Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

1 perce
NB2 New England Patriots 29 854 — nabege2@yahoo.com
Hétfőn is pályára gurultak Spielbergben a motorosok tesztelni, sőt volt ugye aki a 850-es gépet is kiprobálhatta. No, Moreira a 850-es Hondával egy fél másodperccel maradt el Martin szombati pole pozíciójától. Sokszor csak a Marquez - Acosta párost emlegetjük - nyilván jogosan - hogy milyen baszó lesz de azért egy versenyképes motorral rendelkező Qartararo még rájuk is veszélyes lehet.
Cowboykarcsi90
Én erősen remélem, hogy kiegyenlítettebb lesz a mezőny. Mindenkinek jobb lenne.
Jan
Hát 2020-as év nálam all time best of, életemben nem vártam úgy a motogp hétvégéket mint akkor. Minden verseny más és más volt! Soha nem tudhattad előre melyik pályán ki lesz a jó!
45 perce
Jan Pittsburgh Steelers 5 788 — Steelers fan
Hétfőn is pályára gurultak Spielbergben a motorosok tesztelni, sőt volt ugye aki a 850-es gépet is kiprobálhatta. No, Moreira a 850-es Hondával egy fél másodperccel maradt el Martin szombati pole pozíciójától. Sokszor csak a Marquez - Acosta párost emlegetjük - nyilván jogosan - hogy milyen baszó lesz de azért egy versenyképes motorral rendelkező Qartararo még rájuk is veszélyes lehet.
Cowboykarcsi90
Én erősen remélem, hogy kiegyenlítettebb lesz a mezőny. Mindenkinek jobb lenne.
2 órája
Cowboykarcsi90 3 639 — …not me…Im in my prime!

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
9 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 86 952 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Chase állása 3 verseny után. Már nem Hamlin vezet.

Szerkesztette: iktriad
1 napja
dawyd728 4 341
Bez te fax, minden megtettél, hogy ne előzd meg Martint 😕
NB2
Mondjuk innentől ez kéne, hogy legyen a dolga, csak hát az Aprilla nyilván nem állhat be az épp távozó spanyol mögé.
Jughead
Röhögni fogsz, de ez nekem is eszembe jutott, csak motorversenyen azért nem lehet úgy feltartani valakit, mint f1-ben, illetve, addig amíg egy hétvégén 37 pont a megszerezhető max, sokáig lehet mondani, hogy még matematikailag van még esély.
NB2
Pedig anno a híres Rossi-Marquez csörte is abból indult, h elég hatékony volt Rossi elgondolása szerint Marquez hátvéd munkája..
De ez nyilván nem fog megtörténni.
dawyd728
mondjuk csak azért, mert Lorenzo spanyol volt, szerintem ez elég nagy hülyeség volt
nem is voltak csapattársak
NB2
Épp ez az, h nem voltak csapattársak. Egy elkötelezett csapattárs jobb munkát végzett volna, mint Marquez. Innentől elméletben nem hülyeség, amit felvetettél. Csak ebben az Aprillia szituban nem hiszem, h akár csak Marquez szintjén képes/hajlandó legyen akadályozni Bez, éppen Marquezt.
1 napja
NB2
Mondjuk innentől ez kéne, hogy legyen a dolga, csak hát az Aprilla nyilván nem állhat be az épp távozó spanyol mögé.
Jughead
Röhögni fogsz, de ez nekem is eszembe jutott, csak motorversenyen azért nem lehet úgy feltartani valakit, mint f1-ben, illetve, addig amíg egy hétvégén 37 pont a megszerezhető max, sokáig lehet mondani, hogy még matematikailag van még esély.
NB2
Pedig anno a híres Rossi-Marquez csörte is abból indult, h elég hatékony volt Rossi elgondolása szerint Marquez hátvéd munkája..
dawyd728
mondjuk csak azért, mert Lorenzo spanyol volt, szerintem ez elég nagy hülyeség volt
nem is voltak csapattársak
1 napja
dawyd728 4 341
NB2
Jughead
NB2
1 napja
NB2
Jughead
1 napja
Jughead Dallas Cowboys 7 010
NB2
1 napja
Na vegre megvan, egy felszabadult Acostara kivancsi leszek a tovabbiakban.
JéBé
Semmi sem lehetetlen. Amugy Japán jön, kimondottan versenyképes volt Acosta 24’ben, ha jol emlékszem a második helyről esett ki a sprinten is meg a futamon is.

Úgy rémlik tavaly is valahol a top5ben volt amíg bele nem hibázott és hátrébb csúszott. Szóval a pálya maga fekszik neki szerintem.

1 napja
NB2
Én nagyon bírom Bezzt de idén gyönyörűen bizonyítja, hogy egy jó motoros de nem VB matéria.

1 napja
Eazzy Philadelphia Eagles 5 310 — No one likes us, cause no one like us
Jó lesz ez még itt a végéig, Ducati full vagy ON vagy OFF…illetve Pecco full off.

Don't talk the walk, Walk the talk!
1 napja
JéBé Green Bay Packers 8 309
Na vegre megvan, egy felszabadult Acostara kivancsi leszek a tovabbiakban.
1 napja
Végre végre végre!

1 napja
1 napja
Na gyerünk Pedro, ott lesz az az első 😊

1 napja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 852 — Amerikai sportok rajongója
Hocevar és Blaney örök barátságot kötöttek
KeyG
Hárman szépen lebírkózták Blaneyt.
Mikey
A klasszikus házhoz ment a pofonért esete😊 Eddig elég harmatos volt nekem az első két Chase futam, de ez most nagyon rendben volt, nem csak a bunyó miatt😊
1 napja
Endurance vb, utolsó verseny Bol Dor 24 órás.

A Champion-Hert BMW (nagyrészt) magyar csapat úgy érkezett, hogy SST kategóriában vezette a vb-t a fő rivális Wojcik Racing előtt.
A verseny jól indult, 8 óra után első helyen álltak, és a szakaszpontokkal tovább növelték előnyüket. Éjjel 1 körül jött egy kb 10 perces nem tervezett boxkiállás, a hibát sikerült elhárítani, de visszacsúsztak a 4. helyre.
Ekkor TRT27 Honda, Wojcik, No Limit Honda volt az első három, de a No Limit körön belül volt.
Kovács Bálint állt be, és elég durva 1:55 eleje, 1:54 vége köröket ment, közben a riválisok 1:56-1:57 közöttieket. 20 kör alatt hozott 30mp-et, mikor kb 1:10-re megközelitette a Hondát, akkor viszaállt ő is 1:56-os köridőkre.

(Nem látok bele a fejekbe, de az lehet mögötte, hogy azonos tempónál a BMW kevesebbet fogyaszt, ezért 6-7 óránként megspóroltak egy tankolást. A pit stop normál esetben 1:25-1:35, tehát ha tartják az 1:10 lemaradást, akkor nem kell a pályán előzni, az egyel kevesebb tankolás miatt automatikusan eléjük fognak kerülni. Ha pedig megvan a 3. hely, akkor "csak" be kell hozni a motort, mert van annyi pontelőnyük, hogy a többiektől függetlenül megvan a vb.)

Ez egész jól működött nagyjából éjjel 2-ig, akkor bejött egy komolyabb műszaki hiba, kb 1,5 órát voltak a boxban. Sikerült kijavítani, de itt elment a vb, nagyon sokan megelőzték őket.
Hajnalban vissza tudtak állni, azóta megint ők a leggyorsabbak a kategóriában, nagyon durva tempóban zárkóztak fel, a közvetlen előttük haladókon 2-3 mp-et(!) hoznak körönként, de igazából ez a hajó már elment. Így sem fognak odaérni pontszerző helyre.

Közben a TRT27 Hondánál is volt valami malőr, visszaestek a 10. helyre, Wojcik átvette a vezetést. Még kb 1 óra van vissza a versenyből, ha nagy tömegbaleset vagy ilyesmi nem történik, akkor Wojcik Racing a vb. Magyarok ha nulláznak, akkor valszeg még 2-3 csapat megelőzi őket összpontszámban.

Ha bajnokságban végül 5. hely körül végeznek, az talán most kudarcnak tűnhet, de azért az endurance vb az világverseny. Van hogy a wsbk vagy motogp versenyzőiket hozzák el a nagy gyártók egy-egy fontosabb versenyre, és azért ebbe a társaságba sikerült egy olyan csapatot összerakni, hogy az utolsó futam felénél még vb contender volt. Szerintem ez korrekt szezon volt tőlük.
1 napja
Ducati nincs toppon…

1 napja
xrace77 Denver Broncos 4 773
Earl Hickey házhoz ment a pofonért. 😛
2 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 952 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
KeyG
Nem is tudtam, hogy UFC Fight Night is volt Bristolban.

-A kiváltó ok.

Közben Logano hivatalosan is bejelentkezett a 4. bajnoki címért. Elvégre páros év van.

Szerkesztette: iktriad
2 napja
Mikey Cincinnati Bengals Boise State Broncos 22 212
KeyG
Hárman szépen lebírkózták Blaneyt.
2 napja
KeyG Baltimore Ravens 15 687

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 napja
A PONS féle West fekete fehér NSR500as, Capirossival meg Barrossal.

A castrol honda az a WSBKban volt nem? Vagy gondolom nem a mostani LCR-esre gondolsz?
Cowboykarcsi90
Szerintem igen, Colin Edwards rémlik rajta.
De volt a Movistar Honda, Checának volt valami piros Yamahája, talán egy Barcelonát nyert is vele. A Chesterfield nem 250-es Yamahát szponzorált valami francia csávóval? Nekem Biaggi motorjai fekete színben maradtak meg.
500-ban még Red Bull Yamaha Garry McCoy-jal meg talán Simon Crafarral (Doningtonban verték a legjobb szezont futó Doohant is), Rossinak voltak a Nastro Azzurro festései. Jurgen vd Goorbergh Rizla Hondája türkizkék színben. D'Antin Yamaha.
slowmotion
Checa a már emlegetett marlboro yamahán volt, az lesz a piros gép.

Olivier Jacques akire gondolsz, ugye Nakanoval volt elég komoly harca a 250es VB címért, amit végül a japán nyert. Asszem nekik is volt szponzoruk a chedterfield ja. Csak ugye ez egy ilyen ezüst színű gép volt, nem fekete mint Biaggi aprilliaja.
Cowboykarcsi90
Az a vicces, hogy Checa Barcelonában nem a piros Yamahával nyert, hanem Movistar Hondával, megnéztem tegnap este.
Na ami még érdekelne, az Eddie Lawson Cagivája talán '92-ből, amivel a Hungaroringen nyert. Fos volt a motor, de esett az eső, aztán futam közben elállt, és Lawson, aki ilyen intetmediate-szerű abroncsokkal indult, megnyerte. Doohan ugye akkor Assen után lábadozott, ilyenek voltak a vert mezőnyben, mint Mamola, Rainey, Schwantz, Gardner, Doug Chandler, Kocinski - és a Cagivás csapattárs, a fiatal Alex Barros.
slowmotion
ha már barros, a sárga camel honda is kurva jó festés volt
peach
Jah és azzal is szerezte utolsó futamgyőzelmét a brazil.
A PONS féle West fekete fehér NSR500as, Capirossival meg Barrossal.

A castrol honda az a WSBKban volt nem? Vagy gondolom nem a mostani LCR-esre gondolsz?
Cowboykarcsi90
Szerintem igen, Colin Edwards rémlik rajta.
De volt a Movistar Honda, Checának volt valami piros Yamahája, talán egy Barcelonát nyert is vele. A Chesterfield nem 250-es Yamahát szponzorált valami francia csávóval? Nekem Biaggi motorjai fekete színben maradtak meg.
500-ban még Red Bull Yamaha Garry McCoy-jal meg talán Simon Crafarral (Doningtonban verték a legjobb szezont futó Doohant is), Rossinak voltak a Nastro Azzurro festései. Jurgen vd Goorbergh Rizla Hondája türkizkék színben. D'Antin Yamaha.
slowmotion
Checa a már emlegetett marlboro yamahán volt, az lesz a piros gép.

Olivier Jacques akire gondolsz, ugye Nakanoval volt elég komoly harca a 250es VB címért, amit végül a japán nyert. Asszem nekik is volt szponzoruk a chedterfield ja. Csak ugye ez egy ilyen ezüst színű gép volt, nem fekete mint Biaggi aprilliaja.
Cowboykarcsi90
Az a vicces, hogy Checa Barcelonában nem a piros Yamahával nyert, hanem Movistar Hondával, megnéztem tegnap este.
Na ami még érdekelne, az Eddie Lawson Cagivája talán '92-ből, amivel a Hungaroringen nyert. Fos volt a motor, de esett az eső, aztán futam közben elállt, és Lawson, aki ilyen intetmediate-szerű abroncsokkal indult, megnyerte. Doohan ugye akkor Assen után lábadozott, ilyenek voltak a vert mezőnyben, mint Mamola, Rainey, Schwantz, Gardner, Doug Chandler, Kocinski - és a Cagivás csapattárs, a fiatal Alex Barros.
slowmotion
Lawsonnak meg ez volt az utolsó győzelme nem? Nálunk.

2 napja
Megy a Bol Dor 24 órás motorverseny. A belga-magyar csapat abszolut 7. helyen, saját kategóriájukban vezetnek.

Szerkesztette: Jan