Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
9 hónapja
Hát fiam ezt elbasztad. Meg Te is Lando.
9 hónapja
Komoly Q3 volt, és ki hibázik, hát nem Norris?!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
megint Norris rontott
9 hónapja
Gibbs hamar tett azért, hogy változatlanul nagyon ne kedveljem.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Na akkor let's go racing boys in spanish!Zilisch indul a pole-ból, eddig jó.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Ez az Albon motorborítás robbanás elég durva voltwégé-ék élőben sem bírták észrevenni...
zacknorb
9 hónapja
Ez az Albon motorborítás robbanás elég durva volt
Poloska vagyok.
9 hónapja
A 3 kocsi biztos 3 módba van beállítva, de az 'esélykiegyenlítés' valamilyen rejtélyes módon megint nekik kedvezFerrari 20 km/h-val gyorsabb mindenkinél. Köszönjük ACO.Az mondjuk egy iszonyat kiugró random valami, gondolom dupla szélárnyék. Az 50-esnek például halvány a top speed adata eddig.
🤘 gaben 🤘
Mondjuk az elmúlt 3 óra nem azt vetítette előre, hogy itt bárki más labdába rúgna.
zacknorb
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
9 hónapja
Szerintem még nem láttam olyan boxkiállást, ahol a hátsó szárnyat törölgetik valami ronggyal.
9 hónapja
Ferrari 20 km/h-val gyorsabb mindenkinél. Köszönjük ACO.Az mondjuk egy iszonyat kiugró random valami, gondolom dupla szélárnyék. Az 50-esnek például halvány a top speed adata eddig.
🤘 gaben 🤘
Mondjuk az elmúlt 3 óra nem azt vetítette előre, hogy itt bárki más labdába rúgna.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Ferrari 20 km/h-val gyorsabb mindenkinél. Köszönjük ACO.
9 hónapja
Rain is expected to stop prior to Xfinity race (4:30p ET) but potentially could return again later this afternoon.
— Bob Pockrass (@bobpockrass) June 14, 2025
NASCAR Cup Series qualifying Mexico City has been cut short by weather and SVG is on the pole -- by .07 second over Ryan Preece.
— Jeff Gluck (@jeff_gluck) June 14, 2025
3. Ross Chastain
4. Ty Gibbs
5. Michael McDowell
6. Kyle Larson
7. Todd Gilliland
8. AJ Allmendinger
9. Joey Logano
10. Daniel Suarez
Poloska vagyok.
9 hónapja
With SVG on top in Cup qualifying, a red flag is out for rain with 17 minutes remaining.
— Jeff Gluck (@jeff_gluck) June 14, 2025
Poloska vagyok.
9 hónapja
Közben Mexikó: Zilisch poleSuarez:
Big wreck for Daniel Suárez in #XfinitySeries qualifying. #NASCARMexico pic.twitter.com/EOCOVOejC0
— Xfinity Racing (@XfinityRacing) June 14, 2025
Poloska vagyok.
9 hónapja
Porsche jónak tűnik
9 hónapja
Valaki tud egy streamet Lő Manszho?livetv.sx/enx/eventinfo/290913594_24_hours_of_le_mans/
steelwolf
9 hónapja
Valaki tud egy streamet Lő Manszho?
9 hónapja
Na hajrá mindenki, aki nem gyári Ferrari😅
Poloska vagyok.
9 hónapja
Ideális idő lesz, úgyhogy bízzunk egy izgalmas versenyben.Mivel a kedvenceim esélytelenek, hajrá Cadillac.
9 hónapja
Le Mans alatt lesz Ferraris L'Or kávé nyereményjáték.Mondjuk mivel kávét nem iszom, Modellgarázsosnak jobban örültem volna.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Le Mans adja valamelyik adó?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Eurosport
9 hónapja
Le Mans adja valamelyik adó?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
McLaren hypercar hírek- A United Autosport lesz a McLaren hypercarok üzemeltetője, ami nem meglepetés, hiszen a márka igazgatója, Zak Brown a csapat egyik tulajdonosa. De amúgy érdemek alapján is teljesen logikus döntés. A pletykák szerint a UA korábban Porschével és a Bentley-vel is tárgyalt.
- A McLaren egy LMDh-autót épít majd, amihez a kasztnit a Dallarától veszi. A motort házon belül készítik, és egy V6-os biturbó kerül az autóba.
- A projekt vezetését James Barclay-ra bízzák, akit a Jaugar Formula E csapatától csábítanak el szeptemberi hatállyal.
- Egyelőre a WEC-indulás a biztos. Az IMSA is érdekli őket, de egyszerre csak egy nagy lépést szeretnének megtenni.
Poloska vagyok.