Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
5 hónapja
Vinales elvileg Bestia csapattársa lesz a GasGas-ban. Hat ha ez tényleg összejön elég komoly kis pilóta négyese lesz a ktm-nek. És ami a másik érdekesség, h ki lesz így vajon Martin csapattársa?
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
5 hónapja
Mikey
18 752
Világi balfaszok ezek is. Egy versenyt csak kellett volna tartani a régi aszfalton, mielőtt újraaszfaltozzák. De ez még hagyján. Hát mi ez hogy az alsó és a középső (azt is csak félig) ívet aszfaltozták csak újra? Így konkrétan senki nem fog magasan menni. 😀Azt is ki kéne rúgni, akinek az ötlete volt, és azt is aki jóváhagyta.
Iowa Speedway Corners with partial repave. What kind of racing will this lead to? pic.twitter.com/ueqA7sHtRK
— Trackside (@Tracksidenow) June 11, 2024
5 hónapja
Nincs Toyota a Hyperpole-ban! 😱😱Az időmérő közvetítésének forgatagában elsikkadt egy fontos tény: a szabályok szerint, aki piros zászlós helyzetet idéz elő, annak minden körét törlik.
Kamui Kobayashi kipördülése tehát sokba került a Toyotának; így mindkét autójuk lemarad a csütörtöki Hyperpole-ról.
5 hónapja
Willie Parker
15 384
Tudom, Webber elmesélése miatt raktam be.A videó Dumbreck versenybalesetét mutatja. (piros tükrök-Webber, kék-Dumbreck)25 éveÉlőben iszonyat ijesztő volt nézni, ez volt kb az első alkalom Senna után, h imádkoztam, h élve szálljon ki a roncsból
Webber karrierjének leghíresebb momentuma
Érdekesség a képen a lmp győztes BMW LM és nagy kedvencem a gt győztes Viper GTS-R
🤘 gaben 🤘
youtu.be/ZXZaAuyuYmQ?si=WCktTU0_4WRUf9hJ
Willie Parker
Webber a gyakorláson dobta a sikán előtt tetőre.
🤘 gaben 🤘
Szerencsére elmesélhette🙏
5 hónapja
A videó Dumbreck versenybalesetét mutatja. (piros tükrök-Webber, kék-Dumbreck)25 éveÉlőben iszonyat ijesztő volt nézni, ez volt kb az első alkalom Senna után, h imádkoztam, h élve szálljon ki a roncsból
Érdekesség a képen a lmp győztes BMW LM és nagy kedvencem a gt győztes Viper GTS-R
🤘 gaben 🤘
Willie Parker
Webber a gyakorláson dobta a sikán előtt tetőre.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
5 hónapja
Willie Parker
15 384
25 éveÉlőben iszonyat ijesztő volt nézni, ez volt kb az első alkalom Senna után, h imádkoztam, h élve szálljon ki a roncsból
🤘 gaben 🤘
5 hónapja
Van ez így. Nekem pl. ilyen Jorge Martin.Nem tudom megfogalmazni, miért nem szimpatikus. Egyszerűen nem az.Brett Griffin a Door Bumper Clear c. podcastben azt pedzegette hogy jó esly van arra hogy Gragson az RCR-hoz kerüljön jövőre a Bass Pro Shops pénzével. Ez adná magát annyiból hogy Dillont is támogatják ezer éve és az RCR is három autóra akar bővíteni.A másik kettőt megértem, de Petty?
De bazmeg, először Petty, aztán Stewart-Haas, most meg Childress? Komolyan a kedvenc versenyzőm végigjárja a legutáltabb csapataimat?!
Mikey
🤘 gaben 🤘
Mikey
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
5 hónapja
Mikey
18 752
Nem tudom megfogalmazni, miért nem szimpatikus. Egyszerűen nem az.Brett Griffin a Door Bumper Clear c. podcastben azt pedzegette hogy jó esly van arra hogy Gragson az RCR-hoz kerüljön jövőre a Bass Pro Shops pénzével. Ez adná magát annyiból hogy Dillont is támogatják ezer éve és az RCR is három autóra akar bővíteni.A másik kettőt megértem, de Petty?
De bazmeg, először Petty, aztán Stewart-Haas, most meg Childress? Komolyan a kedvenc versenyzőm végigjárja a legutáltabb csapataimat?!
Mikey
🤘 gaben 🤘
5 hónapja
dugo93
4 229
25 éveTörtént vele utána is hasonló.
🤘 gaben 🤘
www.youtube.com/watch?v=ghG2SYVi8tY
5 hónapja
25 éveWebber karrierjének leghíresebb momentuma
5 hónapja
Brett Griffin a Door Bumper Clear c. podcastben azt pedzegette hogy jó esly van arra hogy Gragson az RCR-hoz kerüljön jövőre a Bass Pro Shops pénzével. Ez adná magát annyiból hogy Dillont is támogatják ezer éve és az RCR is három autóra akar bővíteni.A másik kettőt megértem, de Petty?
Mikey
Balfaszkodás régóta megy, de utálni csak azóta lehet mióta a bájgúnár elkezdte szétcseszni amit a Király felépített.
5 hónapja
Mikey
18 752
Brett Griffin a Door Bumper Clear c. podcastben azt pedzegette hogy jó esly van arra hogy Gragson az RCR-hoz kerüljön jövőre a Bass Pro Shops pénzével. Ez adná magát annyiból hogy Dillont is támogatják ezer éve és az RCR is három autóra akar bővíteni.De bazmeg, először Petty, aztán Stewart-Haas, most meg Childress? Komolyan a kedvenc versenyzőm végigjárja a legutáltabb csapataimat?!
5 hónapja
Mikey
18 752
LEGENDA.A legnagyobb poén, hogy simán lehetne kb. tízzel több győzelme, ha nem lenne olyan kiemelkedően peches, mint amennyire szokott lenni. 😀
Sunday at Sonoma, @KyleLarsonRacin won his 20th NASCAR Cup Series race for @TeamHendrick in his 123rd start for the team.
— Joseph Srigley (@joe_srigley) June 10, 2024
Of the three drivers to win 20+ races for HMS, Kyle Larson is the quickest to reach the milestone — Jeff Gordon (125), Jimmie Johnson (150).#NASCAR pic.twitter.com/gSg7q7pMWT
Szerkesztette: Mikey
5 hónapja
Ennél nagyobb balfaszság nincs a motorsportban és még így is folyamatosan benyalják. Hihetetlen!KYLE LARSON WINS AT SONOMA! HELL YESSS!És Truex üzemanyaga elfogy a célegyenesben. 2,-ról 28....iktriad
Mikey
Jobb lett volna ha Gisbergen is elindul. Ezzel a gyors Brown kieséssel úgysem sokat tanult
5 hónapja
KYLE LARSON WINS AT SONOMA! HELL YESSS!És Truex üzemanyaga elfogy a célegyenesben. 2,-ról 28....
Mikey
5 hónapja
Mikey
18 752
KYLE LARSON WINS AT SONOMA! HELL YESSS!
5 hónapja
Mikey
18 752
Vagy nem. LARSON VEZET!
5 hónapja
Mikey
18 752
Nagyon epic befutó lehet ez így Larson és MTJ között.
5 hónapja
Szép ez a Buescher, Truex, Larson trió a végső győzelemért. Vajon Buescherbe harmadszor is belecsap a villám vezető helyről?Igen. LOL
5 hónapja
NEM HISZEM EL BAZDMEG!Ez lassan az a trainwreck, amit már annyira rossz, hogy az jó-
Inkább nézem az IndyCart, szerintem jobban járok. Ahogy Busch mondta: shitshow!
Mikey
5 hónapja
Mikey
18 752
NEM HISZEM EL BAZDMEG!Inkább nézem az IndyCart, szerintem jobban járok. Ahogy Busch mondta: shitshow!
5 hónapja
A 7. sárga és még nincs féltáv.
5 hónapja
Kicsit karcos már, de amúgy ja.BERRY BOWLINGAmúgy az az autó ritka gyönyörű ma!
zacknorb
iktriad
Mikey
5 hónapja
Mikey
18 752
Kicsit karcos már, de amúgy ja.BERRY BOWLINGAmúgy az az autó ritka gyönyörű ma!
zacknorb
iktriad