NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 055
80
19-től, ARENA4
Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
41 perce
tranyók lesznek és ezért könnyebben lesérülnek, mert leesik a tesztoszteron szintjükNa de ez hogyan hat ki a focisták vázszerkezetére?kérlek, az edzőpálya egy villamos elosztó telep mellett van. csak pontosan.Elvileg van vmi mágneses tér körülötte vagy mi halál, de ez ilyen Pataki Attila gyíkember meg vízér tipusú faszságsziasztok, volt ma valami?A Jax meccsen csak fél füllel hallottam: mi az összefüggés az ízületi sérülések és a san franciscói mágnesesség között? Imádom az áltudományos konteókat, ki vele!
shawnka
Őszentsége Sobri Jóska
Akcidens
petey
Őszentsége Sobri Jóska
41 perce
Kendrick hihetetlen élesen reagálta le a false startot 😀
41 perce
Regebbem itt eredmenykovetes volt. ....most meg ezoteriaJo helyen jarok?
42 perce
ezt meghagynám a helyi Hihetetlen magazin íróinakNa de ez hogyan hat ki a focisták vázszerkezetére?kérlek, az edzőpálya egy villamos elosztó telep mellett van. csak pontosan.Elvileg van vmi mágneses tér körülötte vagy mi halál, de ez ilyen Pataki Attila gyíkember meg vízér tipusú faszságsziasztok, volt ma valami?A Jax meccsen csak fél füllel hallottam: mi az összefüggés az ízületi sérülések és a san franciscói mágnesesség között? Imádom az áltudományos konteókat, ki vele!
shawnka
Őszentsége Sobri Jóska
Akcidens
petey
Őszentsége Sobri Jóska
43 perce
Na de ez hogyan hat ki a focisták vázszerkezetére?kérlek, az edzőpálya egy villamos elosztó telep mellett van. csak pontosan.Elvileg van vmi mágneses tér körülötte vagy mi halál, de ez ilyen Pataki Attila gyíkember meg vízér tipusú faszságsziasztok, volt ma valami?A Jax meccsen csak fél füllel hallottam: mi az összefüggés az ízületi sérülések és a san franciscói mágnesesség között? Imádom az áltudományos konteókat, ki vele!
shawnka
Őszentsége Sobri Jóska
Akcidens
petey
44 perce
Pennsylvaniáról már mindig ez jut eszembe az Always Sunnyból:🤔 köszi.....Am most szembesülök vele hogy közutáltak vagyunk, de miért?faszkalap szurkolók+fradizöld mez
Eazzy
fake.id
dande2
Ilyen az élet arrafele
shagi0206
44 perce
Ezért fordultam az ősforráshoz, hogy pontosan képbe legyek, ne csak annyi rögzüljön, hogy faszság.Elvileg van vmi mágneses tér körülötte vagy mi halál, de ez ilyen Pataki Attila gyíkember meg vízér tipusú faszságsziasztok, volt ma valami?A Jax meccsen csak fél füllel hallottam: mi az összefüggés az ízületi sérülések és a san franciscói mágnesesség között? Imádom az áltudományos konteókat, ki vele!
shawnka
Őszentsége Sobri Jóska
Akcidens
44 perce
mondom ISTEN 😀a latino rúgóisten ismét leszállt közénkSantos ma is rúg? nebaszki
petey
gamerkr
44 perce
abba fárad bele a test a hosszú szezon alatt, aztán egy ilyen gyengébb letámasztás és a bokád feladjaNem hinném,hogy a blokkoltatás miatt. Egy ilyen kvázi non-contact sérülés esetén semmiképp sem.Kittle.... 😕mert ha szarrá blokkoltatod a legjobb TE-d elöbb utóbb ára lesz 😕
Miért????
FunHun
Josszi
FunHun
¯\_(ツ)_/¯
44 perce
abc7news.com/post/bay-area-doctor-shoots-down-baseless-claim-49ers-injuries-are-caused-emf-substation-levis-stadium/18379621/"This week, a self-proclaimed researcher on social media named Peter Cowan claimed it's the substation next door that's to blame -- particularly the electromagnetic fields coming from it."
45 perce
🤔 köszi.....Am most szembesülök vele hogy közutáltak vagyunk, de miért?faszkalap szurkolók+fradizöld mez
Eazzy
fake.id
dande2
Ilyen az élet arrafele
45 perce
jó most elsősorban nyilván a lokálpatriótákra gondoltam, nem az itteni 7.5 posztoló alapján lesz ilyen benyomása senkinek sztemKöszi 😀Am most szembesülök vele hogy közutáltak vagyunk, de miért?faszkalap szurkolók+fradizöld mez
Eazzy
fake.id
Eazzy
45 perce
Am most szembesülök vele hogy közutáltak vagyunk, de miért?Talán a színek és a stílus miatt, tiszta FTC. ... az eredmények csak tetézik....
Eazzy
45 perce
kérlek, az edzőpálya egy villamos elosztó telep mellett van. csak pontosan.Elvileg van vmi mágneses tér körülötte vagy mi halál, de ez ilyen Pataki Attila gyíkember meg vízér tipusú faszságsziasztok, volt ma valami?A Jax meccsen csak fél füllel hallottam: mi az összefüggés az ízületi sérülések és a san franciscói mágnesesség között? Imádom az áltudományos konteókat, ki vele!
shawnka
Őszentsége Sobri Jóska
Akcidens
45 perce
Nem hinném,hogy a blokkoltatás miatt. Egy ilyen kvázi non-contact sérülés esetén semmiképp sem.Kittle.... 😕mert ha szarrá blokkoltatod a legjobb TE-d elöbb utóbb ára lesz 😕
Miért????
FunHun
Josszi
46 perce
Nem tudom, ki volt a riporter hölgy, de max respect neki!This is an awesome post-game exchange between a reporter and Jaguars HC Liam Coen: pic.twitter.com/FwE8aRFaaR
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 11, 2026
46 perce
jó estét, sikerült végre utolérnem magam az El Clásico után, és csöcsök se voltak eddig az első meccs után
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
46 perce
a latino rúgóisten ismét leszállt közénkSantos ma is rúg? nebaszki
petey
46 perce
a giantsszel senkinek sem volt semmi baja. mondjuk brady és a patriots sokat segített ebben, de ez az eaglesnél sosem nyomott annyit a latban érdekes módonAm most szembesülök vele hogy közutáltak vagyunk, de miért?nekem sem lenne szimpi, ha egy csapat ennyit nyerne ilyen fos irányítóval
Eazzy
csak hát ugye én gyárilag eagleses vagyok
eaglesmcnabb
46 perce
Akcidens
100
Elvileg van vmi mágneses tér körülötte vagy mi halál, de ez ilyen Pataki Attila gyíkember meg vízér tipusú faszságsziasztok, volt ma valami?A Jax meccsen csak fél füllel hallottam: mi az összefüggés az ízületi sérülések és a san franciscói mágnesesség között? Imádom az áltudományos konteókat, ki vele!
shawnka
Őszentsége Sobri Jóska
47 perce
Köszi 😀Am most szembesülök vele hogy közutáltak vagyunk, de miért?faszkalap szurkolók+fradizöld mez
Eazzy
fake.id
Don't talk the walk, Walk the talk!
47 perce
🤔 köszi.....Am most szembesülök vele hogy közutáltak vagyunk, de miért?faszkalap szurkolók+fradizöld mez
Eazzy
fake.id
47 perce
Ezt csak én nem értem most...?