Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 1 éve
dioadam
597
Miért jegelik Glenonnt Rosszabb nem lehetGlennont ne, akkor inkább adjátok fel.
Miami
Azt a szerencsétlen barmot nem lenne szabad NFL stadionba beengedni még nézőként SEM 😀
több mint 1 éve
ahhha, hogy josh allan dobta be a rinyát. olyan lesz mint brady volt.
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Ez milyen sebességgel futott? Én is gyorsabban mentem volna 😀kereste a blokkokat
nordas89
több mint 1 éve
Tarsi
1 244
Na végre elkezdődött a meccs.
több mint 1 éve
bobi0092
4 353
Ez milyen sebességgel futott? Én is gyorsabban mentem volna 😀A delfin a bölény a teknős és a nyúl bemennek a kocsmába...
nordas89
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 1 éve
momentum change.
több mint 1 éve
nordas89
87
Ez milyen sebességgel futott? Én is gyorsabban mentem volna 😀
több mint 1 éve
Kampman
28 290
A Bills nagyon érzi, hogy hogyan kell úgy látszólag szorosan tartani a meccset, hogy közben a győzelmet se fenyegesse semmi veszély.
több mint 1 éve
nem figyeltem, szereztünk pontokat?yeah, sikeres idény!
több mint 1 éve
Miami
964
Miért jegelik Glenonnt Rosszabb nem lehet
több mint 1 éve
na már jobb, mint a chargers jaguars első félideje
több mint 1 éve
armstead ide vagy oda, egy rakás fos ez az OL. chubb helyett inkább ol-t kellett volna erősíteni vagy secondary-t.
több mint 1 éve
bobi0092
4 353
2 éve volt szombaton 19-kor meccsMegmentetted a seggem, köszönöm 😀
en.wikipedia.org/wiki/2020%E2%80%9321_NFL_playoffs
Peszinter Ferenc
Tehát 2 éve volt a fórum aranykora ...
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 1 éve
nordas89
87
Am nem Thompsonon múlik, ő kb hozza amit tud.
több mint 1 éve
meme
2 102
Basszus! Mennyi lét keresnek a delfin elkapók? Fele lóvéért ugyanezt vállalom!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 1 éve
Dan Marinot reaktiváljáktebow timeSzegény csávó kapja az ívet. Gangbang sackReméljük nem sérül le, mert lassan tényleg ott tart szegény miami hogy meg kell kerniük Romot hogy ugorjon be a pálya széléről
Willie Parker
Tarsi
Negritis, a vajda
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
tebow timeSzegény csávó kapja az ívet. Gangbang sackReméljük nem sérül le, mert lassan tényleg ott tart szegény miami hogy meg kell kerniük Romot hogy ugorjon be a pálya széléről
Willie Parker
Tarsi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Neki volt 2007-ben egy olyan MNF-je Buffalóban, ahol 5 INT-et dobott, de végül megnyerték.Szegény csávó kapja az ívet. Gangbang sackReméljük nem sérül le, mert lassan tényleg ott tart szegény miami hogy meg kell kerniük Romot hogy ugorjon be a pálya széléről
Willie Parker
Tarsi
több mint 1 éve
2 éve volt szombaton 19-kor meccsen.wikipedia.org/wiki/2020%E2%80%9321_NFL_playoffs
több mint 1 éve
na. szarban vagyunk de nem ennyireSzegény csávó kapja az ívet. Gangbang sackReméljük nem sérül le, mert lassan tényleg ott tart szegény miami hogy meg kell kerniük Romot hogy ugorjon be a pálya széléről
Willie Parker
Tarsi
több mint 1 éve
Szegény csávó kapja az ívet. Gangbang sackmost ez a menö us-ben igy tisztelegnek rendőrök előtt
Willie Parker
több mint 1 éve
Pick6 szagot érzekAzt sem tudom mi az...most akciós Ausztria szalámit vettem 4899 Ft / kg....
ThundersNFL a Jobbágy
15 dkg....
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018