SrBandi

Carolina Panthers

SrBandi
Utoljára láttuk
18 órája
Regisztrált
több mint 5 éve
Fórum hozzászólások
375


Utolsó 10 fórum hozzászólás

17 napja
SrBandi Carolina Panthers 375
Kifizettünk egy szakajtónyi pénzt két guardnak, a Tepper éra alatt először vmi koncepció látszik.
Hogy jó-e az más kérdés (sztem qrvára nem érnek ennyi pénzt, de nem az én lóvémat költik), de legalább vmi irány van.
gabokocka
Youngból ha valamit akarunk, meg kell védeni. Ha idén így is szar, akkor a kövi irányítónak is kell a fal, szóval nem akkora para. Ha a teljesítmény kb jön az árhoz, akkor megérheti ez. Egyébként a defense mozgásokat látva eléggé tankolásnak tűnik ez. Összerakni egy jó falat, gondolom hozunk elkapót draftról, és idén látni fogjuk, hogy Young használható-e, vagy kuka, de a defense miatt ha Young elit is lesz, akkor is ki fogunk kapni, ha meg szar, akkor is, mindenképp magasan húzunk...
24 napja
SrBandi Carolina Panthers 375
https://a1.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2022%2F1111%2Fr1089729_1296x729_16-9.jpg
Sources: Panthers moving on from CB Jackson
The Panthers are planning to trade or release cornerback Donte Jackson, sources tell ESPN.


Várható volt ez is
25 napja
SrBandi Carolina Panthers 375
Én azt nem értem, hogy 27 vs. 30 milliónál nem sikerült megállapodni? A játékostól nem várom el, hogy 10%-ot, 3 millió dollárt (1 milliárd forint...) engedjen, de ha a csapat szempontjából nézem, 27 millióért Burns és marad 3 millió cap, vs. 30 millióért Burns... mire használnánk azt a 3 millió capet, hogy ez dealbreaker legyen? Hosszabbítanánk Miles Sanderssel? Nem Burnsön kellene spórolni, hanem nem igazolni Hurst, Sanders meg ilyen Matt Kalil féléket (tudom, az még az előző vezetés sara). Én azt hittem ilyen 22 vs. 32 a kérdés, nem tudom ennek így mi értelme van, a tag alatt majd nyilván motiváltan fog játszani, spórolunk 4 milliót, hogy jövőre még kevesebbet kapjunk érte... Én első perctől bírtam Burnst, tavaly azért ez romlott, de igazából nagyon kevés jó játékosunk van, ha 2 elsőért nem adtuk, ha nem csinálunk full rebuildet, amikor mindenki mehet amerre lát és nulláról építkezünk egy tankolás után, akkor 3 millión vekengeni... eleve, nem is lesz idén első körös játékosunk, mennyi lenne a kötelező fizetés egy első kör végi játékosnak? 1? 2? Nem hiszem el hogy ezen kell spórolni, nem Ian Thomason, vagy Terrace Marshallon, vagy hasonlók.
1 hónapja
SrBandi Carolina Panthers 375
Azért a régi ikonok elég szépen beálltak a Morgan Canales duó mögé...
Nem emlékszem, hogy Rhule vagy Reich kinevezésekor is így volt-e, és lusta is vagyok visszakeresni.

Próbálok vmi kibaszott kis pozitívumot, szikrát találni, hogy ne hányingerrel gondoljak a csapatra majd szeptember elején....
gabokocka
Rhule kinevezése után Kuechly fogta és elment legyezőhorgászni inkább 😀 Morgan tökösnek látszik, de én már nem mondok semmit, januárban évek óta kurvajól nézünk ki.
1 hónapja
SrBandi Carolina Panthers 375
...
Evero alatt nem lett rosszabb a védelem, ink az volt a baj h annyit volt fönt 😀
...
onDier
...
Chinn parkoló pályára került semmire nem tudtuk használni.
...
TSzabi
...
Ja igazából nem is láttuk nagyon játszani a D-t max első pár héten, utána senki se vett elég komolyan minket
...
onDier
Nekem ez a 2 lehetséges red flag Everoval kapcsolatban. Chinnt nem tudta használni, plusz valójában én nem tudom hogy jó volt-e a védelmünk. Statra oké, de a meccseket gyakorlatilag végig hátrányban játszottuk, sokszor legalább 2 labdabirtoklás hátrányban. Olyan nem sok volt, hogy amikor nagyon kellett volna, akkor leparancsoltuk volna a másik csapatot, mondjuk egy 3 pontos hátrányban.

Egyébként meg ja, amióta Tepper van, több holtszezont nyertünk meg kb, mint meccset... szóval én most teljes nihilben vagyok, meglátjuk, nem tudom Canales jó lesz-e, azt se, hogy Ben Johnson jó lett volna, szerintem Harbaugh lett volna a legjobb döntés most, de érte se tudtam volna lelkesedni. Zsinórban 3 győzelem, vagy egy szezonban 8, és akkor azt mondom, hogy na, van értelme agyalni azon, mi meg hol lehetne jobb.
1 hónapja
SrBandi Carolina Panthers 375
Tilis jó, állítólag az ő keze munkája Mahomes szerződése.
Most már csak Mahomes szintű QB kellene xD
gabokocka
Amikor még nem volt GM, csak lista, akkor én őt választottam volna, nyilván semmit nem tudok, csak a Chiefs kapcsolat miatt. Meglátjuk mi lesz, reméljük a legjobbakat.
1 hónapja
SrBandi Carolina Panthers 375
Hopp Brandt Tilis
1 hónapja
SrBandi Carolina Panthers 375

gabokocka
M
V
P
2 hónapja
SrBandi Carolina Panthers 375
Tabor és Campen mehet, Everóról egyelőre nincs szó.
gabokocka
Tabort sajnálom, vele nem volt baj. Campen meg... Nem tudom, volt egy jó éve Wilks alatt, meg egy szar idén. Nem tűnik pótolhatatlannak.
2 hónapja
SrBandi Carolina Panthers 375
Én csak pislogok, hogy 10 év alatt hogy sikerült idáig zülleszteni a franchiset.
Amadeus von Dollárbaloldal
Nem kellett ehhez 10 év... 2015 SB run, 2017-ben playoff, 2018-ban jött ez a jóember, elég volt neki bő 5 hogy a középszerűséget nem tűrve tök utolsót csináljon belőlünk úgy, hogy húztunk 1/1-re... a csávónak egy jó döntése nem volt, ami sporttal kapcsolatos lenne. Van fekete sisak meg mez, hallof honor, sok videós tartalom és Sir Purrt még nem sikerült elbaszni, de szerintem csak idő kérdése, hogy észreveszi Tepper, hogy ő is fekete... 😀

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 4 éve
SrBandi Carolina Panthers 375
Elszomorít ami itt történik. Abban lehet bízni, hogy rhule víziója nem olyan lesz mint a jmd féle panthers vagy a kelly féle eagles-é.
peach
Az a baj ezzel, hogy lehet nyerni, meg sikeresnek lenni, de attól még ott lesz hogy egy ikonnal ilyen méltatlanul bánik egy szervezet. Utána meg persze lehet majd kutyázni, amikor pl egy CMC plusz 1 millióért inkább elmegy akárhova. Ezután hány Panthers játékos lesz lojális a csapathoz, ha a csapat történetének egyik legmeghatározóbb játékosát így teszi ki. Miért ne mondja azt ez után bárki hogy ez nem főképp üzlet, hanem kizárólag üzlet. Cam odatette az egészségét, egy faszkalap FO szűk 10 év alatt nem tudott egy értelmes falat elé rakni, komolyan, amióta én nézem a meccseket, Oher volt a legjobb baloldali tackle? Remmers volt a jobb oldali egy Super Bowlon? A left guardjaink kukázott alul draftolt senkik voltak. A csóka a nyakát kitörte ezért a csapatért, és annyit nem sikerült megoldani, hogy kiálljon Rhule, és azt mondja, akár az első pillanattól, hogy ő más típusú irányítóban gondolkozik. Vagy Marty azt mondja, hogy sajnos kell a pénz az újraépítéshez. Nem, smúzolás, mosolygás, nagy sírós köszönőüzenetek social médiában, közben meg simán kibaszták az embert, miután kb belerokkant a sportba a csapatért. Bravo, emberi minőségből Tepper, Hurney és Rhule is levizsgázott.
2 hónapja
SrBandi Carolina Panthers 375
Kemény ez az (5) év, már annyiszor mondtuk hogy nem lehet lejjebb, és közhely hogy mindig van, és hát megint beigazolódott, hogy igen, van. Amikor kirúgtuk tavaly Rhule-t, akkor úgy voltam, hogy na, megszabadultunk a horgonytól, elindulunk felfelé. El is indultunk Wilks-szel, és bár én megtartottam volna, de elfogadtam, hogy bőven lehet nála jobb, és amikor tavasszal kiderült, hogy egy NFL-ben már edzői és koordinátori tapasztalattal rendelkező, koordinátorként super bowl győztes, ex-panther, ex-irányítót választottunk, majd felcseréltünk, hogy mi választhassunk, akkor úgy voltam, hogy ez nem lehet szar, egyszerűen egy évben megoldhatjuk az irányítókérdést, és az edzőkérdést, nem sülhet el rosszul. Látjuk mi lett belőle, de amikor Reicht kibaszták, akkor is úgy voltam, hogy most ez a pár meccs, ezen már nem leszünk világverők, de ha valamennyire stabilizálódik a csapat, Young mutat valami biztatót, akkor már jók vagyunk, akkor mondhatom hogy elindulunk felfelé. Lett egy győzelem a Falcons ellen, azt láttam, a 24-i meccset érthető okokból nem tudtam élőben nézni, sőt, felvételről is csak pár nappal később tudtam megnézni, nyilván az volt az év "legjobb" meccse, és akkor én tényleg elhittem, hogy elértük a gödör alját, és már kifelé jövünk. És akkor jött ez a meccs, és most már tényleg nem tudom elképzelni, hogy hogy lehetne lejjebb. Oline, QB, elkapók, futók, special teams, defense, semmi nincs, mindenki kicsekkolt, ez is egy új mélypont, ennyire semmit sosem láttam még, de még csak olvasni sem olvastam, konkrétan ez szarabbnak néz ki, mint a nullázó browns (tűnt nekem aki nem követem őket). De amikor a meccs végén azt hittem, hogy elértük a sportszakmai abszolút nullát, és hogy ennél már TÉNYLEG nem lehetünk szarabbak, akkor jön ez a kettébaszott nyomorék Tepper, és megalázza az egész franchise-t, a maga ostoba, pökhedni, neveletlen, tuskó, egoista, nárcisztikus köcsög fasz módján. Mi lesz még? Élő adásban fog verekedni valakivel a stábból? Vagy csak simán a sajtótájékoztatón a pódiumra szarik? Remélem hogy eltakarodik a halál faszára, ami nyilván csak egy ábránd, de ha nem, legalább felfogja végre, hogy hülye mint a segg, és elmegy golfozni, a csapatot meg olyanokra hagyja, akik értenek az amerikai futballhoz.
több mint 1 éve
SrBandi Carolina Panthers 375
Amit viszont magyarázzatok meg nekem légyszi: egy HC azt mondja hogy többet akarja futtatni a labdát, nála van a liga egyik elit futója, meg 2 mondjuk átlagos, a fal elvileg jó futás blokkolásban, de a futás nem megy, mert az OC nem is nagyon hív futójátékokat. A HC elmegy, és elkezdenek menni a futások, az elit futó elmegy, és még talán mégjobban mennek. Azt is magyarázza meg nekem valaki, hogy ezt a double trouble-t miért nem lehetett CMC-vel megfűszerezve, rotálva csinálni?
SrBandi
Kiemeltem a lényeget 😊 Rhule elvesztette ezt a csapatot már valamikor tavaly, én nem mondom, hogy azóta a játékosok full beleszartak a meccsekbe, mert ez igazságtalan lenne, na de hogy ilyen motiváltan talán a tavalyi Saints meccsen játszott utoljára a csapat, az biztos.

Vajon Wilksnek lenne esélye maradni, ha összerak egy 50% körüli csapatot ezzel az állománnyal? Jó leadernek tűnik, akinek van respektje az öltözőben, a Cardsban annak idején borzalmas körülmények közé került idióta menedzsment alá, abból nem lehetett jól kijönni. Őszintén szólva inkább őt nézném, mint egy újabb hotshot college edzőt vagy egy újrahasznosított nfl edzőt.
Jakehomer


Ez alapján szerintem megkapná az esélyt.
2 hónapja
SrBandi Carolina Panthers 375
Kemény volt srácok, az egyetlen pozitív dolog, hogy jó emberek között szenvedtük végig az évet, köszi.
4 hónapja
SrBandi Carolina Panthers 375

gabokocka
Megmondta, hogy nem tűri a középszerűséget.
4 hónapja
SrBandi Carolina Panthers 375
Legmélyebb tiszteletem mindazon névtelen hősöknek, akik ezért a rangadóért felkeltek az éjszaka közepén.
akdestroyer
Az igazán kemények az információk birtokában megnézik az ismétlést. Fizikailag fájt. 😁
G.P.
Felkeltem, 10 perccel kezdés után, 0:0, jött a visszahordás, nagy pass Youngtól a practice squadból felhozott elkapónak, fel is ébredtem, és ott vége is volt. Azt nem tudjátok egyébként elképzelni szerintem, hogy mi azért hozzá lettünk ehhez szoktatva, és amikor véletlenül belenézek egy másik meccsbe, akkor kicsit össze vagyok zavarodva, hogy ez ugyanaz a sport-e.
több mint 1 éve
SrBandi Carolina Panthers 375
Jonnek a pletykak, hogy kiket cserélnénk el, és nyilván felmerül CMC.
Én őt qrvára nem cserélném el.
Jövőre teljesen nyilvánvalóan jön egy újonc QB. Azt a segítséget amit CMC tudna nyújtani neki azt sztem nem fogjuk tudni megkapni érte kompenzációként. Mennyit érhet most, egy harmadik kört? Az lófasz.
Meg kell vmi vonzó is az edzőknek, akiket megpróbálunk idehozni, egy rookie QB akit fel lehet építeni es CMC azert jo kinduló pont lehet (Sean Payton pl vonzónak nevezte a lehetőséget - noha el nem tudom képzelni hogy ide kerüljön).

Cseréljük el Robikát, Shaqet, Donte Jacksont, Motont, Derrick Brownt - ő idén végre jobban játszik, de jövőre már lejár az újonc szerződése.

Érdekes lesz Fitterer szerepe, ő hoz HC-t, vagy ő is rövid pórázra kerül, Tepper mennyire fog beleugatni a dolgokba, azerrt ez az elso idoszak eleg komoly reality check volt neki.

Meglátjuk, legalább történni fog vmi.
gabokocka
Én sem cserélném el CMC, de aztán mégis. Hadd menjen egy contender csapathoz, van még kb 1-3 éve amíg top formában tud maradni, megérdemelne egy gyűrűt, ne itt bassza el az egész karrierjét egy közepesen szar csapatból penetráns fost gyártó rezsim ténykedésére meg a lehetséges feltámadásra. A csávó nem ezt érdemli. Én egyébként a tankolást sem erőltetném, lúzer dolog, miközben semmi nem garantálja, hogy 1/1-re nem a 2023-as Bakert húzzuk ki... miközben pl Herbertet is 1/6-on húzták (meg Daniel Jones-t is...), de egyszerűen még 1/1-is random, hogy Baker, Kyler, Trevor vagy Joe, ebből Bakert látjuk, egyedül Burrow akitől látványosan jobb lett a franchise. Szóval én azt mondom, hogy minden meccset meg kell nyerni, és meg tanulni jót húzni a drafton. Ha sikerül kihúzni a következő Mahomes-t, az is jó, de ha nem, akkor meg össze kell tenni mindent amikor a következő Stafford felszabadul.
5 hónapja
SrBandi Carolina Panthers 375
Ez egy veretlen hétvége lesz akárki meglássa.
gabokocka
Azért várjuk ki a végét 😀 Ne igyunk előre a "medve" bőrére  twitter.com/i/status/1306247528464158720

Szerkesztette: SrBandi
több mint 3 éve
SrBandi Carolina Panthers 375
Nincs arca a franchisenak, már tavaly is mondogatták hogy ez már nem Cam csapata, hanem CMC-é, ami vagy így van vagy nem, de kell a narratíva, kell egy arc, ennek CMC tökéletes - szerintem ez is bőven benne van az árban. Van kockázat a szerződésében - az okok fel lettek sorolva, de amikor mondjuk Cam vagy Kuechly szerződését aláírták, abba pont nem annyira látta bele az ember a kockázatot, aztán mégis mi lett a vége. Szerintem inkább egy ilyen játékos esetén kell kockáztatni, és inkább arra figyelni a jövőben, hogy ne legyenek Matt Kalil féle szerződések, azok jobban lábon lövik a csapatot.

Már csak az kéne egyébként, hogy a koncepció amiről olyan sokat álmodoztak CMC draftolásakor, hogy ő is meg Samuel is egyszerre elkapó is meg futó is, aztán jött Moore a kiemelkedő YAC-csel, hogy úristen mik lesznek itt, feláll a 2 (aztán 3) srác és senki nem fogja tudni ki merre fut majd, szóval jó lenne ha ebből lenne is valami, akkor talán túl is éli a srác a szerződését.
2 hónapja
SrBandi Carolina Panthers 375
Na, ennyit Stroudról... Young vs. Stroud, superbowl győzelmek: 0-0, egymás ellen: 1-0, pontos számot nem tudok, de a Thielennek dobott passzok össz jardjában is Bryce vezet szerintem, úgyhogy nincs ok a pesszimizmusra 😀