NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Wild Card vasárnap

1 feliratkozó

11 perce
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 561 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csak a szokásos 😄
11 perce
yooker New York Giants 7 473 — Expect the Best !
érdekes lehet hogy hány embernek kell még még kidólnie hogy ez a frisco végleg búcsúzzon?
12 perce
Akcidens 100
Ez a mágneses mizéria a stadion környékén lehet az oka Shanahan balfaszkodásainak is.
Különben már min. 2 SB-t meg kellett volna nyernie HC-ként.
FunHun
Mondjuk ha az ízületekre hat, akkor az agyra is hatnia kell. Az se más anyag, csak máshogy van összekombinálva.
Őszentsége Sobri Jóska
A CTE után ami marad azt megkaphatja a mágnesesség
12 perce
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 760 — je suis poloska
első félidőben Lenoirra 6 passz ment abból 5 sikeres, túloldalon Renardo green 1/0.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
12 perce
fake.id 1 468 — tush push aficionado
úristen nekem kell az a stricikabát
13 perce
FunHun New England Patriots 1 846
Ez a mágneses mizéria a stadion környékén lehet az oka Shanahan balfaszkodásainak is.
FunHun
Mondjuk ha az ízületekre hat, akkor az agyra is hatnia kell. Az se más anyag, csak máshogy van összekombinálva.
Őszentsége Sobri Jóska
Bijólógus maga, vagy hogy számolta ezt ki?
14 perce
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 381 — #NoStress
FunHun

15 perce
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 561 — Így remélem megfelelek nektek.....
Állítólag azon lett a balhé Sirriani ès AJ között hogy a punt miatt sietette le a csapato Siriaani a palyáról, azèrt szaladt visszafelè ès ez a vehemencia AJnek nem tetszett ès állt szembe Nickkel....amellett hogy persze tele lehet a tke vele. Bár a 2-ből egy labdát AJ is elkaphatott volna....
16 perce
Hát mert nem mindegy hogy eltalálják e a mágneses tér rezonancia frekvenciáját vagy sem…
Eazzy
Na de ha a végtagok nem vasból vannak, akkor mit számít mennyi a herz?
Őszentsége Sobri Jóska
Há má hogyne lenne, minden atomodnak van valamiféle rezgése, elektromágneses hullám formában.
Eazzy
Na de ha ránézek, akkor a hullámfüggvény is összeomlik, akkor hogy hat ki az elektromágnesesség pont a friscóiak kis kvarkjaira? Na ezt áruld el.

16 perce
FunHun New England Patriots 1 846
17 perce
ozibozi New York Giants 20 426

semmi új
petey
Igen ezt ki lehet nagyítani a másik fele meg nem ezt tette....de pl lásd Skatteboo eset...
dande2
Mindenki szerint a legsuttyobb fanbase de ehhez a magyar szurkereknek semmi koze
Blevi
Ok csak ez itt rajtunk csattan....
dande2
Miert is?
Blevi
Mert szerinted jó egyfolytában azt olvasni hogy utálják azt akinek te drukkolsz??? Pláne hogy nem is tudod befolyásolni a dolgot ès odakint sem mindenki szolgált rá arra amivel azonosítjátok. Ok a kinti szurkolók idiótak,.mèg a "szent" irigysèget is elfogadom egyèbkènt 🤷
dande2
Hogy lehet megtagadni a szurkolókat, mikor a csapathoz tartoznak, mintha úgy akarna Vlk fradista lenni, hogy nem vesz tudomást a szurkolókról. A csapat részei a szurkolók meg a szellemiség a világon mindenhol. 😎✌️
17 perce
Regebbem itt eredmenykovetes volt. ....most meg ezoteria
Jo helyen jarok?
yooker
A tévében mondták...
Őszentsége Sobri Jóska
Jo! Hat Teged megertelek hogy megkavarodtal egy ilyen Jags meccs
yooker
Hát ez az, hogy nem is tudom mi fáj jobban, hogy kikaptunk, vagy hogy lemaradtam szinte az egészről.
De arra nem gondoltam, hogy azóta csak azon tudok töprengeni, hogy miként mágneseződnek sérültté a 49ers játékosai.
Őszentsége Sobri Jóska
Pedig ha az elejétől lettél volna Sobri, akkor Trevort nem állítják meg 4-re a red zone környékén, Little berúgja az FG-t a félidő végén és nyerünk.
iktriad
Végig tudtam, már szeptembertől, hogy simán nyerünk, nem kell aggódni.
Csak rosszul.
De inkább azt mondd, hogy ha Jacksonvilleben nincs mágneses anomália, akkor miért a San Francisco volt nyolcszor a SB-ban, mi meg egyszer sem?
Őszentsége Sobri Jóska
Hát mert nem mindegy hogy eltalálják e a mágneses tér rezonancia frekvenciáját vagy sem…
Eazzy
Őszentsége Sobri Jóska
nekem ehhez kell egy cigi
Löfli
18 perce
casaubon Green Bay Packers 3 690
Jo helyen jarok?
yooker
A tévében mondták...
Őszentsége Sobri Jóska
yooker
Hát ez az, hogy nem is tudom mi fáj jobban, hogy kikaptunk, vagy hogy lemaradtam szinte az egészről.
De arra nem gondoltam, hogy azóta csak azon tudok töprengeni, hogy miként mágneseződnek sérültté a 49ers játékosai.
Őszentsége Sobri Jóska
Pedig ha az elejétől lettél volna Sobri, akkor Trevort nem állítják meg 4-re a red zone környékén, Little berúgja az FG-t a félidő végén és nyerünk.
iktriad
Csak rosszul.
De inkább azt mondd, hogy ha Jacksonvilleben nincs mágneses anomália, akkor miért a San Francisco volt nyolcszor a SB-ban, mi meg egyszer sem?
Őszentsége Sobri Jóska
Eazzy
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
Csak ovatosan, lehet, attol a te magneses tered is berezonal
18 perce
Eazzy Philadelphia Eagles 5 205 — No one likes us, cause no one like us
Eazzy
Őszentsége Sobri Jóska
Há má hogyne lenne, minden atomodnak van valamiféle rezgése, elektromágneses hullám formában.

Don't talk the walk, Walk the talk!
18 perce
Akcidens 100

semmi új
petey
Igen ezt ki lehet nagyítani a másik fele meg nem ezt tette....de pl lásd Skatteboo eset...
dande2
Mindenki szerint a legsuttyobb fanbase de ehhez a magyar szurkereknek semmi koze
Blevi
dande2
Miert is?
Blevi
Mert szerinted jó egyfolytában azt olvasni hogy utálják azt akinek te drukkolsz??? Pláne hogy nem is tudod befolyásolni a dolgot ès odakint sem mindenki szolgált rá arra amivel azonosítjátok. Ok a kinti szurkolók idiótak,.mèg a "szent" irigysèget is elfogadom egyèbkènt 🤷
dande2
Ja mert a Cowboys USA darling csapata 😀 egy sportban mindig lesznek akik utaljak a csapatod ez a resze.
Blevi
Így teljes az élmény, vannak akik téged utálnak és vannak akiket te utálsz. Az örök körforgás mint a kungfu pandában
19 perce
sziasztok, volt ma valami?
shawnka
A Jax meccsen csak fél füllel hallottam: mi az összefüggés az ízületi sérülések és a san franciscói mágnesesség között? Imádom az áltudományos konteókat, ki vele!
Őszentsége Sobri Jóska
Elvileg van vmi mágneses tér körülötte vagy mi halál, de ez ilyen Pataki Attila gyíkember meg vízér tipusú faszság
Akcidens
kérlek, az edzőpálya egy villamos elosztó telep mellett van. csak pontosan.
petey
Na de ez hogyan hat ki a focisták vázszerkezetére?
Őszentsége Sobri Jóska
tranyók lesznek és ezért könnyebben lesérülnek, mert leesik a tesztoszteron szintjük
fake.id
Leszívja a mágneses stoplikba a delej? Vagy hogy?
Őszentsége Sobri Jóska
nem, erről nem a villamos elosztó tehet, csak ez az élbuzerátor libernyák város. ott mindenki puhapöcsű hippi lesz vagy lmbtq+
fake.id
De a hogyanról írjál.
Jön a mágneses oszcilláció, oké, és? Aztán?
Miként buzerálja sérültté a hippiket?
Csak hip-hop? Magától?
Őszentsége Sobri Jóska
nem. biztos köze van hozzá az enyhén feminim aranyszínnek is a mezben, de arra még nem jöttem rá mi pontosan az összefüggés. lehet a mágnes azt cseszeti és ennél fogva berezonáltatja a játékosok szerveit, amitől jön a reccs
fake.id
És ha egy ellenmágnes piros oldalát fordítják a végtagokra merőlegesen? Az kompenzálhat? Vagy szétvisz mindent a fluxus?
Őszentsége Sobri Jóska
szerintem a kéket kéne. piros van a mezben és szart sem ér
19 perce
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 048 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Jo helyen jarok?
yooker
A tévében mondták...
Őszentsége Sobri Jóska
yooker
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
Csak rosszul.
Őszentsége Sobri Jóska
Eazzy
Őszentsége Sobri Jóska

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
20 perce
Blevi 8 931 — Lions & Cowboys fan

semmi új
petey
dande2
Blevi
dande2
Miert is?
Blevi
dande2
Ja mert a Cowboys USA darling csapata 😀 egy sportban mindig lesznek akik utaljak a csapatod ez a resze.
21 perce
Tarsi San Francisco 49ers 1 662
Srácok eddig olyan normális volt a WC EK muszáj ezt....??? Amúgy pont mi itt mit tehetünk erről
dande2
te meg ne vegyél mindent magadra 😀

Szimpátiáról amúgy is értelmetlen vitázni, nekem is van 1-2 olyan franchise amit nem kedvelek, és mikor mondom, mások meglepődnek, mert nem értik hogy miért. Ez már csak ilyen.
Ennek meg, hogy a kinti szurkolóink suttyók, legalább még alapja is van, mert tény. Frisco fanoknak meg pláne szépek az emlékeik:

eaglesmcnabb
De most ilyen èrzèkeny hangulatomban vagyom szóval te is haggyá 😉
dande2
Akkor meg zárd be az eredménykövetőt és megoldódik a probléma
22 perce
Srácok eddig olyan normális volt a WC EK muszáj ezt....??? Amúgy pont mi itt mit tehetünk erről
dande2

Szimpátiáról amúgy is értelmetlen vitázni, nekem is van 1-2 olyan franchise amit nem kedvelek, és mikor mondom, mások meglepődnek, mert nem értik hogy miért. Ez már csak ilyen.
Ennek meg, hogy a kinti szurkolóink suttyók, legalább még alapja is van, mert tény. Frisco fanoknak meg pláne szépek az emlékeik:

eaglesmcnabb
De most ilyen èrzèkeny hangulatomban vagyom szóval te is haggyá 😉
23 perce
Jo helyen jarok?
yooker
A tévében mondták...
Őszentsége Sobri Jóska
yooker
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
Csak rosszul.
Őszentsége Sobri Jóska
Eazzy

24 perce
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 760 — je suis poloska
dande2

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
24 perce
iktriad Jacksonville Jaguars 84 208 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Csak rosszul.
Őszentsége Sobri Jóska
Nemsokára kezdik el átépíteni a stadiont, majd Shao Khan telepít egyet az Everbankre. 😀
24 perce

semmi új
petey
dande2
Blevi
dande2
Miert is?
Blevi
24 perce
Tarsi San Francisco 49ers 1 662
Ha a statisztikát nézzük, hogy az eaglesnek ez volt az erős félideje még esélyünk is lehet