NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 046
79
19-től, ARENA4
Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
11 perce
Csak a szokásos 😄
11 perce
érdekes lehet hogy hány embernek kell még még kidólnie hogy ez a frisco végleg búcsúzzon?
12 perce
Akcidens
100
A CTE után ami marad azt megkaphatja a mágnesességEz a mágneses mizéria a stadion környékén lehet az oka Shanahan balfaszkodásainak is.Mondjuk ha az ízületekre hat, akkor az agyra is hatnia kell. Az se más anyag, csak máshogy van összekombinálva.
Különben már min. 2 SB-t meg kellett volna nyernie HC-ként.
FunHun
Őszentsége Sobri Jóska
12 perce
első félidőben Lenoirra 6 passz ment abból 5 sikeres, túloldalon Renardo green 1/0.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
12 perce
úristen nekem kell az a stricikabát
13 perce
Bijólógus maga, vagy hogy számolta ezt ki?Ez a mágneses mizéria a stadion környékén lehet az oka Shanahan balfaszkodásainak is.Mondjuk ha az ízületekre hat, akkor az agyra is hatnia kell. Az se más anyag, csak máshogy van összekombinálva.
FunHun
Őszentsége Sobri Jóska
14 perce
Ez a mágneses mizéria a stadion környékén lehet az oka Shanahan balfaszkodásainak is.Mondjuk ha az ízületekre hat, akkor az agyra is hatnia kell. Az se más anyag, csak máshogy van összekombinálva.
FunHun
15 perce
Állítólag azon lett a balhé Sirriani ès AJ között hogy a punt miatt sietette le a csapato Siriaani a palyáról, azèrt szaladt visszafelè ès ez a vehemencia AJnek nem tetszett ès állt szembe Nickkel....amellett hogy persze tele lehet a tke vele. Bár a 2-ből egy labdát AJ is elkaphatott volna....
16 perce
Na de ha ránézek, akkor a hullámfüggvény is összeomlik, akkor hogy hat ki az elektromágnesesség pont a friscóiak kis kvarkjaira? Na ezt áruld el.Há má hogyne lenne, minden atomodnak van valamiféle rezgése, elektromágneses hullám formában.Hát mert nem mindegy hogy eltalálják e a mágneses tér rezonancia frekvenciáját vagy sem…Na de ha a végtagok nem vasból vannak, akkor mit számít mennyi a herz?
Eazzy
Őszentsége Sobri Jóska
Eazzy
16 perce
Ez a mágneses mizéria a stadion környékén lehet az oka Shanahan balfaszkodásainak is.Különben már min. 2 SB-t meg kellett volna nyernie HC-ként.
17 perce
Hogy lehet megtagadni a szurkolókat, mikor a csapathoz tartoznak, mintha úgy akarna Vlk fradista lenni, hogy nem vesz tudomást a szurkolókról. A csapat részei a szurkolók meg a szellemiség a világon mindenhol. 😎✌️Mert szerinted jó egyfolytában azt olvasni hogy utálják azt akinek te drukkolsz??? Pláne hogy nem is tudod befolyásolni a dolgot ès odakint sem mindenki szolgált rá arra amivel azonosítjátok. Ok a kinti szurkolók idiótak,.mèg a "szent" irigysèget is elfogadom egyèbkènt 🤷Miert is?Ok csak ez itt rajtunk csattan....Mindenki szerint a legsuttyobb fanbase de ehhez a magyar szurkereknek semmi kozeIgen ezt ki lehet nagyítani a másik fele meg nem ezt tette....de pl lásd Skatteboo eset...
semmi új
petey
dande2
Blevi
dande2
Blevi
dande2
17 perce
nekem ehhez kell egy cigiNa de ha a végtagok nem vasból vannak, akkor mit számít mennyi a herz?Hát mert nem mindegy hogy eltalálják e a mágneses tér rezonancia frekvenciáját vagy sem…Végig tudtam, már szeptembertől, hogy simán nyerünk, nem kell aggódni.Pedig ha az elejétől lettél volna Sobri, akkor Trevort nem állítják meg 4-re a red zone környékén, Little berúgja az FG-t a félidő végén és nyerünk.Hát ez az, hogy nem is tudom mi fáj jobban, hogy kikaptunk, vagy hogy lemaradtam szinte az egészről.Jo! Hat Teged megertelek hogy megkavarodtal egy ilyen Jags meccsRegebbem itt eredmenykovetes volt. ....most meg ezoteriaA tévében mondták...
Jo helyen jarok?
yooker
Őszentsége Sobri Jóska
yooker
De arra nem gondoltam, hogy azóta csak azon tudok töprengeni, hogy miként mágneseződnek sérültté a 49ers játékosai.
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
Csak rosszul.
De inkább azt mondd, hogy ha Jacksonvilleben nincs mágneses anomália, akkor miért a San Francisco volt nyolcszor a SB-ban, mi meg egyszer sem?
Őszentsége Sobri Jóska
Eazzy
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
18 perce
Csak ovatosan, lehet, attol a te magneses tered is berezonalnekem ehhez kell egy cigiNa de ha a végtagok nem vasból vannak, akkor mit számít mennyi a herz?Hát mert nem mindegy hogy eltalálják e a mágneses tér rezonancia frekvenciáját vagy sem…Végig tudtam, már szeptembertől, hogy simán nyerünk, nem kell aggódni.Pedig ha az elejétől lettél volna Sobri, akkor Trevort nem állítják meg 4-re a red zone környékén, Little berúgja az FG-t a félidő végén és nyerünk.Hát ez az, hogy nem is tudom mi fáj jobban, hogy kikaptunk, vagy hogy lemaradtam szinte az egészről.Jo! Hat Teged megertelek hogy megkavarodtal egy ilyen Jags meccsRegebbem itt eredmenykovetes volt. ....most meg ezoteriaA tévében mondták...
Jo helyen jarok?
yooker
Őszentsége Sobri Jóska
yooker
De arra nem gondoltam, hogy azóta csak azon tudok töprengeni, hogy miként mágneseződnek sérültté a 49ers játékosai.
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
Csak rosszul.
De inkább azt mondd, hogy ha Jacksonvilleben nincs mágneses anomália, akkor miért a San Francisco volt nyolcszor a SB-ban, mi meg egyszer sem?
Őszentsége Sobri Jóska
Eazzy
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
18 perce
Há má hogyne lenne, minden atomodnak van valamiféle rezgése, elektromágneses hullám formában.Hát mert nem mindegy hogy eltalálják e a mágneses tér rezonancia frekvenciáját vagy sem…Na de ha a végtagok nem vasból vannak, akkor mit számít mennyi a herz?
Eazzy
Őszentsége Sobri Jóska
Don't talk the walk, Walk the talk!
18 perce
Akcidens
100
Így teljes az élmény, vannak akik téged utálnak és vannak akiket te utálsz. Az örök körforgás mint a kungfu pandábanJa mert a Cowboys USA darling csapata 😀 egy sportban mindig lesznek akik utaljak a csapatod ez a resze.Mert szerinted jó egyfolytában azt olvasni hogy utálják azt akinek te drukkolsz??? Pláne hogy nem is tudod befolyásolni a dolgot ès odakint sem mindenki szolgált rá arra amivel azonosítjátok. Ok a kinti szurkolók idiótak,.mèg a "szent" irigysèget is elfogadom egyèbkènt 🤷Miert is?Ok csak ez itt rajtunk csattan....Mindenki szerint a legsuttyobb fanbase de ehhez a magyar szurkereknek semmi kozeIgen ezt ki lehet nagyítani a másik fele meg nem ezt tette....de pl lásd Skatteboo eset...
semmi új
petey
dande2
Blevi
dande2
Blevi
dande2
Blevi
19 perce
szerintem a kéket kéne. piros van a mezben és szart sem érÉs ha egy ellenmágnes piros oldalát fordítják a végtagokra merőlegesen? Az kompenzálhat? Vagy szétvisz mindent a fluxus?nem. biztos köze van hozzá az enyhén feminim aranyszínnek is a mezben, de arra még nem jöttem rá mi pontosan az összefüggés. lehet a mágnes azt cseszeti és ennél fogva berezonáltatja a játékosok szerveit, amitől jön a reccsDe a hogyanról írjál.nem, erről nem a villamos elosztó tehet, csak ez az élbuzerátor libernyák város. ott mindenki puhapöcsű hippi lesz vagy lmbtq+Leszívja a mágneses stoplikba a delej? Vagy hogy?tranyók lesznek és ezért könnyebben lesérülnek, mert leesik a tesztoszteron szintjükNa de ez hogyan hat ki a focisták vázszerkezetére?kérlek, az edzőpálya egy villamos elosztó telep mellett van. csak pontosan.Elvileg van vmi mágneses tér körülötte vagy mi halál, de ez ilyen Pataki Attila gyíkember meg vízér tipusú faszságsziasztok, volt ma valami?A Jax meccsen csak fél füllel hallottam: mi az összefüggés az ízületi sérülések és a san franciscói mágnesesség között? Imádom az áltudományos konteókat, ki vele!
shawnka
Őszentsége Sobri Jóska
Akcidens
petey
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Jön a mágneses oszcilláció, oké, és? Aztán?
Miként buzerálja sérültté a hippiket?
Csak hip-hop? Magától?
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
19 perce
nekem ehhez kell egy cigiNa de ha a végtagok nem vasból vannak, akkor mit számít mennyi a herz?Hát mert nem mindegy hogy eltalálják e a mágneses tér rezonancia frekvenciáját vagy sem…Végig tudtam, már szeptembertől, hogy simán nyerünk, nem kell aggódni.Pedig ha az elejétől lettél volna Sobri, akkor Trevort nem állítják meg 4-re a red zone környékén, Little berúgja az FG-t a félidő végén és nyerünk.Hát ez az, hogy nem is tudom mi fáj jobban, hogy kikaptunk, vagy hogy lemaradtam szinte az egészről.Jo! Hat Teged megertelek hogy megkavarodtal egy ilyen Jags meccsRegebbem itt eredmenykovetes volt. ....most meg ezoteriaA tévében mondták...
Jo helyen jarok?
yooker
Őszentsége Sobri Jóska
yooker
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
Csak rosszul.
Őszentsége Sobri Jóska
Eazzy
Őszentsége Sobri Jóska

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
20 perce
Ja mert a Cowboys USA darling csapata 😀 egy sportban mindig lesznek akik utaljak a csapatod ez a resze.Mert szerinted jó egyfolytában azt olvasni hogy utálják azt akinek te drukkolsz??? Pláne hogy nem is tudod befolyásolni a dolgot ès odakint sem mindenki szolgált rá arra amivel azonosítjátok. Ok a kinti szurkolók idiótak,.mèg a "szent" irigysèget is elfogadom egyèbkènt 🤷Miert is?Ok csak ez itt rajtunk csattan....Mindenki szerint a legsuttyobb fanbase de ehhez a magyar szurkereknek semmi kozeIgen ezt ki lehet nagyítani a másik fele meg nem ezt tette....de pl lásd Skatteboo eset...
semmi új
petey
dande2
Blevi
dande2
Blevi
dande2
21 perce
Akkor meg zárd be az eredménykövetőt és megoldódik a problémaDe most ilyen èrzèkeny hangulatomban vagyom szóval te is haggyá 😉Srácok eddig olyan normális volt a WC EK muszáj ezt....??? Amúgy pont mi itt mit tehetünk errőlte meg ne vegyél mindent magadra 😀
dande2
Szimpátiáról amúgy is értelmetlen vitázni, nekem is van 1-2 olyan franchise amit nem kedvelek, és mikor mondom, mások meglepődnek, mert nem értik hogy miért. Ez már csak ilyen.
Ennek meg, hogy a kinti szurkolóink suttyók, legalább még alapja is van, mert tény. Frisco fanoknak meg pláne szépek az emlékeik:
eaglesmcnabb
dande2
22 perce
De most ilyen èrzèkeny hangulatomban vagyom szóval te is haggyá 😉Srácok eddig olyan normális volt a WC EK muszáj ezt....??? Amúgy pont mi itt mit tehetünk errőlte meg ne vegyél mindent magadra 😀
dande2
Szimpátiáról amúgy is értelmetlen vitázni, nekem is van 1-2 olyan franchise amit nem kedvelek, és mikor mondom, mások meglepődnek, mert nem értik hogy miért. Ez már csak ilyen.
Ennek meg, hogy a kinti szurkolóink suttyók, legalább még alapja is van, mert tény. Frisco fanoknak meg pláne szépek az emlékeik:
eaglesmcnabb
23 perce
Na de ha a végtagok nem vasból vannak, akkor mit számít mennyi a herz?Hát mert nem mindegy hogy eltalálják e a mágneses tér rezonancia frekvenciáját vagy sem…Végig tudtam, már szeptembertől, hogy simán nyerünk, nem kell aggódni.Pedig ha az elejétől lettél volna Sobri, akkor Trevort nem állítják meg 4-re a red zone környékén, Little berúgja az FG-t a félidő végén és nyerünk.Hát ez az, hogy nem is tudom mi fáj jobban, hogy kikaptunk, vagy hogy lemaradtam szinte az egészről.Jo! Hat Teged megertelek hogy megkavarodtal egy ilyen Jags meccsRegebbem itt eredmenykovetes volt. ....most meg ezoteriaA tévében mondták...
Jo helyen jarok?
yooker
Őszentsége Sobri Jóska
yooker
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
Csak rosszul.
Őszentsége Sobri Jóska
Eazzy
24 perce
Srácok eddig olyan normális volt a WC EK muszáj ezt....??? Amúgy pont mi itt mit tehetünk errőlte meg ne vegyél mindent magadra 😀
dande2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
24 perce
Végig tudtam, már szeptembertől, hogy simán nyerünk, nem kell aggódni.Nemsokára kezdik el átépíteni a stadiont, majd Shao Khan telepít egyet az Everbankre. 😀
Csak rosszul.
Őszentsége Sobri Jóska
24 perce
Mert szerinted jó egyfolytában azt olvasni hogy utálják azt akinek te drukkolsz??? Pláne hogy nem is tudod befolyásolni a dolgot ès odakint sem mindenki szolgált rá arra amivel azonosítjátok. Ok a kinti szurkolók idiótak,.mèg a "szent" irigysèget is elfogadom egyèbkènt 🤷Miert is?Ok csak ez itt rajtunk csattan....Mindenki szerint a legsuttyobb fanbase de ehhez a magyar szurkereknek semmi kozeIgen ezt ki lehet nagyítani a másik fele meg nem ezt tette....de pl lásd Skatteboo eset...
semmi új
petey
dande2
Blevi
dande2
Blevi
24 perce
Ha a statisztikát nézzük, hogy az eaglesnek ez volt az erős félideje még esélyünk is lehet