Wild Card vasárnap
2 hónapja
Andrea Botezt "artist"nak hívni barokkos túlzás 😀mondjuk van annyira jó DJ mint sakkozó 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
büntikkel kiherélte a drivet a bills
2 hónapja
Az nehéz lesz, mert ez a meccs most van, ti meg hétfőn játszatokElőbb nyerjünk hétfőn.Na itt most kinek szurkoljak? :/ha akartok hazai meccset akkor Bills 😀
LanceVance
Negritis, a vajda
LanceVance

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
valszeg át kell majd váltanom a gépre, mer a TVn jönnek majd a kretén DAZN reklámok amikhez semmi kedvemcbs legalább a kiemeléseket kiírhatná a scorebugraNa mennyivel jobb az international feed!
Löfli
r.baggio
2 hónapja
Kiírják a seedet a world feeden, így a wolrd feed:cbs legalább a kiemeléseket kiírhatná a scorebugraNa mennyivel jobb az international feed!
Löfli
r.baggio
Poloska vagyok.
2 hónapja
cbs legalább a kiemeléseket kiírhatná a scorebugraNa mennyivel jobb az international feed!
Löfli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
tök mind1 ki a QB nem szokták bedobnioffensive holdingot bedobták!?Nem egy piros 15-ös az irányító szóval be
Negritis, a vajda
KeyG
2 hónapja
de amúgy ott sincs olyan jó idő, google map szerint 16 fok van.Floridai.Meg egyáltalán miféle csapat az, akinek a stadionjában medence van?Gondolom ha valaki medencéből akar végignézni egy PO meccset, annak nem 200 dollárt kell összekaparnia 😀ki akar januárban medencézni?
shagi0206
Löfli
Kampman
iktriad
2 hónapja
Gondolom ha valaki medencéből akar végignézni egy PO meccset, annak nem 200 dollárt kell összekaparnia 😀550 dollárért már volt early bird jegy, de a cabana-kat általában egyben értékesítik 25-30 embernek
shagi0206

---
2 hónapja
Brad Allen a mult heti teljesitmenye utan hogy kaphatott most is meccset??
2 hónapja
offensive holdingot bedobták!?Nem egy piros 15-ös az irányító szóval be
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
Elrontod a belsős poénunkat Löflivel.Floridai.Meg egyáltalán miféle csapat az, akinek a stadionjában medence van?Gondolom ha valaki medencéből akar végignézni egy PO meccset, annak nem 200 dollárt kell összekaparnia 😀ki akar januárban medencézni?
shagi0206
Löfli
Kampman
iktriad
Na nem baj.
2 hónapja
offensive holdingot bedobták!?Napi 1 a kvóta, gyorsan le akarták tudni
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
2 hónapja
offensive holdingot bedobták!?
2 hónapja
Ott ilyenkor már üdülőhelynek szokták használni a stadiont, csak a játékosok most másképp gondoltákMeg egyáltalán miféle csapat az, akinek a stadionjában medence van?Gondolom ha valaki medencéből akar végignézni egy PO meccset, annak nem 200 dollárt kell összekaparnia 😀ki akar januárban medencézni?
shagi0206
Löfli
Kampman
We are just the Ravens!
2 hónapja
Floridai.Meg egyáltalán miféle csapat az, akinek a stadionjában medence van?Gondolom ha valaki medencéből akar végignézni egy PO meccset, annak nem 200 dollárt kell összekaparnia 😀ki akar januárban medencézni?
shagi0206
Löfli
Kampman
2 hónapja
voltam már én is télen, igaz az dézsafürdő volt. És élveztem, főleg másnap, mert nagyon jótékony hatással volt a derekamrafinnekGondolom ha valaki medencéből akar végignézni egy PO meccset, annak nem 200 dollárt kell összekaparnia 😀ki akar januárban medencézni?
shagi0206
Löfli
ausztrálok
Negritis, a vajda
2 hónapja
Meg egyáltalán miféle csapat az, akinek a stadionjában medence van?Gondolom ha valaki medencéből akar végignézni egy PO meccset, annak nem 200 dollárt kell összekaparnia 😀ki akar januárban medencézni?
shagi0206
Löfli
2 hónapja
Ki nem?Gondolom ha valaki medencéből akar végignézni egy PO meccset, annak nem 200 dollárt kell összekaparnia 😀ki akar januárban medencézni?
shagi0206
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Go nagy macskak!
2 hónapja
Másoknak is belassul a DAZN?
We are just the Ravens!
2 hónapja
cbs legalább a kiemeléseket kiírhatná a scorebugra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Én pl fixen, ha olyan idő vanGondolom ha valaki medencéből akar végignézni egy PO meccset, annak nem 200 dollárt kell összekaparnia 😀ki akar januárban medencézni?
shagi0206
Löfli
Poloska vagyok.
2 hónapja
finnekGondolom ha valaki medencéből akar végignézni egy PO meccset, annak nem 200 dollárt kell összekaparnia 😀ki akar januárban medencézni?
shagi0206
Löfli
ausztrálok
2 hónapja
Gondolom ha valaki medencéből akar végignézni egy PO meccset, annak nem 200 dollárt kell összekaparnia 😀ki akar januárban medencézni?
shagi0206

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!