Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
6 órája
Nagyon örülnék egy Trackhouse 1-2-3-nak holnap Watkins Glenben. Rájuk is férne már egy nagyobb siker. 12 órája
MM repül Madridba, műteni kell..akkor lehet, hogy beválik a jóslatom, h visszavonul. Nagyon sajnálom, az a Bezz féle hiba tényleg lehúzta a rolót neki.
12 órája
Mi ez a foshalom már MM-től??? Egész futamon egy Mir-Quarta kettős ne legyen már ellenfél neki, aztán persze megkoronázta az egészet a bukással!Mi lenne? végképp kijelenthető, h Bezz nyugdíjazta. Fizikálisan gatya lett a válla, emiatt fejben tönkrement, mert nem bírja elviselni..most, h a lába is sz.r, lehet bevállal egy vállműtétet.
NB2
13 órája
Mi ez a foshalom már MM-től??? Egész futamon egy Mir-Quarta kettős ne legyen már ellenfél neki, aztán persze megkoronázta az egészet a bukással!
14 órája
magyar tv = szánalomAz eurosprtban eddig valamelyest meg lehetett bízni, ennek is vége
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
15 órája
de amúgy totál wtf ami idén vele vanWow, Pecco on poleMM a q1-ben 4 tizeddel verte a pole időt, simának is hittem, de hát idén semmi nem akar összejönni neki
zacknorb
Pep71
érted ha te jó vagy, akkor jó vagy fp1-en, fp2, időmérőn minden, de most is sehol nem volt, aztán fut egy űridőt a semmiből
17 órája
Wow, Pecco on poleMM a q1-ben 4 tizeddel verte a pole időt, simának is hittem, de hát idén semmi nem akar összejönni neki
zacknorb
18 órája
Kayden Honeycutt elképesztő pénteket tolt, ARCA és Truck Win Watkins GlenbenNagyon jó érzés, amikor egy olyan versenyző szerzi meg karrierje első győzelmét, akit kb. a karrierje 3-4. versenyétől követsz és szurkolsz neki, amikor még a nagyszerű On Point Motorsportsnál ment a 20. helyekért.
Utóbbi Zilisch, SVG, Allmendinger, Chastain, Hocevaros mezőnyben, végig a top5ben autózva.
zacknorb
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
20 órája
Kayden Honeycutt elképesztő pénteket tolt, ARCA és Truck Win Watkins GlenbenUtóbbi Zilisch, SVG, Allmendinger, Chastain, Hocevaros mezőnyben, végig a top5ben autózva.
Poloska vagyok.
1 napja

Peugeot pole Spa-ban, yeah!
GT3-ban pedig Lexus, Aston, Ford első hármas. Bolondokháza.
3 napja
Preece 50 ezer dollár és 25 pont büntetés, Busch pedig... dobpergés... nem kapott semmit.Ez mi bazmeg.
5 napja
Biztos marad. Mert az Audi csak akkor hajlandó maradni.Elvileg 2031-re az FIA szabadon dönthet. és marad valamennyi hibrid rásegítés is a polkorrektség miatt.Itt senki nem írt róla de több helyen is olvastam, hogy 2030-31től visszatérnének a V8-as motorok és hagyják a faszba ezt a buzi hibrid hajtást.Dehogy.
Ez igaz?
Cowboykarcsi90
FIA elnök likeokat gyűjt a saját maga pozíciója megerősítésére. Amibe a FOM/csapatok nem akarnak belemenni, abba nem fognak belemenni, bármennyire is erőlködik az arab.
dawyd728
🤘 gaben 🤘
Semmi köze nincs a pollkorektséghez.
5 napja
Elvileg 2031-re az FIA szabadon dönthet. és marad valamennyi hibrid rásegítés is a polkorrektség miatt.Itt senki nem írt róla de több helyen is olvastam, hogy 2030-31től visszatérnének a V8-as motorok és hagyják a faszba ezt a buzi hibrid hajtást.Dehogy.
Ez igaz?
Cowboykarcsi90
FIA elnök likeokat gyűjt a saját maga pozíciója megerősítésére. Amibe a FOM/csapatok nem akarnak belemenni, abba nem fognak belemenni, bármennyire is erőlködik az arab.
dawyd728
5 napja
Kínában meg megverteBiztos igaz de ettol fuggetlenul sem sok koze van iden se Leclerchez Suzukaz leszamitva.Viszont ha ferka, akkor folyton csak Lökiről beszélünk, Hami iszonyat mennyire nem rúg labdába. Eddig csak a 2 merci és LEC után jött, de most már előzi a holland, és a 2 meki is.Elvileg az első körös ütközés miatt valamelyik Alpinenal, volt sokkal lassabb.
NB2
dawyd728
JéBé
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 napja
dawyd728
4 215
Itt senki nem írt róla de több helyen is olvastam, hogy 2030-31től visszatérnének a V8-as motorok és hagyják a faszba ezt a buzi hibrid hajtást.Dehogy.
Ez igaz?
Cowboykarcsi90
5 napja
Itt senki nem írt róla de több helyen is olvastam, hogy 2030-31től visszatérnének a V8-as motorok és hagyják a faszba ezt a buzi hibrid hajtást.Ez igaz?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
5 napja
dawyd728
4 215
Százalékosan de. Sokkal közelebb van, mint tavaly. Persze kérdés ez elég lesz-e a +1 év lehívásához. Első két futamon egálba volt Lökivel. Japánban is tavalyi átlaghoz képest közelebb volt a lemaradása, míg a mostani volt a tavalyinál nagyobb, de az sem sokkal.. Az utóbbira meg van is kézzelfogható kifogása. Nyilván csak a vasárnapi versenyre..Biztos igaz de ettol fuggetlenul sem sok koze van iden se Leclerchez Suzukaz leszamitva.Viszont ha ferka, akkor folyton csak Lökiről beszélünk, Hami iszonyat mennyire nem rúg labdába. Eddig csak a 2 merci és LEC után jött, de most már előzi a holland, és a 2 meki is.Elvileg az első körös ütközés miatt valamelyik Alpinenal, volt sokkal lassabb.
NB2
dawyd728
JéBé
5 napja
Biztos igaz de ettol fuggetlenul sem sok koze van iden se Leclerchez Suzukaz leszamitva.Viszont ha ferka, akkor folyton csak Lökiről beszélünk, Hami iszonyat mennyire nem rúg labdába. Eddig csak a 2 merci és LEC után jött, de most már előzi a holland, és a 2 meki is.Elvileg az első körös ütközés miatt valamelyik Alpinenal, volt sokkal lassabb.
NB2
dawyd728
5 napja
dawyd728
4 215
Viszont ha ferka, akkor folyton csak Lökiről beszélünk, Hami iszonyat mennyire nem rúg labdába. Eddig csak a 2 merci és LEC után jött, de most már előzi a holland, és a 2 meki is.Elvileg az első körös ütközés miatt valamelyik Alpinenal, volt sokkal lassabb.
NB2
5 napja
Viszont ha ferka, akkor folyton csak Lökiről beszélünk, Hami iszonyat mennyire nem rúg labdába. Eddig csak a 2 merci és LEC után jött, de most már előzi a holland, és a 2 meki is.Colapinto az első körben lezúzta az autóját, úgy nehéz.
NB2
5 napja
Viszont ha ferka, akkor folyton csak Lökiről beszélünk, Hami iszonyat mennyire nem rúg labdába. Eddig csak a 2 merci és LEC után jött, de most már előzi a holland, és a 2 meki is.Most is Leclerc előtt végzett. 😉
NB2
5 napja
Viszont ha ferka, akkor folyton csak Lökiről beszélünk, Hami iszonyat mennyire nem rúg labdába. Eddig csak a 2 merci és LEC után jött, de most már előzi a holland, és a 2 meki is.
5 napja
Huuu ez a Busch-Nemechek és Busch-Hocevar csörte még fog hozni izgalmakat, úgy érzem.