young a 'bamáról jött (utálom őket 😀)Hát Stroud passzolt két drive alatt négy olyat, amiből Youngnak egész évben három nem jött össze 😀 Tudtam, csak nem sejtettem, hogy ez lesz 😀Gondoltam belenézek a meccsbe, nem volt okos döntés...Miért?
SrBandi
shagi0206
SrBandi
10 hónapja
Hát igen, a valóság csúnyán leTapper.Hát Stroud passzolt két drive alatt négy olyat, amiből Youngnak egész évben három nem jött össze 😀 Tudtam, csak nem sejtettem, hogy ez lesz 😀Gondoltam belenézek a meccsbe, nem volt okos döntés...Miért?
SrBandi
shagi0206
SrBandi
10 hónapja
A Collins catch után azt hittem egy play és TD, ehhez képest szépen helyt állt a D#
10 hónapja
SrBandi
565
Hát Stroud passzolt két drive alatt négy olyat, amiből Youngnak egész évben három nem jött össze 😀 Tudtam, csak nem sejtettem, hogy ez lesz 😀Gondoltam belenézek a meccsbe, nem volt okos döntés...Miért?
SrBandi
shagi0206
10 hónapja
Tactful Cactus
13 847
AFC wild card-ról mindenképp.Azt hitte a Panthers fog játszani, de ők egy hajszálnyival lemaradtakGondoltam belenézek a meccsbe, nem volt okos döntés...Miért?
SrBandi
shagi0206
r.baggio
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Matt Schaub megcsinálta volnaFoster is befutott volna.
Heisman nádor
10 hónapja
Nagy védekezés
10 hónapja
Matt Schaub megcsinálta volna
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
shagi0206
10 921
Rájöttem - olyat láthatsz, amit idén a csapatodtól nem. Ne nézz PO-ot 😀Gondoltam belenézek a meccsbe, nem volt okos döntés...Miért?
SrBandi
shagi0206
10 hónapja
Azt hitte a Panthers fog játszani, de ők egy hajszálnyival lemaradtakGondoltam belenézek a meccsbe, nem volt okos döntés...Miért?
SrBandi
shagi0206
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
Fú Stroud, ez nem volt okos.
10 hónapja
Azt használják, testvéri taszigálása magyar verziót kellene használniuk+ brotherly shoveMaka ivós játék:Tush Push - Phily meccsen ezt csak kólával/vízzel/gyümölcslével. 😀
- mozgatják a láncokat
mondjuk ennyi elég is.
petey
iktriad
petey
| tesós nyiminyomi |
mustaine
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
SrBandi
565
Gondoltam belenézek a meccsbe, nem volt okos döntés...
10 hónapja
Jók a védelmek - vagy szarok az offensekA Texans O olvasta ezt. 😀
shagi0206
10 hónapja
Andre Collins
10 hónapja
jetsbe meg broncosba ez safety lett volnakycsymmel Jetsbe
Negritis, a vajda
10 hónapja
shagi0206
10 921
Jók a védelmek - vagy szarok az offensek
10 hónapja
jetsbe meg broncosba ez safety lett volna
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
shagi0206
10 921
Faszért laggol a krva adás
10 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Ebből azért már sejteni lehetett, hogy Hill jól megérteti majd magát a Dolphinsnál.www.youtube.com/watch?v=522L6u9gRYg&ab_channel=SagaDenmark+ brotherly shoveMaka ivós játék:Tush Push - Phily meccsen ezt csak kólával/vízzel/gyümölcslével. 😀
- mozgatják a láncokat
mondjuk ennyi elég is.
petey
iktriad
petey
Hegetron
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!