NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 279
41
20:35 Florida vs Georgia [Jacksonville, Florida] - NET4+
ARENA4
24 feliratkozó
32 perce
Másnak is van gondja a streaming Network4+-on a hangsávval? Nekem van hogy telefonon, gépen egyaránt nem tudok a magyar hangsávra váltani. Mármint rányomni rátudok, de nem ad ki hangot miután váltok angolról. És ez inkább többször van, minthogy véletlen működne. Mai példa: A Dortmund Lipcse ment. A Monza Milan már nem.technikai hibabejelentés: ugyelet@network4.hu
Heisman nádor
ezen a címen tudsz segítséget kérni ilyen problémával
Szerkesztette: r.baggio
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
1 órája
Másnak is van gondja a streaming Network4+-on a hangsávval? Nekem van hogy telefonon, gépen egyaránt nem tudok a magyar hangsávra váltani. Mármint rányomni rátudok, de nem ad ki hangot miután váltok angolról. És ez inkább többször van, minthogy véletlen működne. Mai példa: A Dortmund Lipcse ment. A Monza Milan már nem.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 napja
Ma este:18:00 NCAA összefoglaló, 9. hét
18:30 NFL GameDay, 8. hét
(...)
00:15 NCAA összefoglaló, 9. hét
00:45 NFL GameDay, 8. hét
01:15 New York Jets–Houston Texans, NFL, 9. hét, ÉLŐ
---
Hétvégén NET4+ dupla lesz megint az NCAA-nél (az Ole Miss @ Arkansas már szombaton 17 órától, majd Florida vs Georgia Jacksonville-ből), jövő héten viszont adunk meccset újra a tv-ben is: november 9-én 18 órától előbb Florida @ Texas, ahogy az véget ér pedig kezdődhet a MATCH4-en a Georgia @ Ole Miss!
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 napja
A német az egy elég speciális helyzet ilyen szempontból, hiszen ebben a régióban a DAZN a GamePass felelős, így a németek kapnak minden meccsről bejövőt. Nem ismerem a német RTL szerződését az NFL-lel, de a meccsválasztásokból arra következtetek, hogy ők a DAZN-tól kapják direktbe a feedet és azt tűzik képernyőre.A feedhez visszatérve; tegnap volt szerencsém a német RTL-en nézni a Seahawks - Bills meccset, ott nem volt world feed, és a játékmegszakításoknál a FOX-os grafikákat, statisztikákat is néha-néha bejátszották. Na most az RTL tekintetében annyi a különbség, hogy ha jól láttam, ott van egy helyi központ Kölnben, és van egy kinti, vélhetően meccsről-meccsre utazó közvetítői stáb is. Nem vagyok otthon a broadcasting terén, de akkor jól következtetek arra, hogy mivel ők nem a londoni, "szétszórt" jelet kapják, ezért ők meg tudnak tartani minden grafikát, ami az USA-ban is látható?Sziasztok!Az NFL az európai partnereknek Londonon keresztül szóródik szét. London elhatározta a tavalyi rájátszástól, hogy a nemzetközi közvetítéseknek (a Prime kivételével) szeretnének egy egységes arculatot és egy olyan feedet, ami jobban kiszolgálja a kevesebb kereskedelmi szünettel üzemelő európai partnereket, szerintük tartalomban gazdagabb megoldásokkal.
Régebb óta olvasom a fórumot, de most vettem rá magam, hogy regisztráljak is, mivel egy téma nem hagy nyugodni, és reményeim szerint itt vannak olyanok, akik tudnak válaszolni ezügyben.
Sokak nagy sajnálatára az előző playoffban az NFL bevezetett egy "world feedet", amely azóta a mérkőzések nagy részen látható. Hogy mi ezzel a baj? Hogy röviden és finoman fogalmazzak, jócskán visszaesett a közvetítés színvonala és élvezhetősége is, hibás és rossz grafikák tömkelege (az arculat sem tetszik, bár ez már egyéni ízlés kérdése), miközben a valóban érdekes elemek nagy része az amerikai közvetítésekből kivágásra kerül. A playoffban talán 1-2 mérkőzésen maradt az eredeti közvetítés, az idei szezont pedig nagyjából így lehetne jellemezni:
- a TNF a jelek szerint biztonságban van
- a harmadik héten minden mérkőzésen visszatért az eredeti amerikai közvetítés, akkor azt hittem, ez már így is marad
- azóta a MNF is az ESPN közvetítésével ment, de az eheti Jets-Billsre már megint a world feed volt
- a negyedik héttől ismét minden vasárnapi mérkőzésen a world feed vette át az uralmat
A kérdésem az lenne, van még arra remény, hogy minden mérkőzésen a FOX, NBC, stb. közvetítését élvezhessük, mint a régi szép időkben?
Előre is köszönöm!
grandmasta
Nagyjából heti szinten küldünk szakmai és nézői visszajelzéseket Londonnak a helyzetről, higgyétek el, hogy mi sem kedveljük, de egyelőre hajthatatlannak tűnnek a projekt kapcsán.
shawnka
Hungarian Bill
Az International kiajánlásban nem szerepelt a hétre a Buffalo-Seattle meccs, ergo azt nem gyártották le world feedben, így ilyen verzió nem létezett belőle.
5 napja
Hungarian Bill
1 527
A feedhez visszatérve; tegnap volt szerencsém a német RTL-en nézni a Seahawks - Bills meccset, ott nem volt world feed, és a játékmegszakításoknál a FOX-os grafikákat, statisztikákat is néha-néha bejátszották. Na most az RTL tekintetében annyi a különbség, hogy ha jól láttam, ott van egy helyi központ Kölnben, és van egy kinti, vélhetően meccsről-meccsre utazó közvetítői stáb is. Nem vagyok otthon a broadcasting terén, de akkor jól következtetek arra, hogy mivel ők nem a londoni, "szétszórt" jelet kapják, ezért ők meg tudnak tartani minden grafikát, ami az USA-ban is látható?Sziasztok!Az NFL az európai partnereknek Londonon keresztül szóródik szét. London elhatározta a tavalyi rájátszástól, hogy a nemzetközi közvetítéseknek (a Prime kivételével) szeretnének egy egységes arculatot és egy olyan feedet, ami jobban kiszolgálja a kevesebb kereskedelmi szünettel üzemelő európai partnereket, szerintük tartalomban gazdagabb megoldásokkal.
Régebb óta olvasom a fórumot, de most vettem rá magam, hogy regisztráljak is, mivel egy téma nem hagy nyugodni, és reményeim szerint itt vannak olyanok, akik tudnak válaszolni ezügyben.
Sokak nagy sajnálatára az előző playoffban az NFL bevezetett egy "world feedet", amely azóta a mérkőzések nagy részen látható. Hogy mi ezzel a baj? Hogy röviden és finoman fogalmazzak, jócskán visszaesett a közvetítés színvonala és élvezhetősége is, hibás és rossz grafikák tömkelege (az arculat sem tetszik, bár ez már egyéni ízlés kérdése), miközben a valóban érdekes elemek nagy része az amerikai közvetítésekből kivágásra kerül. A playoffban talán 1-2 mérkőzésen maradt az eredeti közvetítés, az idei szezont pedig nagyjából így lehetne jellemezni:
- a TNF a jelek szerint biztonságban van
- a harmadik héten minden mérkőzésen visszatért az eredeti amerikai közvetítés, akkor azt hittem, ez már így is marad
- azóta a MNF is az ESPN közvetítésével ment, de az eheti Jets-Billsre már megint a world feed volt
- a negyedik héttől ismét minden vasárnapi mérkőzésen a world feed vette át az uralmat
A kérdésem az lenne, van még arra remény, hogy minden mérkőzésen a FOX, NBC, stb. közvetítését élvezhessük, mint a régi szép időkben?
Előre is köszönöm!
grandmasta
Nagyjából heti szinten küldünk szakmai és nézői visszajelzéseket Londonnak a helyzetről, higgyétek el, hogy mi sem kedveljük, de egyelőre hajthatatlannak tűnnek a projekt kapcsán.
shawnka
5 napja
Akkor nem ő hozta el a Samsung TVs appot? Pedig ez egy létező elmélet 😄Bármilyen hihetetlen is, a két dolog semennyire sem függ össze.Én eddig fullosan védtem az appot, de a legutóbbi TV-s frissítés óta mintha 15 évet mentünk volna vissza.De van Kovács Sanyi, ne problémázz.
Lassú, lefagy, kidob a nézett eseményből, 10 percel a kezdés után azt írja hogy nem élő...
Ahogy néztem Google Playen nem én vagyok az egyetlen, akinek ez a baja.
A mai utolsó körös NASCAR kidobás volt a kulcs, de ez sajna tényleg minősíthetetlen.
Ez meg a másik, hogy basszus, ha már ennyi cucc van rajta lehessen már legalább 2 eszközön párhuzamosan nézni.
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
shawnka
5 napja
Látszik, hogy a Bama byeon lesz😅A college footballt szeretők készüljenek fel rá, hogy a következő hetekben kizárólag a net4+-on, eredeti kommentárral megy majd heti két meccs...A jövő szombati online menü:
r.baggio
17:00 Ole Miss @ Arkansas
20:35 Florida vs Georgia (@ Jacksonville)
r.baggio
5 napja
A college footballt szeretők készüljenek fel rá, hogy a következő hetekben kizárólag a net4+-on, eredeti kommentárral megy majd heti két meccs...A jövő szombati online menü:
r.baggio
17:00 Ole Miss @ Arkansas
20:35 Florida vs Georgia (@ Jacksonville)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 napja
Bármilyen hihetetlen is, a két dolog semennyire sem függ össze.Én eddig fullosan védtem az appot, de a legutóbbi TV-s frissítés óta mintha 15 évet mentünk volna vissza.De van Kovács Sanyi, ne problémázz.
Lassú, lefagy, kidob a nézett eseményből, 10 percel a kezdés után azt írja hogy nem élő...
A mai utolsó körös NASCAR kidobás volt a kulcs, de ez sajna tényleg minősíthetetlen.
Ez meg a másik, hogy basszus, ha már ennyi cucc van rajta lehessen már legalább 2 eszközön párhuzamosan nézni.
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
5 napja
Én eddig fullosan védtem az appot, de a legutóbbi TV-s frissítés óta mintha 15 évet mentünk volna vissza.De van Kovács Sanyi, ne problémázz.
zacknorb
5 napja
Én eddig fullosan védtem az appot, de a legutóbbi TV-s frissítés óta mintha 15 évet mentünk volna vissza.Lassú, lefagy, kidob a nézett eseményből, 10 percel a kezdés után azt írja hogy nem élő...
7 napja
Arra sosem volt diszponálva magyar kommentár, így kissé bonyolultabb lett volna az átállás.Az Irish-Tengerészet meccs még jobb lett volna.Végül ma este 6-tól lesz esély, hogy a Truck Series a TV-ben menjen, ha már nem lesz Milan meccs?Így fog történni.
zacknorb
shawnka
warr_b
De egy amerikai focis fórumon nyilván ez a helyes megoldás. Tévés és hr szempontból viszont nem.
7 napja
Az Irish-Tengerészet meccs még jobb lett volna.Végül ma este 6-tól lesz esély, hogy a Truck Series a TV-ben menjen, ha már nem lesz Milan meccs?Így fog történni.
zacknorb
shawnka
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 napja
Végül ma este 6-tól lesz esély, hogy a Truck Series a TV-ben menjen, ha már nem lesz Milan meccs?Így fog történni.
zacknorb
7 napja
Végül ma este 6-tól lesz esély, hogy a Truck Series a TV-ben menjen, ha már nem lesz Milan meccs?
9 napja
Ma este:18:30 NCAA összefoglaló, 8. hét
19:00 NFL GameDay, 7. hét
A college footballt szeretők készüljenek fel rá, hogy a következő hetekben kizárólag a net4+-on, eredeti kommentárral megy majd heti két meccs, most szombaton az alábbi kettő:
18:00 Notre Dame vs Navy (Metlife Stadium)
21:30 Missouri @ Alabama
---
10 napja
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 napja
11 napja
Az majd akkor ha Faragó Ricsi is visszaavászkodik az NFL közvetítésekhez.Samsung TV-kre lett NET4+ app!Remélem felkészül az LG!😊
NB2
zavi27
11 napja
Samsung TV-kre lett NET4+ app!Remélem felkészül az LG!😊
NB2
11 napja
Samsung TV-kre lett NET4+ app!Valakinek megjött az ész, hogy ne szívassuk már ezt a 2 jómadarat (Network4 meg RTL)?
NB2
11 napja
Samsung TV-kre lett NET4+ app!
11 napja
"csapat? hol van itt csapat? csak egy rakás csóró niggert látok akik úgy csinálnak mintha gazdag fehér faszik életét élnék, közben meg rongyos kurvákkal szopatják magukat"Antonio Brown módjára valakinek majd be kell rohannia a pályára "Enough of the world feed" molinóra és ott ráirányítani a figyelmet a problémára.Azt hiszem nb2 kint van a Wembleyben, ezt a golyót igazán bevállalhatná a csapatért!
Kampman
shawnka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
13 napja
De szeretlek 😀Antonio Brown módjára valakinek majd be kell rohannia a pályára "Enough of the world feed" molinóra és ott ráirányítani a figyelmet a problémára.Azt hiszem nb2 kint van a Wembleyben, ezt a golyót igazán bevállalhatná a csapatért!
Kampman
shawnka