NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 055
80
19-től, ARENA4
Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
54 perce
Látom, hogy szegény Eagles a Kelet Packers-e.Majd alkalomadtán sajnállak titeket 😎Csodálom hogy megfordították mert idèn ezekből rosszul jövünk ki....Nem is értem mi volt ott a véleményes? Komolyan kérdem.A zebrák látása, vagy értelmi képességei.
Eazzy
warr_b
dande2
warr_b
54 perce
Fu Epps legyalulta szegényt
Don't talk the walk, Walk the talk!
54 perce
csak a szoki, már rezzenéstelen arccal veszem tudomásul ezeket. mint a levegővétel.
55 perce
Ideje lenne a labdaszerzésnek 😏
55 perce
Majd alkalomadtán sajnállak titeket 😎Csodálom hogy megfordították mert idèn ezekből rosszul jövünk ki....Nem is értem mi volt ott a véleményes? Komolyan kérdem.A zebrák látása, vagy értelmi képességei.
Eazzy
warr_b
dande2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
56 perce
nem jó. mivel most megy nekik a játék, a kövi félidőben teljesen használhatatlanok lesznek ha tisztelik az idei hagyományaikategy félidőre cserélhetnénk OL-t, just for funAz a baj, hogy ezt így simán hozni fogja az Iggülsz 😕Sajnos van egy második fèlidő 😏 szóval mèg nagyon nem
warr_b
dande2
petey
56 perce
Csodálom hogy megfordították mert idèn ezekből rosszul jövünk ki....Nem is értem mi volt ott a véleményes? Komolyan kérdem.A zebrák látása, vagy értelmi képességei.
Eazzy
warr_b
57 perce
Nem is értem mi volt ott a véleményes? Komolyan kérdem.Ha nem lett volna vegig “engaged in the block”, akkor szabalytalan. Igy viszont nem.
Eazzy
Valazeg egy olyan biro dobta be a zaszlot, aki csak azt latta, hogy tul van az egy yardon, es egy masik szolt utana, hogy tartotta a blokkot
57 perce
miért vannak ezek a szatyrok a levegőben? philadelphiát bangladeshez csatolták?Fú de megy ez a futójáték mostKár, pedig megnézném, hogy a levegőben röpködő szatyrok egyikébe passzolnak/rúgnak véletlenül.
tenorx
Kampman
57 perce
egy félidőre cserélhetnénk OL-t, just for funAz a baj, hogy ezt így simán hozni fogja az Iggülsz 😕Sajnos van egy második fèlidő 😏 szóval mèg nagyon nem
warr_b
dande2
57 perce
Nem is értem mi volt ott a véleményes? Komolyan kérdem.A zebrák látása, vagy értelmi képességei.
Eazzy

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
58 perce
Akcidens
100
Sirianni reakciója is aranyat ért
58 perce
Az a baj, hogy ezt így simán hozni fogja az Iggülsz 😕Sajnos van egy második fèlidő 😏 szóval mèg nagyon nem
warr_b
58 perce
Nem is értem mi volt ott a véleményes? Komolyan kérdem.
Don't talk the walk, Walk the talk!
59 perce
Na azért
1 órája
Még felcsavarodhat a futó sisakjáraFú de megy ez a futójáték mostKár, pedig megnézném, hogy a levegőben röpködő szatyrok egyikébe passzolnak/rúgnak véletlenül.
tenorx
Kampman
1 órája
Fú de megy ez a futójáték mostKár, pedig megnézném, hogy a levegőben röpködő szatyrok egyikébe passzolnak/rúgnak véletlenül.
tenorx
1 órája
LB nélkül nehéz lesz megfogni a futást...hiányzik Mykel Williams. top run defender.
Tarsi
1 órája
LB nélkül nehéz lesz megfogni a futást...hozzánk már nem igazol senki mert tuti az IR
Tarsi
¯\_(ツ)_/¯