Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
1 perce
Hát 2020-as év nálam all time best of, életemben nem vártam úgy a motogp hétvégéket mint akkor. Minden verseny más és más volt! Soha nem tudhattad előre melyik pályán ki lesz a jó!Hétfőn is pályára gurultak Spielbergben a motorosok tesztelni, sőt volt ugye aki a 850-es gépet is kiprobálhatta. No, Moreira a 850-es Hondával egy fél másodperccel maradt el Martin szombati pole pozíciójától. Sokszor csak a Marquez - Acosta párost emlegetjük - nyilván jogosan - hogy milyen baszó lesz de azért egy versenyképes motorral rendelkező Qartararo még rájuk is veszélyes lehet.Én erősen remélem, hogy kiegyenlítettebb lesz a mezőny. Mindenkinek jobb lenne.
Cowboykarcsi90
Jan
45 perce
Hétfőn is pályára gurultak Spielbergben a motorosok tesztelni, sőt volt ugye aki a 850-es gépet is kiprobálhatta. No, Moreira a 850-es Hondával egy fél másodperccel maradt el Martin szombati pole pozíciójától. Sokszor csak a Marquez - Acosta párost emlegetjük - nyilván jogosan - hogy milyen baszó lesz de azért egy versenyképes motorral rendelkező Qartararo még rájuk is veszélyes lehet.Én erősen remélem, hogy kiegyenlítettebb lesz a mezőny. Mindenkinek jobb lenne.
Cowboykarcsi90
2 órája
Hétfőn is pályára gurultak Spielbergben a motorosok tesztelni, sőt volt ugye aki a 850-es gépet is kiprobálhatta. No, Moreira a 850-es Hondával egy fél másodperccel maradt el Martin szombati pole pozíciójától. Sokszor csak a Marquez - Acosta párost emlegetjük - nyilván jogosan - hogy milyen baszó lesz de azért egy versenyképes motorral rendelkező Qartararo még rájuk is veszélyes lehet.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
1 napja
dawyd728
4 341
Épp ez az, h nem voltak csapattársak. Egy elkötelezett csapattárs jobb munkát végzett volna, mint Marquez. Innentől elméletben nem hülyeség, amit felvetettél. Csak ebben az Aprillia szituban nem hiszem, h akár csak Marquez szintjén képes/hajlandó legyen akadályozni Bez, éppen Marquezt.mondjuk csak azért, mert Lorenzo spanyol volt, szerintem ez elég nagy hülyeség voltPedig anno a híres Rossi-Marquez csörte is abból indult, h elég hatékony volt Rossi elgondolása szerint Marquez hátvéd munkája..Röhögni fogsz, de ez nekem is eszembe jutott, csak motorversenyen azért nem lehet úgy feltartani valakit, mint f1-ben, illetve, addig amíg egy hétvégén 37 pont a megszerezhető max, sokáig lehet mondani, hogy még matematikailag van még esély.Bez te fax, minden megtettél, hogy ne előzd meg Martint 😕Mondjuk innentől ez kéne, hogy legyen a dolga, csak hát az Aprilla nyilván nem állhat be az épp távozó spanyol mögé.
NB2
Jughead
NB2
De ez nyilván nem fog megtörténni.
dawyd728
nem is voltak csapattársak
NB2
1 napja
mondjuk csak azért, mert Lorenzo spanyol volt, szerintem ez elég nagy hülyeség voltPedig anno a híres Rossi-Marquez csörte is abból indult, h elég hatékony volt Rossi elgondolása szerint Marquez hátvéd munkája..Röhögni fogsz, de ez nekem is eszembe jutott, csak motorversenyen azért nem lehet úgy feltartani valakit, mint f1-ben, illetve, addig amíg egy hétvégén 37 pont a megszerezhető max, sokáig lehet mondani, hogy még matematikailag van még esély.Bez te fax, minden megtettél, hogy ne előzd meg Martint 😕Mondjuk innentől ez kéne, hogy legyen a dolga, csak hát az Aprilla nyilván nem állhat be az épp távozó spanyol mögé.
NB2
Jughead
NB2
dawyd728
nem is voltak csapattársak
1 napja
dawyd728
4 341
Pedig anno a híres Rossi-Marquez csörte is abból indult, h elég hatékony volt Rossi elgondolása szerint Marquez hátvéd munkája..Röhögni fogsz, de ez nekem is eszembe jutott, csak motorversenyen azért nem lehet úgy feltartani valakit, mint f1-ben, illetve, addig amíg egy hétvégén 37 pont a megszerezhető max, sokáig lehet mondani, hogy még matematikailag van még esély.Bez te fax, minden megtettél, hogy ne előzd meg Martint 😕Mondjuk innentől ez kéne, hogy legyen a dolga, csak hát az Aprilla nyilván nem állhat be az épp távozó spanyol mögé.
NB2
Jughead
NB2
1 napja
Röhögni fogsz, de ez nekem is eszembe jutott, csak motorversenyen azért nem lehet úgy feltartani valakit, mint f1-ben, illetve, addig amíg egy hétvégén 37 pont a megszerezhető max, sokáig lehet mondani, hogy még matematikailag van még esély.Bez te fax, minden megtettél, hogy ne előzd meg Martint 😕Mondjuk innentől ez kéne, hogy legyen a dolga, csak hát az Aprilla nyilván nem állhat be az épp távozó spanyol mögé.
NB2
Jughead
1 napja
Bez te fax, minden megtettél, hogy ne előzd meg Martint 😕Mondjuk innentől ez kéne, hogy legyen a dolga, csak hát az Aprilla nyilván nem állhat be az épp távozó spanyol mögé.
NB2
1 napja
Na vegre megvan, egy felszabadult Acostara kivancsi leszek a tovabbiakban.Semmi sem lehetetlen. Amugy Japán jön, kimondottan versenyképes volt Acosta 24’ben, ha jol emlékszem a második helyről esett ki a sprinten is meg a futamon is.
JéBé
Úgy rémlik tavaly is valahol a top5ben volt amíg bele nem hibázott és hátrébb csúszott. Szóval a pálya maga fekszik neki szerintem.
1 napja
Bez te fax, minden megtettél, hogy ne előzd meg Martint 😕Én nagyon bírom Bezzt de idén gyönyörűen bizonyítja, hogy egy jó motoros de nem VB matéria.
NB2
1 napja
Jó lesz ez még itt a végéig, Ducati full vagy ON vagy OFF…illetve Pecco full off.
Don't talk the walk, Walk the talk!
1 napja
Na vegre megvan, egy felszabadult Acostara kivancsi leszek a tovabbiakban.
1 napja
Végre végre végre!
1 napja
Bez te fax, minden megtettél, hogy ne előzd meg Martint 😕
1 napja
Na gyerünk Pedro, ott lesz az az első 😊
1 napja
A klasszikus házhoz ment a pofonért esete😊 Eddig elég harmatos volt nekem az első két Chase futam, de ez most nagyon rendben volt, nem csak a bunyó miatt😊Hocevar és Blaney örök barátságot kötöttekHárman szépen lebírkózták Blaneyt.
KeyG
Mikey
1 napja
Endurance vb, utolsó verseny Bol Dor 24 órás.A Champion-Hert BMW (nagyrészt) magyar csapat úgy érkezett, hogy SST kategóriában vezette a vb-t a fő rivális Wojcik Racing előtt.
A verseny jól indult, 8 óra után első helyen álltak, és a szakaszpontokkal tovább növelték előnyüket. Éjjel 1 körül jött egy kb 10 perces nem tervezett boxkiállás, a hibát sikerült elhárítani, de visszacsúsztak a 4. helyre.
Ekkor TRT27 Honda, Wojcik, No Limit Honda volt az első három, de a No Limit körön belül volt.
Kovács Bálint állt be, és elég durva 1:55 eleje, 1:54 vége köröket ment, közben a riválisok 1:56-1:57 közöttieket. 20 kör alatt hozott 30mp-et, mikor kb 1:10-re megközelitette a Hondát, akkor viszaállt ő is 1:56-os köridőkre.
(Nem látok bele a fejekbe, de az lehet mögötte, hogy azonos tempónál a BMW kevesebbet fogyaszt, ezért 6-7 óránként megspóroltak egy tankolást. A pit stop normál esetben 1:25-1:35, tehát ha tartják az 1:10 lemaradást, akkor nem kell a pályán előzni, az egyel kevesebb tankolás miatt automatikusan eléjük fognak kerülni. Ha pedig megvan a 3. hely, akkor "csak" be kell hozni a motort, mert van annyi pontelőnyük, hogy a többiektől függetlenül megvan a vb.)
Ez egész jól működött nagyjából éjjel 2-ig, akkor bejött egy komolyabb műszaki hiba, kb 1,5 órát voltak a boxban. Sikerült kijavítani, de itt elment a vb, nagyon sokan megelőzték őket.
Hajnalban vissza tudtak állni, azóta megint ők a leggyorsabbak a kategóriában, nagyon durva tempóban zárkóztak fel, a közvetlen előttük haladókon 2-3 mp-et(!) hoznak körönként, de igazából ez a hajó már elment. Így sem fognak odaérni pontszerző helyre.
Közben a TRT27 Hondánál is volt valami malőr, visszaestek a 10. helyre, Wojcik átvette a vezetést. Még kb 1 óra van vissza a versenyből, ha nagy tömegbaleset vagy ilyesmi nem történik, akkor Wojcik Racing a vb. Magyarok ha nulláznak, akkor valszeg még 2-3 csapat megelőzi őket összpontszámban.
Ha bajnokságban végül 5. hely körül végeznek, az talán most kudarcnak tűnhet, de azért az endurance vb az világverseny. Van hogy a wsbk vagy motogp versenyzőiket hozzák el a nagy gyártók egy-egy fontosabb versenyre, és azért ebbe a társaságba sikerült egy olyan csapatot összerakni, hogy az utolsó futam felénél még vb contender volt. Szerintem ez korrekt szezon volt tőlük.
1 napja
Ducati nincs toppon…
1 napja
Earl Hickey házhoz ment a pofonért. 😛
2 napja
Hocevar és Blaney örök barátságot kötöttekNem is tudtam, hogy UFC Fight Night is volt Bristolban.
KeyG
Drama post-race. pic.twitter.com/vZZqtTZGCn
— NASCAR (@NASCAR) September 20, 2026
-A kiváltó ok.
Additional angles of the incident involving @CarsonHocevar and @Blaney. pic.twitter.com/VoW3asW8vI
Közben Logano hivatalosan is bejelentkezett a 4. bajnoki címért. Elvégre páros év van.
Where did @joeylogano come from?! pic.twitter.com/ATgdlTKBQi
Szerkesztette: iktriad
2 napja
Hocevar és Blaney örök barátságot kötöttekHárman szépen lebírkózták Blaneyt.
KeyG
2 napja
Hocevar és Blaney örök barátságot kötöttek
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 napja
Jah és azzal is szerezte utolsó futamgyőzelmét a brazil.ha már barros, a sárga camel honda is kurva jó festés voltAz a vicces, hogy Checa Barcelonában nem a piros Yamahával nyert, hanem Movistar Hondával, megnéztem tegnap este.Checa a már emlegetett marlboro yamahán volt, az lesz a piros gép.A PONS féle West fekete fehér NSR500as, Capirossival meg Barrossal.Szerintem igen, Colin Edwards rémlik rajta.
A castrol honda az a WSBKban volt nem? Vagy gondolom nem a mostani LCR-esre gondolsz?
Cowboykarcsi90
De volt a Movistar Honda, Checának volt valami piros Yamahája, talán egy Barcelonát nyert is vele. A Chesterfield nem 250-es Yamahát szponzorált valami francia csávóval? Nekem Biaggi motorjai fekete színben maradtak meg.
500-ban még Red Bull Yamaha Garry McCoy-jal meg talán Simon Crafarral (Doningtonban verték a legjobb szezont futó Doohant is), Rossinak voltak a Nastro Azzurro festései. Jurgen vd Goorbergh Rizla Hondája türkizkék színben. D'Antin Yamaha.
slowmotion
Olivier Jacques akire gondolsz, ugye Nakanoval volt elég komoly harca a 250es VB címért, amit végül a japán nyert. Asszem nekik is volt szponzoruk a chedterfield ja. Csak ugye ez egy ilyen ezüst színű gép volt, nem fekete mint Biaggi aprilliaja.
Cowboykarcsi90
Na ami még érdekelne, az Eddie Lawson Cagivája talán '92-ből, amivel a Hungaroringen nyert. Fos volt a motor, de esett az eső, aztán futam közben elállt, és Lawson, aki ilyen intetmediate-szerű abroncsokkal indult, megnyerte. Doohan ugye akkor Assen után lábadozott, ilyenek voltak a vert mezőnyben, mint Mamola, Rainey, Schwantz, Gardner, Doug Chandler, Kocinski - és a Cagivás csapattárs, a fiatal Alex Barros.
slowmotion
peach
Lawsonnak meg ez volt az utolsó győzelme nem? Nálunk.Az a vicces, hogy Checa Barcelonában nem a piros Yamahával nyert, hanem Movistar Hondával, megnéztem tegnap este.Checa a már emlegetett marlboro yamahán volt, az lesz a piros gép.A PONS féle West fekete fehér NSR500as, Capirossival meg Barrossal.Szerintem igen, Colin Edwards rémlik rajta.
A castrol honda az a WSBKban volt nem? Vagy gondolom nem a mostani LCR-esre gondolsz?
Cowboykarcsi90
De volt a Movistar Honda, Checának volt valami piros Yamahája, talán egy Barcelonát nyert is vele. A Chesterfield nem 250-es Yamahát szponzorált valami francia csávóval? Nekem Biaggi motorjai fekete színben maradtak meg.
500-ban még Red Bull Yamaha Garry McCoy-jal meg talán Simon Crafarral (Doningtonban verték a legjobb szezont futó Doohant is), Rossinak voltak a Nastro Azzurro festései. Jurgen vd Goorbergh Rizla Hondája türkizkék színben. D'Antin Yamaha.
slowmotion
Olivier Jacques akire gondolsz, ugye Nakanoval volt elég komoly harca a 250es VB címért, amit végül a japán nyert. Asszem nekik is volt szponzoruk a chedterfield ja. Csak ugye ez egy ilyen ezüst színű gép volt, nem fekete mint Biaggi aprilliaja.
Cowboykarcsi90
Na ami még érdekelne, az Eddie Lawson Cagivája talán '92-ből, amivel a Hungaroringen nyert. Fos volt a motor, de esett az eső, aztán futam közben elállt, és Lawson, aki ilyen intetmediate-szerű abroncsokkal indult, megnyerte. Doohan ugye akkor Assen után lábadozott, ilyenek voltak a vert mezőnyben, mint Mamola, Rainey, Schwantz, Gardner, Doug Chandler, Kocinski - és a Cagivás csapattárs, a fiatal Alex Barros.
slowmotion