Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

7 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 15 720
Hocevar “nem normális”
KeyG
Sose volt az.
Mikey
Picit boom or bust a stílusa

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
7 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals Boise State Broncos 22 216
Hocevar “nem normális”
KeyG
Sose volt az.
7 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 15 720
Hocevar “nem normális”

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 552 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Á, Byron

Az Echo Park versenyről versenyre jobb pályán lesz, ahogy használódik el az aszfalt.
7 hónapja
NB2 New England Patriots 29 862 — nabege2@yahoo.com
4 rohadt kőrt kellett volna kibírni 😕((
elhúzzák még vagy negyedórát
7 hónapja
Huh ezt Larson és a spottere nagyon benézte. Fasz kivan.
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 552 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Larson ez enyhén wtf move
7 hónapja
Na nézzük ma mekkora shitshowt kapunk ezen a fantasztikus atlantai pályán.

Let's go no.5!
7 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 7 013
Chastain sokat tett Creed első győzelméért. 😀

(Ezért megéri amúgy lemenni egy másik sorozatba).
7 hónapja
MEGVAAAAAAAANNNN!!!!!!!

Nem hiszem el hogy nem bírtam fent maradni, hát hangosan kiabáltam volna a befutónál. 😀

Mikey
A pirosnál én is bedobtam a pirosat, de ez zseni.
7 hónapja
MEGVAAAAAAAANNNN!!!!!!!

Nem hiszem el hogy nem bírtam fent maradni, hát hangosan kiabáltam volna a befutónál. 😀

7 hónapja
Az egyetlen kérésem így az O'Reilly verseny előtt, hogy NE Hill nyerjen. Léccilécci!

| Azt meg sem említem hogy Creed vagy Poole érjen el jó helyezést (esetleg nyerjen.) |
7 hónapja
Timed race, ilyet sem láttam még NASCAR-ban. Pedig sok mindent láttam az elmúlt 11 évben.

Busch nyert, ez sem sokkal jobb mintha Heim nyert volna. Ja, ilyet is sokat láttam már.
7 hónapja
Két körrel a második szakasz vége előtt Rhodes ki is fogyott az üzemanyagból. 😂😂😂 Jól sikerült az előző hsz-em.
7 hónapja
Rhodes már ma több kört vezetett, mint tavaly egész évben. Szóval ő ma biztos nem nyer.
7 hónapja
BREAKING NEWS: az atlantai NCTS verseny első szakaszát Heim nyerte.

Azért remélem a versenyt nem ő fogja.
7 hónapja
JéBé Green Bay Packers 8 315
Meg mindig nem mondanam hogy sokat jelent de Leclerc kore azert mar nemrossz, biztos vagyok benne hogy a Merci amig tudja altataja a motorelonyet hogy a homologizacio elott ne verjen nagy port de azert eddig biztato.
7 hónapja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 079 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
 www.eurosport.hu/wec-le-mans/dunlop-hid-uj-kepek-goodyear-hid_sto23272782/story.shtml
Megtörtént sajnos.
Gondolom a sikánt is át fogják nevezni.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
7 hónapja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 079 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Az kom gec
 www.usaracing.hu/2026/02/19/nascar-kembotrany-joe-gibbs-per/?fbclid=IwdGRjcAQEbM9jbGNrBARskGV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHp9F-2RMkYwPAjREC8h_cE9bvZ3f8r4X-UiMmkehFohyof1L9jqubn3GhpVy_aem_cPVZ8gNp1KNfb2at6Nyh8w
zacknorb
Puki a biliben
Nem lennének ilyen gondok, ha nem egyforma szarokkal mennének

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
7 hónapja
Az kom gec
 www.usaracing.hu/2026/02/19/nascar-kembotrany-joe-gibbs-per/?fbclid=IwdGRjcAQEbM9jbGNrBARskGV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHp9F-2RMkYwPAjREC8h_cE9bvZ3f8r4X-UiMmkehFohyof1L9jqubn3GhpVy_aem_cPVZ8gNp1KNfb2at6Nyh8w
7 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 279 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
7 hónapja
Tarsi San Francisco 49ers 1 825
Láttam ma rajtgyakorlatos videót, hát a Ferrarinak ott az alapján iszonyat előnye van, de hallom csak ők nem nyafognak a rajt miatt.
zacknorb
A redbull sem. Biztos, hogy több lesz az elrontott rajt, de messze nem olyan vészes a helyzet szerintem.
7 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 814
Lattam most egy videot hogy Bahreinben a 12-13-as kanyar kozotti nyujtott szakaszon padlon mennek de ugy van programozva az egesz hogy ott a nagy egyenesre tolt az auto es nem a mozgasi energiabol hanem a benzinbol, szoval kb 300LE-t veszit az amugy 500LE-s belso egesu mint kvazi generator, tehat 200LE teljesitmennyel padlo gazon veszik es epphogy megtartja a sebesseget, hogy aztan a nagy egyenesre fordulva megindoljon akkubol es full belso egesu powerbol. Ebben valoban nem latom a pilota hozzadott erteket de varom hogy meggyozzenek.
JéBé
Mondjuk ezt így elolvasva, nem csodálom hogy emiatt a szabályrendszer miatt jött pl az Audi.

7 hónapja
JéBé Green Bay Packers 8 315
Lattam most egy videot hogy Bahreinben a 12-13-as kanyar kozotti nyujtott szakaszon padlon mennek de ugy van programozva az egesz hogy ott a nagy egyenesre tolt az auto es nem a mozgasi energiabol hanem a benzinbol, szoval kb 300LE-t veszit az amugy 500LE-s belso egesu mint kvazi generator, tehat 200LE teljesitmennyel padlo gazon veszik es epphogy megtartja a sebesseget, hogy aztan a nagy egyenesre fordulva megindoljon akkubol es full belso egesu powerbol. Ebben valoban nem latom a pilota hozzadott erteket de varom hogy meggyozzenek.
7 hónapja
Láttam ma rajtgyakorlatos videót, hát a Ferrarinak ott az alapján iszonyat előnye van, de hallom csak ők nem nyafognak a rajt miatt.