NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
2 020
53
01:35 CFB ELŐDÖNTŐ - Ole Miss vs Miami (tv: ARENA4)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
23 perce
Magyar idő szerint hétfőn este 9:30-kor jelentik be az új bajnoki formátumot a NASCAR-ban.Bajnok legyen 3 fordulóval a vége előtt? Vagy futamgyőzelem nélkül? Kizárt.
Ez a megfogalmazás meghagyja a lehetőséget a hagyományos, 36 versenyes pontszámításhoz. 😊
Mikey
Legalábbis óriási visszalépés lenne.
Szerintem kb. marad a mostani, legfeljebb egy kicsit variálnak, súlyoznak a be- meg továbbjutással.
28 perce
Magyar idő szerint hétfőn este 9:30-kor jelentik be az új bajnoki formátumot a NASCAR-ban.Ez a megfogalmazás meghagyja a lehetőséget a hagyományos, 36 versenyes pontszámításhoz. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 órája
Jimmie Johnson joins TRICON Garage for San Diego Truck Series raceWow, ezt nem láttam jönni.
10 órája
Kicsit off, de hátha nem ismertétek
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
1 napja
Idén is 41 autó lesz ott a Daytona 500 startjánál, mivel Jimmie Johnson megkapta a szabály szerint járó tuti helyet.Kár hogy nagyon messze van még a szezon kezdete.
1 napja

Szánalmas ez is, mint sok minden ebben a putriban.
2 napja
www.vezess.hu/hirek/2026/01/04/red-bull-rb17-hiperauto-vegleges/Kihagyott ziccer lesz, ha nem indulnak vele a WEC és IMSA versenyeken.
2 napja
Nemtudom ki mennyite koveti de Gyenes Manu eleg nagyot megy Dakaron. Zone-ban beszelgettek vele egyszer ritka szimpatikus srac. Ez a Motul kategoria amiben megy meg irdatlan kemeny, semmilyen segitseg nincs, magadnak szerelsz magadnak vered fel a satrat is amiben alszol. Hajra hajra.
Szerkesztette: JéBé
9 napja
Hamlin szüleinek háza leégett, az édesapja meghalt, az édesanyja kórházba került.Akkor tényleg nem fogja látni az apja, ha Hamlin végre egyszer bajnok lesz. RIP.
Azt a kurva.
Mikey
9 napja
Igen, jönnek a tragédiák sorban... 😕Hamlin szüleinek háza leégett, az édesapja meghalt, az édesanyja kórházba került.egy thrillerben azt hinném, hogy egy másik fél elkezdett üzenni egyeseknek a nascar háza táján.
Azt a kurva.
Mikey
peach
9 napja
Hamlin szüleinek háza leégett, az édesapja meghalt, az édesanyja kórházba került.egy thrillerben azt hinném, hogy egy másik fél elkezdett üzenni egyeseknek a nascar háza táján.
Azt a kurva.
Mikey
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
9 napja
Hamlin szüleinek háza leégett, az édesapja meghalt, az édesanyja kórházba került.Azt a kurva.
16 napja
the-zone.hu/csovazas-sziluett-versenyautok-jonnek-a-wrc-csucskategoriajaba/?fbclid=IwdGRjcAO2fV1jbGNrA7Z9UWV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHqElcdWd-1dZGrjg9E4v6I2H4lRZgclJmdSAXN3_Ko61EoJDE180E1RqkYmr_aem_wNbyQe9KUVmZBe-By9V2PwNos, nem pont erre gondoltam amikor változást sürgettem. Wilson eddig sem volt a kedvencem, ezek után pláne. Lassan, de biztosan mindenhonnan kiirtják az egyediséget.
zacknorb
21 napja
Több forrás és helyi média is jelentette, hogy Greg Biffle feleségével és gyermekeivel együtt a Cessna Citation II fedélzetén volt, amely ma lezuhant Észak-Karolinában. 😕Na az kemény...
www.usmagazine.com/entertainment/news/greg-biffle-plane-crash-nascar-stars-aircraft-bursts-into-flames/
zacknorb
21 napja
Több forrás és helyi média is jelentette, hogy Greg Biffle feleségével és gyermekeivel együtt a Cessna Citation II fedélzetén volt, amely ma lezuhant Észak-Karolinában. 😕www.usmagazine.com/entertainment/news/greg-biffle-plane-crash-nascar-stars-aircraft-bursts-into-flames/
Poloska vagyok.
21 napja
V3rstappen
24 napja
A Toyota beszáll a Supercars sorozatba, ráadásul 6 db V8 Supra-val.Érdekes lépés egy kifutó típussal, gondolom egy szezonra terveznek és a GR GT követi majd.
25 napja
Élőben lehet jobb, de ez még mindig egy közepes túraautós hang.Ez elegge mas, tiszta 80-as evek. Ugyanaz a belso egesu mint most csak nincs mgu-h amibe eddig be volt kotve a kipufogogaz, ebbol lett a porszivo hang. De a decibel is jelentosen magasabb lesz ami a lenyeg. Az hogy az f3-mas autok hangosabbak voltak elegge vicc.Omg vegre.Ez most miben más? Vagy csak én nem vagyok eléggé jó fülű de ez ugyanaz a hang amit 2014 óta van.
x.com/hondaracingf1/status/1999426305750638690?s=49&t=cbFven5qzswB5hTblUthoA
JéBé
Cowboykarcsi90
JéBé
Összehasonlítás képp:
www.youtube.com/watch?v=IcmKJ5MhDh8&t=155s
Bár vért izzadhatnak akkor sem lehet a hengerszámot és térfogatot kiváltani.
27 napja
Ez elegge mas, tiszta 80-as evek. Ugyanaz a belso egesu mint most csak nincs mgu-h amibe eddig be volt kotve a kipufogogaz, ebbol lett a porszivo hang. De a decibel is jelentosen magasabb lesz ami a lenyeg. Az hogy az f3-mas autok hangosabbak voltak elegge vicc.Omg vegre.Ez most miben más? Vagy csak én nem vagyok eléggé jó fülű de ez ugyanaz a hang amit 2014 óta van.
JéBé
Cowboykarcsi90
Szerkesztette: JéBé
27 napja
Omg vegre.Ez most miben más? Vagy csak én nem vagyok eléggé jó fülű de ez ugyanaz a hang amit 2014 óta van.
JéBé
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
27 napja
Hamilton mekkora flame-et kapott mert nem ment el az FIA gálára 2021-ben, remélem ezek az emberek ugyanezt a következtetést vonják le Verstappennél 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
28 napja
Megegyezett egymással a NASCAR, a 23XI és az FRM, így jövőre újra charterrel indul ez a két csapat is.