NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 046
79
19-től, ARENA4
Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
24 perce
És ha egy ellenmágnes piros oldalát fordítják a végtagokra merőlegesen? Az kompenzálhat? Vagy szétvisz mindent a fluxus?nem. biztos köze van hozzá az enyhén feminim aranyszínnek is a mezben, de arra még nem jöttem rá mi pontosan az összefüggés. lehet a mágnes azt cseszeti és ennél fogva berezonáltatja a játékosok szerveit, amitől jön a reccsDe a hogyanról írjál.nem, erről nem a villamos elosztó tehet, csak ez az élbuzerátor libernyák város. ott mindenki puhapöcsű hippi lesz vagy lmbtq+Leszívja a mágneses stoplikba a delej? Vagy hogy?tranyók lesznek és ezért könnyebben lesérülnek, mert leesik a tesztoszteron szintjükNa de ez hogyan hat ki a focisták vázszerkezetére?kérlek, az edzőpálya egy villamos elosztó telep mellett van. csak pontosan.Elvileg van vmi mágneses tér körülötte vagy mi halál, de ez ilyen Pataki Attila gyíkember meg vízér tipusú faszságsziasztok, volt ma valami?A Jax meccsen csak fél füllel hallottam: mi az összefüggés az ízületi sérülések és a san franciscói mágnesesség között? Imádom az áltudományos konteókat, ki vele!
shawnka
Őszentsége Sobri Jóska
Akcidens
petey
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Jön a mágneses oszcilláció, oké, és? Aztán?
Miként buzerálja sérültté a hippiket?
Csak hip-hop? Magától?
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
25 perce
Hát mert nem mindegy hogy eltalálják e a mágneses tér rezonancia frekvenciáját vagy sem…Végig tudtam, már szeptembertől, hogy simán nyerünk, nem kell aggódni.Pedig ha az elejétől lettél volna Sobri, akkor Trevort nem állítják meg 4-re a red zone környékén, Little berúgja az FG-t a félidő végén és nyerünk.Hát ez az, hogy nem is tudom mi fáj jobban, hogy kikaptunk, vagy hogy lemaradtam szinte az egészről.Jo! Hat Teged megertelek hogy megkavarodtal egy ilyen Jags meccsRegebbem itt eredmenykovetes volt. ....most meg ezoteriaA tévében mondták...
Jo helyen jarok?
yooker
Őszentsége Sobri Jóska
yooker
De arra nem gondoltam, hogy azóta csak azon tudok töprengeni, hogy miként mágneseződnek sérültté a 49ers játékosai.
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
Csak rosszul.
De inkább azt mondd, hogy ha Jacksonvilleben nincs mágneses anomália, akkor miért a San Francisco volt nyolcszor a SB-ban, mi meg egyszer sem?
Őszentsége Sobri Jóska
Don't talk the walk, Walk the talk!
25 perce
Akkor miért nem az Eagles csinálta? 😀szokásos niners balfaszkodás 😀Hát ez az utolsó perc sas kabaré szint
Josszi
r.baggio
25 perce
Ez még a warrb boomer-metert is kiakasztotta 😅szokásos niners balfaszkodás 😀Hát ez az utolsó perc sas kabaré szint
Josszi
r.baggio
Poloska vagyok.
26 perce
szokásos niners balfaszkodás 😀a zöld kiscsapattal csak elhitetjük, hogy van esélyük. ennyi a sztori 😀
Josszi
26 perce
Mit csináltak már megint az Eaglesnél, hogy háború robbant ki? Csak elmentem megmelegíteni a pörköltöm.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
26 perce
ezt a humorosba felírjuk 😀szokásos niners balfaszkodás 😀Hát ez az utolsó perc sas kabaré szint
Josszi
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
26 perce
Lehet a mágneses anomália miatt ugyan sokat sérülnek, de amiatt is jutnak be a Super Bowlba, San Francisco Mutants.Végig tudtam, már szeptembertől, hogy simán nyerünk, nem kell aggódni.Pedig ha az elejétől lettél volna Sobri, akkor Trevort nem állítják meg 4-re a red zone környékén, Little berúgja az FG-t a félidő végén és nyerünk.Hát ez az, hogy nem is tudom mi fáj jobban, hogy kikaptunk, vagy hogy lemaradtam szinte az egészről.Jo! Hat Teged megertelek hogy megkavarodtal egy ilyen Jags meccsRegebbem itt eredmenykovetes volt. ....most meg ezoteriaA tévében mondták...
Jo helyen jarok?
yooker
Őszentsége Sobri Jóska
yooker
De arra nem gondoltam, hogy azóta csak azon tudok töprengeni, hogy miként mágneseződnek sérültté a 49ers játékosai.
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
Csak rosszul.
De inkább azt mondd, hogy ha Jacksonvilleben nincs mágneses anomália, akkor miért a San Francisco volt nyolcszor a SB-ban, mi meg egyszer sem?
Őszentsége Sobri Jóska
27 perce
szokásos niners balfaszkodás 😀Hát ez az utolsó perc sas kabaré szint
Josszi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
27 perce
Akcidens
100
Én azt mondom jöhetnek a csecsek
27 perce
nem. biztos köze van hozzá az enyhén feminim aranyszínnek is a mezben, de arra még nem jöttem rá mi pontosan az összefüggés. lehet a mágnes azt cseszeti és ennél fogva berezonáltatja a játékosok szerveit, amitől jön a reccsDe a hogyanról írjál.nem, erről nem a villamos elosztó tehet, csak ez az élbuzerátor libernyák város. ott mindenki puhapöcsű hippi lesz vagy lmbtq+Leszívja a mágneses stoplikba a delej? Vagy hogy?tranyók lesznek és ezért könnyebben lesérülnek, mert leesik a tesztoszteron szintjükNa de ez hogyan hat ki a focisták vázszerkezetére?kérlek, az edzőpálya egy villamos elosztó telep mellett van. csak pontosan.Elvileg van vmi mágneses tér körülötte vagy mi halál, de ez ilyen Pataki Attila gyíkember meg vízér tipusú faszságsziasztok, volt ma valami?A Jax meccsen csak fél füllel hallottam: mi az összefüggés az ízületi sérülések és a san franciscói mágnesesség között? Imádom az áltudományos konteókat, ki vele!
shawnka
Őszentsége Sobri Jóska
Akcidens
petey
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Jön a mágneses oszcilláció, oké, és? Aztán?
Miként buzerálja sérültté a hippiket?
Csak hip-hop? Magától?
Őszentsége Sobri Jóska
28 perce
Végig tudtam, már szeptembertől, hogy simán nyerünk, nem kell aggódni.Pedig ha az elejétől lettél volna Sobri, akkor Trevort nem állítják meg 4-re a red zone környékén, Little berúgja az FG-t a félidő végén és nyerünk.Hát ez az, hogy nem is tudom mi fáj jobban, hogy kikaptunk, vagy hogy lemaradtam szinte az egészről.Jo! Hat Teged megertelek hogy megkavarodtal egy ilyen Jags meccsRegebbem itt eredmenykovetes volt. ....most meg ezoteriaA tévében mondták...
Jo helyen jarok?
yooker
Őszentsége Sobri Jóska
yooker
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
Csak rosszul.
28 perce
Csak nehèz nem magunkra venni...Srácok eddig olyan normális volt a WC EK muszáj ezt....??? Amúgy pont mi itt mit tehetünk errőlnem rátok vonatkozik ez
dande2
petey
28 perce
Miert is?Ok csak ez itt rajtunk csattan....Mindenki szerint a legsuttyobb fanbase de ehhez a magyar szurkereknek semmi kozeIgen ezt ki lehet nagyítani a másik fele meg nem ezt tette....de pl lásd Skatteboo eset...
semmi új
petey
dande2
Blevi
dande2
28 perce
Srácok eddig olyan normális volt a WC EK muszáj ezt....??? Amúgy pont mi itt mit tehetünk errőlnem rátok vonatkozik ez
dande2
28 perce
Akcidens
100
Bravo Purdy papa
29 perce
Legalabb tudjuk, LaFleur kitol tanultEz bravuros time management voltCsak Sanyi!
casaubon
Tapsi Hapsi
29 perce
lent volt az észlény térde???
29 perce
Ok csak ez itt rajtunk csattan....Mindenki szerint a legsuttyobb fanbase de ehhez a magyar szurkereknek semmi kozeIgen ezt ki lehet nagyítani a másik fele meg nem ezt tette....de pl lásd Skatteboo eset...
semmi új
petey
dande2
Blevi
30 perce
Kemeny ahogy a frisco a gyakorlo csapatos kezdovel ennyire meccsben van.
30 perce
Mindenki szerint a legsuttyobb fanbase de ehhez a magyar szurkereknek semmi kozeIgen ezt ki lehet nagyítani a másik fele meg nem ezt tette....de pl lásd Skatteboo eset...
semmi új
petey
dande2
30 perce
Pedig ha az elejétől lettél volna Sobri, akkor Trevort nem állítják meg 4-re a red zone környékén, Little berúgja az FG-t a félidő végén és nyerünk.Hát ez az, hogy nem is tudom mi fáj jobban, hogy kikaptunk, vagy hogy lemaradtam szinte az egészről.Jo! Hat Teged megertelek hogy megkavarodtal egy ilyen Jags meccsRegebbem itt eredmenykovetes volt. ....most meg ezoteriaA tévében mondták...
Jo helyen jarok?
yooker
Őszentsége Sobri Jóska
yooker
Őszentsége Sobri Jóska